Uykuya dalmadan önce kendi kendime konuşup şarkı söylerim sonra uykum gelir uyurum bunu çocuklardada gözlemledim
Çocuklarla daha iyi anlaşıyorum yeğenlerimden başka arkadaşım dediğim yok 6-9 yaşındalar düşünün yani
Hiç diğer kızlar gibi süslenmek falan istemedim yapmadım değil yaptım ama sevmedim
Denize gideriz güneşlenmek yerine oynarım yüzerim öyle şeyleride sevmiyorum
Bir iey olmazsa ağlıyorum ama hemen unutuyorum kin tutamıyorum
Kızıyorum ama sonra geçiyor hep böyleydim bir büyüyemedim
Gerçekten bu neden oluyor o isteğim falanda yok insanlar sevgili falan yapar gezip yatmak için ben sevgilin olursa sokakta oturarak bile eğlenirim bir simit ile
Sonra bir karıncaya bile kıyamıyorum bende yoksa olmayana veriyorum sonra aç kalıyorum bir kere yemeğimi evsiz birine verdim ben aç kaldım ama olsun mutlu olmuştum
Odamds bir sürü peluş var arkadaşım yok konuştuğum sanalda bile sadece film dizi oyun ile geçiyor hayatım ve okul
Çocuklarla daha iyi anlaşıyorum yeğenlerimden başka arkadaşım dediğim yok 6-9 yaşındalar düşünün yani
Hiç diğer kızlar gibi süslenmek falan istemedim yapmadım değil yaptım ama sevmedim
Denize gideriz güneşlenmek yerine oynarım yüzerim öyle şeyleride sevmiyorum
Bir iey olmazsa ağlıyorum ama hemen unutuyorum kin tutamıyorum
Kızıyorum ama sonra geçiyor hep böyleydim bir büyüyemedim
Gerçekten bu neden oluyor o isteğim falanda yok insanlar sevgili falan yapar gezip yatmak için ben sevgilin olursa sokakta oturarak bile eğlenirim bir simit ile
Sonra bir karıncaya bile kıyamıyorum bende yoksa olmayana veriyorum sonra aç kalıyorum bir kere yemeğimi evsiz birine verdim ben aç kaldım ama olsun mutlu olmuştum
Odamds bir sürü peluş var arkadaşım yok konuştuğum sanalda bile sadece film dizi oyun ile geçiyor hayatım ve okul
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de az konuşuyorum çocukkende böyleyim kendi kendime eğlenen az konuşan biri 😱 hiç değişmedim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer