"Lütfen benim hakkımda ne duyarsanız inanın. Artık kendimi açıklayacak zamanım yok. Ayrıca üstüne eklemeler yapabilirsiniz." Bu sıralarda tamda bu moddayım...
Hakkınızda söylenen şeyleri ne kadar umuyor sunuz?
Hayatımın hiçbir döneminde umursamadım. Belki çocuklukta belki reşit olmadan önce bir dönem. Hatırlamıyorum bile. İnsanların inandığı herşeye uyma zorunluluğum yok. Evliya da olsam herkese yaranamam ve bunu çok iyi bir şekilde biliyorum. Onları koca bir boşveriş içinde bırakmak benim çok daha işime geliyor. Böylece onlar konuştukları zaman benim tepkisiz kalmama kuduruyorlar. Bende eğlenerek seyrediyorum.
Hakkımda şimdiye kadar o kadar haklı ya da haksız yorumlar yapıldı ki.. Genelde kendimi ifade etmek isterim bu durumda. Anlar anlamaz, fikri değişir ya da değişmez ama sanki sorumluluğummuş gibi hissediyorum..
Beni ne kadar tanıdıkları, benim için değerli, hakkımda olmadığım biri gibi düşünülmesi üzer beni. Öz benliğime yapılan eleştirilere takılmam. Böyleyim zaten. Değişmez ancak benimle alakası olmayan bir eleştiri olursa durum farklı olur..
Yapmadıklarım hakkında atıp tutanlara da bu vesileyle selam söylüyorum sadece..
Umursarım. Çok takarım kafama takık biriyim günlerce aylarca düşünebilirim beynimde dolaşır gezer. Obsesif kompülsif bozukluk diyorlar buna başka bir evresi çok takıp ağladım kendimi hasta ettiğim dönemler oldu. İnsanların ağzı torba değil ki büzesin demişler zaten alışkınım artık pozitif olumlu konuşan insan sayısı azdır. Herkes kendini bir şekilde över fakat övdüğü kadar yoktur farkında değil.
Ben önceden olsa çok umursar ve üzülürdüm bu duruma. Şimdilerde ise asla umrumda değil. Hakkım da söylenenlere inanan , arkadaş bildiklerimde umrumda değil açıkcası. Beni benden bilmeyen insanlarla işim olmaz.
Ben hakkımda söylenenleri her ne kadar umursamamam gerektiğini biliyor olsam da kendi yolumda hedeflerimde ilerlemem gerektiğini biliyor olsam da yine de bunu yapamıyorum her zaman başka insanların görüşleri benim için tekrar ve tekrar önemli oluyor kendimi başka insanlarla sanki bir yarıştaymış gibi hissediyorum bu da beni fazlasıyla strese sokuyor😥
Hicc umrumda bile olmaz üç beş zibidinin arkamızdan konuşması bizim kalitemizi düşürmez eğer birileri arkanızdan konuşuyorsa emin olun sizin gibi olamadiklarindandir