saskinomayra | Kişilik & Karakter konusunda 2,9b görüş paylaştı.
Master
4 ay
Bir süre gözlemlerim. Sonra rahatsız olduğumu söylerim. Tavır yaparım. İş ile ilgili ise tavrımı sürdürmem. Sair zamanda da geç cevap veriyorsa misli ile karşılık veririm. Bir süre bana ulaşamaz. Merak eder. Sinir olur. Ödeşirim 🤩
Sosyetic_SheqiiL | Kişilik & Karakter konusunda 3,8b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Aaa olur mu öyle şey ne kadar ayıp bunu mesele etmemeli 😌 isterse bi sene sonra cevap verilsin parmaklarına yazık değil mi. Hiç gelmeyen mesajları napakk
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Affedilmeyen | Kişilik & Karakter konusunda 21,8b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
musaitsem geç yazmam ama musait değilsem haliyle bazen geç dönüşlerim oluyor :) önemsizlikle alakası yok bence
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
вуηαяcσѕ | Kişilik & Karakter konusunda 4,5b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Bekletmeyi ve beklemeyi sevmem
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
Hanjinx | Kişilik & Karakter konusunda 793 görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Yok ya olur mu öyle şey değildir bence 😄
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
IAmarPresterAen | Kişilik & Karakter konusunda 16,2b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Mazeretsiz ise evet
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
La-vita-è-amore | Kişilik & Karakter konusunda 979 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Merhaba...
O kadar hızlı tüketiyoruz ki. Zaman geçince soğuyoruz... Zaman ile tükenmeyecek şeyler lazım. Ancak insanız ya sabırsızlığımız tutuyor işte...
Geç gelen mesajları okumuyorum. Vaktinde olmayan bir şeyin değeri ve de anlamı kalmıyor...
Geçmiş değil, bugün gibi yaşıyorum diyor ya... Geçmişte kalmamalı... Belki vakit yoktu... Belki siz de haklısınız... Belki aceleye gelen onca şey var...
İşte o an ; Yalandan da olsa... İnsan yanıt arıyor... Ne güzel de gülümsetti, dedirten...
Suuuuuuuuuuuuuu | Kişilik & Karakter konusunda 646 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Hayır. Mesaja ne çok geç verilen cevaplar, ne hemen verilen cevaplar ne de hiç verilmeyen cevaplar hiçbir şeyi belirlemez. Çünkü kimin neyi niçin yaptığını bilemeyeceğimiz için hiçbir hareket için belirleyici bir tesbitte bulunamayız. İnsan ruhu karanlıktır hele kimisi çok karanlıktır ve neden böyledir bilinmez.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Redamancy-4 | Kişilik & Karakter konusunda 13,8b görüş paylaştı.
Master
4 ay
Evet ben birisiyle konuşuyorsam mesajlaşıyosan değer veriyorumdur ama karşı taraf benim ona yazdığım mesajlara geç cevap veriyorsa ister istemez böyle hissederim kendime ve şöyle de bir şey var ne kadar değer verirsem o kadar gösteririm bu benim elimde olan bir şey değil tutupta beni hiçbir şey olarak görmeyen birisini tek bir mesajını bekleyecek değilim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Kartaliçe_1579 | Kişilik & Karakter konusunda 195 görüş paylaştı.
Xper 7
4 ay
Konuştuğum kişilere değer verip konuştuğumu düşünürsek ben onlara görebildiğim anda üzgün de olsam erken yanıt vermeye bakarım hatta önemli işim olduğunda bile önce onlarla ilgilenirim onlar da müsait olup ona rağmen bazı zamanlar geç gelirler bu durum beni üzüyor
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
lumos_01 | Kişilik & Karakter konusunda 2,3b görüş paylaştı.
Master
4 ay
Bence samimiyete bağlı. Insanlar çalışıyor olabilir, her meslek telefon/nete girmeye müsait olmuyor, kişi kendine vakit ayırmış olabilir, Evde işlere/çocuklarla oyuna vs dalmış olabilir, Misafiri olabilir. O yüzden dakika, Saat hesabi yapmadan samimi olup olmamasını değerlendirilmeli birde içerik olarak verilen değere. Darda olup ihtiyaç duyulan durumlarda ise karşı taraftan zaman ayrılması gerekirse de yaratilmasi beklenebilir, onu ayrı tutuyorum.
mesajıma geç dönen kişinin bir işi olmalı ya da inandırıcı bir kılıf uydurmalı. Ben mesaj attığımda orada olup, cevap vermiyorsa sonrasında siiklemiyorum
Kesinlikle öyle ve bunu ben kendimde istemem. Kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına da kolay kolay yapmam. Ya hiç konuşmam ya da müsait olduğumda vakit ayırıp konuşurum.
Başkasına görüş atıp mesaja cevap vermiyorsa önem vermediği i anlarsin oluyor öyle yapanlar modunda falan değilse diye bir iki defa bişey demem sonra engellerim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Zeusser | Kişilik & Karakter konusunda 62 görüş paylaştı.
Xper 6
4 ay
Önemli olan hız değil içeriktir derim.. mesajda yazılanların gerçekliği ve samimiyet fark yaratır. Kalpten yapılan her şey güzeldir. Hız bazen öldürür.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
HayalsizDasporav | Kişilik & Karakter konusunda 264 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
O sırada mesaja cevap bekleyen karşı taraf
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
KıyametAlameti | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Duygusal bağ olmadıktan sonra sorun olmaz. Yaşadığımız çağ haliyle normal. Ama duygusal bağ varsa olmaz. Dikkat edilmeli, özen gösteilmeli..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
ironikyobaz | Kişilik & Karakter konusunda 626 görüş paylaştı.
Bilge
4 ay
Herkesin işi gücü var kimseden beni hayatının merkezine koymasını isteyemem , istemem. Geç gelen mesajın asla bi önemi yoktur
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş