29+1 olacağız 30 mu, 30 ne demek, korkmak mi, ne korkması 😁😁😁
Şaka bir yana bence 30 bize çok yakışacak 🤗Aynaya bakıyorum da , ince çizgiler yer etmeye başlamış alnımda, artık 20'li yaşlarda olmadığımın şahidi bunlar. Artık daha umursamazken pek çok şeye bir o kadar da tahammülsüzüm. Farkına varıyor insan; aslında bunca koşuşturma esnasında kendini bazen ne çok ihmal ettiğinin. O zaman 30 değil 40 yaşlara da varacak olsam içindeki 7 yaşındaki ben' i özlüyorken buluyorum kendimi... Kaç olursak olalım , aldığımız yaş hep 7 yaşımızdaki gibi ağız dolusu gülen, içi cıvıl cıvıl, hayattan keyif alan o mutlu ve neşeli kız çocuğu gibi hissettirsin🌸🤗♥️
Benim hiç öyle bir endişem olmadı. 30 lu yaşlar bana oldum olası fantastik gelmiştir. Ne yaşlısındır ne gençsindir. Bana göre tam insanın olması gereken güzel bir yaş. Benim 40 yaş eşiğim var. Orada bir panik halinde olabilirim :D
Her yaşın ayrı bir güzelliği var.. her yılın ayrı bir dersi olgunluk merdivenlerinde tırmandığın bu yaş yani 30 yaş bir çok dönüm noktası senin için.. Bir çok şeye başlamak ve geç kaldığın şeyleri fark etmek adına bir yaş.. Yeni yaşın güzelliklerle gelsin sana güzel başlangıçlar bulsun seni.
Ve mutlu ol bir 30 yıl sonra yani 60 yaşına girdiğin de bu günü hatırladığında bolca gül..
Yakşakık 10 yıldır 20'li rakamlara alışılmış olmanin verdiği bir aşinalık var daha çok.. Bir anda 30'u görünce sanki 10 yaş yaşlanmış hissi yaratıyor.. Oysa 28 ile 29 neyse 29-30 da o.. Tabi psikolojik olarak etkiliyor...
Bende de o his vardı elbet ilk zamanlar. Tabi hemen 30 yaşının etkisini göremezsin.. 31-32 yaş arasinda anlaşılıyor asıl mevzu.. Yolun yarısına yaklaştıkça işin ciddiyeti hissettiriyor kendini..
Ama ne olursa olsun 30-39 arası bence en güzel yaş aralığı.. Hiçbir şey için ne geç kalınmıştır ne de erken..
Asıl korkulması gereken yaş değil. Bence asıl korkulması gereken yaşlandığında geriye dönüp baktığında ardında ne bıraktığın, ne yaşadığındır. En sonunda yaşadım diyebilmektir bence. İnsanlar yaşım gidiyor yaşlanıyorum diyerek hep bir karamsarlığa kapılıyor halbuki bu hayat hiç kimse için kalıcı değil onu eldeki imkanlar dahilinde en güzel yaşamak için çaba göstermek gerekir. Bir günün diğerinden farklı değilse işte bu konuda endişelenmelisin. Her yıl aldığın yeni bir yaştan değil, her günde yaşadığın yeni güzelliklere odaklanmalı insan.
Hiç korkma. Kişinin kendini bulduğu yaşlar ve sanki bu yaşlar da olgunluğun getirdiği ekstra bir güzellik oluyor bizde. Eski resimlere bakıyorum da şimdi daha güzelim ya. Yaş almaktan hiç korkma. Eminim ki daha da güzelleşiyorsun. Şimdiden doğum günün kutlu olsun, tüm güzellikler seninle olsun. En güzel yaşlarını yaşa şimdiki ve bundan sonraki yaşlarında
Korkmuyorum ama moralim bozuluyor, yaşlanacağım için. Martta 26 olucam, 4 senem var daha 30 olmama. şu an o kadar endişe etmiyorum, düşünmüyorum daha doğrusu. Ama zaman dediğin nedir ki, bir bakmışım 30 olmuşum. 20 yaşlardan çıkıyoruz. Üzücü ve buruk hissettiriyor bu durum bana 😄 30 olmamın ayrı bir güzelliği vardır ama tam kadın olduğun bir yaş aslında. Umarım yeni yaşın şans getirir sana. Şimdiden doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber çok mutlu ol. 🥳💜🤗
Korkutuyor. Daha 25'ime girmedim ama 30'a girdiğimde ne yaparım, nerelere giderim diye ucundan kıyısından düşünmüyor değilim. 25'ten sonrasını görmek istemiyorum. Hep 25'te kalayım 😄
Korkuturdu. şu an 40 lı yaşlar korkutuyor. 30 ile 40 arası nasıl geçiyor anlamıyorsun. Ve kendini halen 25 gibi hissediyorsun. Zaman akıyor. Bugün sosyaldan bana dayı diyenler. Dalga geçenler acaba 20 sene sonra halen aynı yaştamı olucaklar. En çok onu merak ediyorum
Aslında hiç korkutmuyor, ben her yılın ayrı güzellik kattığını düşünüyorum. Ki önemli olan kaçlarda yaşamak istediğin, kontrol sende 😄 Hem hayatındaki en güzel zamanlarına başlıyorsundur belki. Yaşamadan bilemezsin 🌸
İnanmam sen ha‼️Gördüğüm kadarıyla konuşulacak hayat dolu bir insan bundan korkacak. Sen her yaşta güzel tutkulu ve sevecen olanlardan ol. Böyle olanlar yaşlanmaz!
Aslında her yaşı seviyorum ben ama sanki "artık büyüdüğünü kabul et" yaşına gelmiş gibi hissediyorum 🙂 Birkaç gün sonra kabulleniş dönemine gireceğim mecburen.
İnsanları büyüten olgunlaştıran aldıkları yaşlar değildir yaşadıkları tecrubelerdir inşallah yeni yaşınız ve bundan sonraki yaslarinizda güzel tecrübelerle hatırlayacağıniz yaşlarınız olsun şimdiden nice mutlu senelere
30dan korkmadım 40 oldum yine korkmuyorum hayat bu herkes bu evreden geçiyor gayet doğal ayrıca kokununun ecele faydası yok saat işliyor vakit geliyor :D
30 yaşımda ben de yaşamıştım bu sendromu. Ama en güzel düşünebildiğim, en bilinçli olduğum, kendimi önemsediğim yaşlarımda 30 lu yaşlar oldu. Çok sevdim 30 lu yaşlarımı. Şimdi 40 a 1 var. Bakalım 40 lı yaşlar nasılmış☺️
günde 14 saat çalışan biri olarak bence hayatın en iyi zamanları 30lar. mesleğin ve hayatın oturmuş, karşı cins tarafından en çekici bulunan yaş ortalamasına gelinmiş, fiziki gelişim tamamlanmış (spor anlamında doğal kas sınırlarına gelinmiş), genel kültüre ve yabancı dillere hakimiyet sağlanmış oluyor. 30larım için çalışıyor ve güzel geçeceğini düşünüyorum.
Otuz olunca garip bir duygu hissettim. Bir eşikten geçmek gibiydi. Otuz beş olunca bu daha da değişti ve birkaç ay sonra 37 olacağım. İnsan giderek alışıyor. Alışmak istemese de.
Beni korkutan şey 30lu yaşlar değil. Hayatımı dolu dolu yaşayamadan, gençliğimin tadını çıkaramadan o yaşlara gelmek. Ki Türkiye şartlarında çok mümkun bu
Yaş alma açısından evet korkutuyor ama olgunlaşmanın verdiği bir heyecan da oluşuyor hem bedensel hem zihinsel her şey yerli yerine oturmuş oluyor artık, daha net oluyorsun duygusal bağın kopuyor akıl devreye giriyor , güzel yani çok güzel 😊
tam olgun erkek olucağım zaman ama kadınların 30 yaşlarındaki kadınlar aşırı güzel geliyor gözüme hemde çok seksi oluyorlar ergen değilim ama hoşuma gidiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
30luk yaşlanmayla flört aylarıdır. Benim en huzurlu günlerimdir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayır hiç korkutmuyor bu sene 30 oldum 29 dan bir farkı yok