şu an o durumdayim ve napacagimi bilmiyorum. Pesimide bırakmıyor korkuyorumki yine ayni şeyleri edicek..
Cevabın nedir?
+1 yıl3 tip vardır
1 i*ne erkekler : tecavüz eder hamile bırakır elde eder
2 normal erkekler : peşinden koşar kapısında yatar elde edemeyince gider
3 duygusal erkekler : kızın kendisiyle mutlu olamayacağını anlayıp onu sevdiği ve mutluluğunu istediği için aradan çekilir (platonik)02 Yorumla
Soran+1 yılEee peki benimkisi hangisi oluyor?
- +1 yıl
kişiliğini nerden bilem ben sen karar ver hal ve hareketlerinden yavşak mı ağır birisi mi mesela
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Olgun insan kadına saygı duyar onu rahatsız etmez. OLgun olmayan cahil bir insanın ne yapacağını kestirmek çok zor. Ya benimsin ya kara toprağın mantığı hala var bu ülkede
312 Yorumla
Soran+1 yılHmmm, peki benim duruma ne demelisin?
- +1 yıl
Sana bir tavsiyem olurda işe yarar mı bilemem, seni rahatsız ediyorsa git savcılığa. Ama biz bu ülkede koruma polis tahsis edilen kadının polisin yanında hemde adliyede öldürüldüğünü gördük. Bu açıdan çok zor bir durum. Ailesi belki onu yola getirir, ailesiyle konuşma imkanın varsa konuşsun sizden birileri.
Soran+1 yılTavsiyen için tsk ederim! Ben yurt dışında yaşadığım için burada o imkanları herkese sunmuyorlar. Yani anlican her gavur bunu ciddiye bile almaz.. Türkiye yaşamış olsaydım gözümün yaşına bile bakmazdim gider şikayetçi olurdum..
Soran+1 yılHayirlisi Allahtan
Soran+1 yılTsk ederim yorumlarin icin:)
Soran+1 yılAllah herkesi mutlu etsin:)
Soran+1 yılBu arada yorumlarin icin tsk ederim:)
+1 yılgerizekalıysa 3 sene boyunca arayıp durur farklı numaralardan, oturduğun şehre okumaya gelir. tabi bunlar ağır vakalardır yapacak birşey yok kendi haline bırak elemanı. uğraşsın, debelensin dursun.
17 Yorumla
Soran+1 yılBundan önce Hollanda da yaşıyordu ailesinle Belcikaya taşındı ardından geri dönmüş meğer...
- +1 yıl
fazla uğraşma. kafaları sağlam değil böylelerinin. reddedilmeyi kabul edemiyorlar.
Soran+1 yılEgosu bide yuksekse ozaman daha kotu kuduruyorlar
- +1 yıl
aynen öyle.
Soran+1 yılTja, bu durumda sen olmus olsan napardin?
- +1 yıl
aynısı benimde başımda. ne yaparsa yapsın umrumda değil ki. sevmiyorum zorla mı.
Soran+1 yılYani, onlarda bunu anlasa
kafayı takmış heralde, aynı şeyleri derken ne edecek?
03 Yorumla
Soran+1 yılElde edecek ve sonradan başka bir kız bulacak ve biz arkadaşız dicek...
Soran+1 yılVermiyorum :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
46Cevap
+1 yılkendi kendimi üzdüm durdum ne yapcam hayırlısı allahtan :)
peşini bırakıp bırakmaması onun olgun veya cahil kişiliğine kalmış.
umarım istediğin gibi olur.11 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi Allahtann
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalabalik bir yerde seni yakalamasina izin ver. Sonra taciz ediyolar imdaaat diye bagir, halk onu iyice bir linc etsin. Firsat bulursan bir iki tekme de sen salla iyi gelir, rahatlarsin.
312 Yorumla
Soran+1 yılGuzel bir fikir!!
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle bir daha senle ayni ilceden gecmeye bilr korkacaktir. Karambolde denk getirebilirsen erkekligine salla tekmeyi. Zaten dogru kullanamiyor, en azindan elinden alip sevaba girersin.
Soran+1 yılCokkkkkk haklisin! Akli basina gelirr
Cevap sahibi+1 yılMutlaka gelir ki zaten o tekmeyi yedikten sonra tek basina sen bile cok rahat dovebilirsin ama risk alma birak gerisini halkimiz halletsin
Soran+1 yılTamam ozaman:) Bunu aklimin bir kosesine yazdimm
Cevap sahibi+1 yılTabi ki canim bunu zor durumda kaldigin her an uygulayabilirsin. Tum erkekler olarak bir tekmenize bakiyor ayakta kalmamiz. Denk getirebilirsen her erkek yerde kitlenir kalir ;)
Soran+1 yılCokkkkkk tsk ederim!! :)))
Cevap sahibi+1 yılRica ederiim :) ama dikkatli ol sadece hak eden erkekleri tekmele cunku aklinin alamayacagi kadar felaket bir sanci saplaniyo vucudumuza :)
Soran+1 yılTamamdir:)))
Cevap sahibi+1 yılSimdiden iyi eglenceler, cok keyif alacaksin o an eheh :)
Soran+1 yılTskk ederimm:))
Cevap sahibi+1 yılRica ederim kolay gelsin ayaklarina saglik :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kızdan hoşlanıyordum ama söylemeye fırsatm olmamıştı neyse kız arkadaşlarıma benle dalga geçmek için hoşlanıyorum felan demiş bende bunu 4 gün sonra öğrendim otogarda memleketine giderken yakaladım seni seviyorum felan derken beni kötülemeye başladı bende bağırarak üzerimde tl yok 200$ versem olurmu dedim herkes bakmaya başladı kızda otobüsüne bindi 15 dk önceden
02 Yorumla
Soran+1 yılyani sende onunla dalga gectin?
Cevap sahibi+1 yılEvet internetten araştırdım bayağı ne yapsam felan diye ona bu yakışır dedim
Tr de gerçekten bu durum çok kötü
Beyin yapısı şizofren olan adresif olan aşiret ten gelen erkek türü birine gönül kaptirinca hayatlar alt üst oluyor.02 Yorumla
Soran+1 yılhuh?
gittiği yere kadar götürmeye calısırım elimden gelen herşeyi yapmama rağmen olmuyorsa nasip değilmiş sıradaki gelsin der gecerim fazla takılmamak lazım.)
11 Yorumla
Soran+1 yılAnliyorum:)
+1 yılSeviyordur diye hiç düşündünmü peşimi bırakmıyor derken bile aşalıyorsun seni sevmiş olamazmı bence senin peşinde değil duygularının izinde tamam istemiyor olabilirsin ama bu onu hor göreceğin anlamına gelmez
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni hic görmedi? Nasil sever beni ya!
- +1 yıl
O ayrı bir durum ona birşey diyemem çok saçma bir durum o insan görmediği birine nasıl aşık olur
Soran+1 yılŞimdi anliyormusun beni?
- +1 yıl
Kısmen
Soran+1 yılTsk ederim
oturur ağlar tabi ve ben birşey yapamadım şerefsiz dedim ve bıraktım gitti..
012 Yorumla
Soran+1 yılhmmmmm...
Soran+1 yılAnliyorum..
- +1 yıl
https://youtu.be/xaYQjSmabqY bunu dinle gör halimi..
Soran+1 yılSenin durumun baya kotuu.. Kiza hic geri gitinmi peki?
Soran+1 yılbende bu yuzden ebirini kabul etmiyorum ya.. ama anlamiyorr
Soran+1 yılNicin oyle dusunuyorsunki?
Soran+1 yılSpor yapmayi dusunumuyormusun peki?
- +1 yıl
Cok degisik tip erkekler var kimseye guven olmax
+1 yılBir köseye gecip sessizce aglar )) sonra kendı ıcındekı diger ses oglum daaa bıtmedı savas der ))) sonra yıne gercegı gorur boşa ugrastıgını bu sefer salya sumuk aglar beter olsun pezemennnkkkkkk
014 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah, yani pesimden biraz daha surukleyim diyorsun;
- +1 yıl
Aynen arkadasım mustehakk ))
Soran+1 yılBaşka onerilerin varmı:)?
- +1 yıl
ya da sana yaklasmasına ızın vereceksın ama senin sartların agır olacak yıldıracaksın peşime duserken neyine guvendın sen koçummm hesabıı ))
Soran+1 yılBaaaaaaaaaaaak o aklima hic gelmedi!! Ne tur sartlar mesela?
- +1 yıl
Resmen güzin ablaya bagladım olayı ))) benım yanıma yakısman gerek giyim olsun davranıs olsun zeka olsun karakter olsun genelde ortalama yetıskın bır erkekte bu ozellıklerın bazıları dıcem yanlıs olacak cogu yokturr ))))
Soran+1 yılHahah, insan yinede bilmek istiyor:)))
- +1 yıl
Valla bu pesını bırakmayan vatandası ıncelemek lazım laboratuvar ortamında ))) seni istemeyen birisinin pesınden illaki gitmeni isteyen o beynı iyi bir arastırmak lazım sag lob sol lob ayarı kacmıs olabılır )))
- +1 yıl
duygularıyla yapamıyorsa zaten zekasının da bir işe yaramadığı belli olan erkektir. zekayla da bir ilgisi yoktur aslında. tamamen kendisini ifade yeteneği gelişmemiştir ))) özet olarak, boş, boş işlerin pençesindeki erkek bu işte. kadın istemezse hiçbir şeyin olmayacağını kabul edemeyecek kadar da benmerkezci zeka yoksunu )))
Soran+1 yılUhmm..
- +1 yıl
Eskiden siirlerle bile kadın etkılemek mumkundu )))
https://i.hizliresim.com/dqo2r4.jpg
Soran+1 yılHAhahaha, banada siirler geliyor ama ben etkilenmuyordum:D
- +1 yıl
Yaw arkadasım eskıden dedık ))) yaratıcı olmak lazım bu cagda öyle ıkı guzel söz ölürüm canım cıcım sevıyorumlar sıırler sokmuyo arkadas )))
Soran+1 yılBiliyorum herhaldee
Bana aynısı oldu görmezlikten geleceksin başka çaresi yok
03 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim onuda ettim baska birsyeler eder o..
Soran+1 yılTehdit ediyor
yine aynı şeyler derken? zaramı veriyor , ne demektir bu?
07 Yorumla
Soran+1 yılBundan önce yine benim için çaba göstermisti ardından beni kislanirdi herseyime karisirdi. Bir sefer siir bile okumuştu ardindan bana baska bir sevdigim var diyip karşıya geçti..
Soran+1 yılBende istemiyorum zaten. Bunu ben ona kaç kere dediysem ona rağmen hala pesimde;/
Soran+1 yılDün ona bu lafı dedi ve cevap bile veremedi
"Böyle devam ederek hiçbişey elde edemessin, bosuna ugrasma." Oda 25 dakika sonra "hadi" dedi ve ondan sonra daha hiç meaaj atmadı.. galiba sinirlendimi;
Soran+1 yılZaten soğumuşum ondan..
+1 yılseviyesizin tekiyse her türlü pisliği yapar eğer değilse ancak peşinde dolanır
00 Yorumla
+1 yılKız ondan soğuyana kadar elde etmeye devam eder :) etmeli etmeliyiz etmeliler etmedikmi :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan cokkkkkkkkkkktan sogudum bilee
+1 yılVazgeçer eğer gerçekten erkekse. Zorla güzellik olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim birakmiyor?
+1 yılhırs yapar.. tawlamaya calışır ya da vazgeçer gerçktn sevıyorsaa vazgeçmez
01 Yorumla
Soran+1 yılGercekten seven insan pesimi hic mi birakmaz?
Sirtimi döner giderim yalvaracak halim de yok kaybedecek birseyimde yok. Ama onun cok kaybi olabilir
14 Yorumla
Soran+1 yılOnun ne kaybi olabirki?
Soran+1 yılSukurler olsunki rabbime hepsi bende var
Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. hic kovalamam ya olmuosa olmaz bakmiosa bakmaz yapcak hiiicc bisi yok der çeker giderim
01 Yorumla
Soran+1 yılBu etmiyorr istee
Beni istemeyen biriyle asla ve asla birlikte olmam ısrar dahi etmem aşkımdan gebersem bide başına bela olayacam yok daha neler :)
07 Yorumla
Soran+1 yılYa bende soyle bir durum var. Bir erkek bana yalvaririp duruyor..
Soran+1 yılYuzsuz mu niye peki?
Soran+1 yılAmaci daha farkli mi olur?
Soran+1 yılTabikide
Ondan daha iyi birini kolunda görmeden vazgeçmez ve toplumda teşhir et utandır onunla konuşmak zorunda kaldığında yüksek per ile konuş
03 Yorumla
Soran+1 yılBenden uzakta oturuyor sadece Facebooktan hep mesaj atıyor Nummarimi bile istiyor ama ben vermek istemiyorum..
Soran+1 yılSoru yukarda yazıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yıliftira atar
bir çok erkeğin yöntemi budur, elde edemeyince iftira atıyorlar12 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun ya;s
Cevap sahibi+1 yılamin
valla başıma geldi çok ısrar ediyolar çekilmiyolar hiç
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim basima ilk kez geliyor ve hala pesimi birakmiyorum:) Ona basindan beri hep red etmisligi varD:
hiç birşeyde yapmaz kısmet değilmiş der kapatır.. ;) :)
011 Yorumla
Soran+1 yılPesimi birakmiyor?
Soran+1 yılOh senide birisi mi red etti? Ona ragmen daha hic gitmedinmi psinden? Cunku bu cocuk baya zamandir pesimde ve basindan beri onu hep RED EDIYORUM AMA ONA RAGMEN GELIYOR?
Soran+1 yılYanlis anladin.. Hosuma filan girtmedi sadece o an ne hissetigini merak ettim. Cunku ben onu her seferinde red ediyorum o bakimdan..
Soran+1 yılDiyelim ona sans vermek istiyorum bundan nasil emin olabilrim? Ne tur testler edebilirimki ciddi olup olmadigini?
Soran+1 yılTamam o kolay daha fikrin varmi?
Soran+1 yılEger oyle birsey teklif etsin varyaaa kafasina bir odun vururum ve karsina asla daha cikmam!!!
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılİstemezse Allah çarşısına pazar versin der uğraşmam
00 Yorumla ben olsam kendimi eve kapatırım. ellerim kanayana kadar duvarı ve kapıyı yumruklardım.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye boylebirsey edersinki?
Ben bırakırım bir yerden sonra eğer hoşlanıyorsan onun rahatsız olmasınıda istemem.
01 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisini ediyorsun.
+1 yılülkenin prestiji açısından sikayetci oldugunda ilgi gosterirler sanıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlamıyorum bu nasıl gurursuzluk seni istemiyorsa daha ne üstüne gidiyorsunuz hersey yapabilir o bence
23 Yorumla
Soran+1 yılBen onu istemiyorum! O benim pesimden geliyor!!!
Cevap sahibi+1 yılArsiz o dövdür birine akıllansn
Soran+1 yılBaska bir arkadasda onerdi
ben elde edemediğim zaman üstelemem daha fazla kücük düşürmem kendimi...
00 YorumlaCok uzulurum ve kendimi ickiye verip ortaligi yikarim
02 Yorumla
Soran+1 yılSinirlenirsin yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılhoşlandığı bir kızı elde edemezse sağ el var o yeter ona :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSen dalga gec bakalim.
Cevap sahibi+1 yılhaksız değilim ama :D
Soran+1 yılbla bla
Kedi ulasamadi ciğere mundar dicek cinim binim :-)
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle:))
- +1 yıl
O kediyi yaratan bir Allah var o kedinin de canını birgün Allah alacak sabret.
+1 yılben hayatı sorgulamaya başlamıştım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılhmmmmmmm
- +1 yıl
hmmmmmmmmmmmmmmmmm
salla gitsin takma kafana
00 YorumlaDüşmanın olur konuşarak hallet
02 Yorumla
Soran+1 yılTelefoondan konusmak istiyor ama ben nummarimi ona vermek istemiyorum;o
seni görmediyse neyden korkuyorsun?
07 Yorumla
Soran+1 yılGormedi ama niye benim pesimde ozaman?
Soran+1 yılDiyelim onlari ettim, ozaman yine pesimi birakmaz
Soran+1 yılHmm anladim.
Soran+1 yılOda olur:D
+1 yılkaraktersiz biriyse başına bela olacaktır :/
11 Yorumla
Soran+1 yılOldu bile..
+1 yılpolise git.
10 YorumlaNe etti Allah aşkına söle yaw merak ettk
00 Yorumla31 ceker birdaha pesıne gıtmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir bu gizli hanım.
01 Yorumla
Soran+1 yılA nladim:)
Oturup büyük bir bardak soğuk su içer :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHe he
+1 yılBaşka bir kıza bakar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKişiden kişiye değişir ne yapacağı.
10 YorumlaBen peşinden koşuyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Mındar dermiş :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
terk ederim başka kızmı yok
04 Yorumla
Soran+1 yılO senin fikrin
Soran+1 yılKorktugumu kim soyluyor?
+1 yıldaha çok kudruru elde edince işi biter ama :D
011 Yorumla
Soran+1 yılIşi biter derken?
- +1 yıl
bir daha aramaz sormaz
Soran+1 yılBunu şöyledigin iyi oldu! Peki bu durumda nasil davranacağımı şaşırdım..
- +1 yıl
ya herzamanki gibi reddediceksin ya da gerekli yerlere şikeyet edekcesin
Soran+1 yılŞikayet etmesine ederim o birsey değil
- +1 yıl
ya da daha sert sözler söyle erkeğin gururunu kırmak iyidir bazen
Soran+1 yılBunu dedim böyle devam ederek hiçbişey elde edemessin, bosuna ugrasma." Hadi diyebildi ve Birdaha mesaj atmadı?
- +1 yıl
umarım atmaz
Soran+1 yılSinirlendimi acaba?
- +1 yıl
sinirlensin işte daha ne istiyorsun sen kurtulmak istemiyormusun? ya da zamnını bekliyordur mesaj için
Soran+1 yılGecende sinirlenmisti ama ona ragmen yine geldi
Ayni seyleri neki bir bilgimiz yok
00 Yorumlaoturur ağlar :'(
27 Yorumla
Soran+1 yılErkeklere aglamak yakismiyor
Soran+1 yılHAHAHAHAHAH:d
- +1 yıl
ekrana kafa attım mk bu iyiydi
Soran+1 yılanlmadim?
- +1 yıl
şimdi anlat buna arkadaşın dediği o kadar komikti ki yani gülmekten ekrana kafa attım
+1 yılDelirir bence. d
01 Yorumla
Soran+1 yılDeli oluyor zaten, kendisi acikladi bunu bana xD
hoşlandığı olduğu
01 Yorumla
Soran+1 yılO benden demi?
ne ettiydiki
02 Yorumla
Soran+1 yılBosver..
Başka birine gider
00 Yorumlaelizabeth :)))
00 Yorumlamundar der :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizden cok var
02 Yorumla
Soran+1 yılSizdende cokkkkkkkk varr
Cevap sahibi+1 yılDaldan dala cicekten cicege kasardan kasara
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkek, hoşlandığı olduğu bir kızı elde edemeyince ne yapar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler