Ya arkadaşlar ben de soylenbir durum var, surpriz yumurta oyuncaklarini biriktirmeyi cok seviyorum. Yasim 24 ama buna ragmen o mini oyuncaklarla oynuyorum. Koleksiyon yapmayi cok seviyorum. Sizde de boyle bir durum var mi acaba? Sever misiniz bu tür hobileri?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ahahha aynı ben ama olmuş yumurta 6 tl alamıyorsun kolay kolay. Sen hala alıyor musun?
Allah kurtarsin hepimizi bu durumdan. Engelleyemiyorum ben kendimi. Ben BİM yumurtasi aliyorum. Daha uygun🤣 kinder surpriz gibi olani 4 lira. Ama BİM markasi. Cift surpriz yumurta ise 7 lira. Daha uygun. Hatta daha eglenceli oyuncaklar cikiyor.
Ay BİM yumurtasındaki çift taraflı olanların oyuncakar aşırı petrol kokuyor ya ahaha
Diğerlerini denemedim ne tür şeyler çıkıyooo
Ay hic koklamadim vAlla onu🤣 hic burnuma gelmedi kokusu cidden. Yok kokladim koku gelmedi bana🤣 Varsada gitmistir kokusu. Şeyde guzel ama. Kinder surpriz yumurtasina benzeyen. O da 4 lira.
Yani simdi kokladim🤭
Topi var onu mu diyorsun acaba bi isimlerini yazar mısın bakacam internetten aklıma soktun bi tane almak boynumun borcu djdjdj
Bana mesaj atar mısın çok saçma belki ama merak ettim neler çıktı 🤣🤣🤣
Yok o ilk alınca oluyor bildiğin petrol gibi
Sana istek atiyorum
Koleksiyoncusun yani bu güzel bir şey
He ya. Ola ola surpriz yumurta oyuncak koleksiyoncusu oldum🤷♀️
Olsun oda güzel bişi
Bir poşet dolusu var saklıyorum 😃
Vayyy. Yalniz degilmisim🤣🤣 Gercekten bazen utanıyorum bu cocuk çocuk seylerle niye ugrasiyorum diye. Yalniz olmadigima sevindim🤭
Onlar çocukluğumdan kalmış, atmaya kıyamam. Atılmaya kalkıldığında nasıl problemler çıkabileceğini de bilirler. 10-15 parça da araba koleksiyonu var küçükken Shell de verilen o modeller falan. Küçük bir poşet misket var. Bazı oyuncaklar. Bana kalsa daha neler saklardım da haberim olmadan yitirdiklerim yüzünden ne kavgalar ettim evde. Güzel şeyler bunlar bence çocuklukla alakası yok, anıları var onların ☺️
Ah be. Ayni durumdayim ben de. Hani icine bebek cektigimiz oyuncak makineleri varya. Eskiden bir suru bebek cekerdik. Tabi o zamanlar hile yoktu makinelerde. O oyuncaklarun hepsini dagitmis annem. O tek degil tasolar, oyuncak kartlari. Hepsini. Dogru duzgun elimizde bir sey kalmadi bile. Simdi hasretini cekiyorum. Ben de işte bu oyuncaklari biriktirerek hic olmazsa ilerde eger olursa cocuguma vermek istiyorum. Hatira olarak. Bir yandan da herhalde verilen oyuncaklarimin yerine bunlari koymaya calisiyorum🤷♀️ kendi kendime anı yapmak istiyorum.
Bunlardan bir seferde iki tane ayıcık aldığım olmuştu. Ateri takımlarım vardı. Biz güzel oyuncakların sonuna denk geldik, öyle oyuncaklar yok artık. Bunların kıymetini bilmek başka bir şey, koleksiyon işte adı üstünde. Maziden birer hatıra 😌
Off. Yine anilarim aklima geldi. Simdiki cocuklar bu oyuncak makinelerinden dogru duzgun oyuncak cekemiyor bile. Hileli oldu makineler cunku. Biz her bozuk paramiz oldugunda ayni gun icinde 5 liramizi feda ederdik. Ve baya 30 40 tane olmustu oyuncaklarimiz. 2 tane ateri, 1 tane playstation ilk modellerinden di annem kuzenlerime vermisti. Keşke simdi onlardan geri alma firsatim olsa. Simdi ki cocuklar bilgisayardan kalmiyor ki. Bu ateriler playstationlar cok daha eglenceliydi. Cok sey kaciriyorlar simdiki cocuklar.
Tetris vardı, sanal bebekler vardı bir zaman. Volkmen. Şimdi telefon ve tablete bağlı çocuklar. Süper marioyu saatlerce oynasam sıkılmazdım. Pubg işine bak kardeşim 😂
VAlla ya. Simdi ki oyuncaklar bizim oyuncaklairmizin yanindan dahi gecemez🤣
Sadece oyuncaklarla da bitmiyor ya mazinin güzellikleri. Bunlar sadece elle tutulup saklanabilen şeylerdi. O yüzden değerliler 🙂
Hay Allah razi olsun. Yorumlarsiyken aklıma ateriyi soktun. Dedim belki vermemistir yanlis hatirliyorumdur belki dedim. Gittim aradim ateriyi buldum🤣 Yarın oynamaya baslayacagim
Yaa bak sen şanslıymışsın bee 😃 benim yerimede bol bol oyna 😂
Tabiki oynarim🤣🤣🤣
Mario sevdiğine kavuşsun bari safinaza götür onu 😂
🤣🤣🤣🤣
O kadar çocuk ruhlu arkadaşım yok
Bende biriktiririm halen ama sonra kaybederim
Ben kutulara koydum. Bir tanesi kaybolsun gece uyuyamam🤣
Senin işin kötüymüş
son zamanlarda çok saçma şeyler çıkıyor ya
Ben bimden aliyorum. Oranin surpriz yumurtalarindan daha eglenceli oyuncaklar cikiyor.
çikolatasının tadı nasıl
Tobi surpriz yumurta çift yumurta. Yani ikili. Onun tadi guzel. Ama ayni kinder surpriz gibi olanınin cikolatasi guzel degil pek. Ben de oyuncagi icin aliyorum zaten. Ama cikolatasinida yiyorum.. cope atacak degilim🤣
ddga bi de onu alayım teşekkürler
fobi gibi bir şey o
Evet hobi gibi bir sey😄
Hiç biriktirmedim :9)
çocuk gbi o ney öyle
VAlla cok guzel ya🤣 bak bir tane al. Birakamayacaksin sende.
işim olmaz