Bimin😊 iki kutu oyuncağım var.
019 Yorumla- +1 yıl
https://hizliresim.com/mPz7p0 bak bunlar.
- +1 yıl
hahahaha onu gördüm. bu di mi? :D https://i.hizliresim.com/pgoWQN.jpg
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılkinder.. Çok lezzetli ama pahalı ://
01 YorumlaKinder olabilir mii :))
013 Yorumla- Diğer konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılBence totodan çıksın :D
063 Yorumla- +1 yıl
Niye ama yaa 😢 yıkıldım şu an 😣
- +1 yıl
İşte ne sevimli :D tam benlik :D
- +1 yıl
Niye fırlatsın ki peynirini yesin işte 😅
- +1 yıl
Hava atsın işte ben buldum o bulamadı diye -_- ne veriyor saklasın kıyıda köşede :D
- +1 yıl
Koycan tabisii çünkülüm o çoğoş :D ve onu ben seçtim 😁
- +1 yıl
Cidden seni sevyim ya bir denesin 😁
- +1 yıl
Ziktir ordan küstüm işte hıh -_- 😢
- +1 yıl
Küstüm ben sana :(((
- +1 yıl
Bilemedim şimdik görmem lazım -_-
- +1 yıl
Olabiler 😁 ama görmek istiyorum nasıllar diye :((
- +1 yıl
Aşk olsun ama süle o ikiliye bir daha konuşmıcamonlarla 😢
- +1 yıl
Meraklı olcaklar tabi benim gibisini bir daha bulamazlar 😁
- +1 yıl
oyuncaklar bunlar işte :D https://hizliresim.com/1ykPOY
- +1 yıl
Sorman hata en güzeli fareymiş işte bak ne kadar sevimtirik :D
- +1 yıl
Panane bee fare işte hıh -,-
- +1 yıl
Değil işte :'(
- +1 yıl
İşte bu bee :D hep büle abıla sözü dinle yavruşum :D
- +1 yıl
Benim ruhum abla bee sus sen -,- 😝
- +1 yıl
Sorma tam cep boy kitap gibiyim minnak bir şey 😢
- +1 yıl
Abi 4 senedir belki daha fazla zanamdır aynı boydayım bir get :'((
- +1 yıl
Sülemem minnak bir şeyim işte 😁 hem yalandan olduğunu bari kabul etmeyeydin 😢
- +1 yıl
Ama ben standarttan da küççüğüm :( minnakım yani baya bir :D
- +1 yıl
Boy kaçtı abicik? :))
- +1 yıl
Senin boyun desem?
- +1 yıl
İşte beni anlayamazsın 😣
- +1 yıl
O civarda :'(
- +1 yıl
Kendimi yoramam bu yüzden hızlı koşamam daha doğrusu onun için hiç gayret etmedim :)
- +1 yıl
Yalan sana hiç yakışmıyor sus bence 😒
- +1 yıl
Ama ben anlamadım o cümleyi düzgün kurduğuna emin misin? :))
- +1 yıl
Ahh bir de bana sor onu kendimi iyice küçük hissediyorum arkadaşlarlayken :(
- +1 yıl
Ama ben çok kısa hissediyorum :(
- +1 yıl
Öyle olsun bakalım :) hadi ben kaçtım bb :D
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılkinder? :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılToto 😄😄
0152 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZaten yukarda kinderi seçmiştim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılOzmo ne be, hiç almadım :D
Cevap sahibi+1 yılOnu boşver de oyuncaktan haber ver sen bana, ne çıktı içinden? :D
Cevap sahibi+1 yılOha çok iyi ya kuzenime ben de ozmo alayım o zaman, beğendim oyuncağını :D
Cevap sahibi+1 yılO pislik çok şanslı, güzel bir şey çıkar kesin :D
Cevap sahibi+1 yılPekala, gönderirim oyuncağın fotoğrafını :D ben bu ozmoyu nerden bulabilirim peki? :D
Cevap sahibi+1 yılBen sadece kinder görüyorum marketlerde :/ neyse bugün bulana kadar her markete dalayım o zaman :D teşekkürler :)
- +1 yıl
Yunus market diye bir yerden aldım ben :D belki orda da vardır :D büyük market. kinder çok pahalı ya :D ozmo ucuz :D 1.25 :D ben de deneme amaçlı aldım dedim hangisinde en güzel hediye çıkıcak acaba :D başka bir marka yumurta daha vardı ama onu almadım adını unuttum. :D neyse başka bir zamanda onu deneriz :D
Cevap sahibi+1 yılO zaman hepsinden birer tane alalım ve kıyaslayalım :D en güzel hangisi çıkacak merak ettim :D
Cevap sahibi+1 yılEn son anasınıfına giderken almışlardı bana, bugün onca yılın acısını çıkarayım bari 😂
Cevap sahibi+1 yılBugün dışarı çıkabilirsem hepsini toplayacam inşallah 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBecerebilir miyim acaba, küçükken de hiç beceremezdim :D
Cevap sahibi+1 yılPeki bayım, tavsiyelerinizi dikkate alacağım 😄😊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 😄☺☺
Cevap sahibi+1 yıl🙈🙈🙈😄
Cevap sahibi+1 yılBir iki tane aldım ama ozmo bulamadım 😭 kinder aldım, içinden bir tane kurmalı at çıktı, kuruyorsun gidiyor :D bir tanesinden robot gibi tuhaf bir şey çıktı :D birinden araba çıktı :D kuzenim çok mutlu oldu gerçekten :D
Cevap sahibi+1 yılSana demiştim o şanslı diye :D kuzenimin şansına güzel şeyler çıktı gerçekten 😄😄
Cevap sahibi+1 yılGünah günah :D
Cevap sahibi+1 yılBurcu ben :D
Cevap sahibi+1 yılNeden sonuna can ekliyorsun :D ben de memnun oldum (adını bilmiyorum :D) 😂
Cevap sahibi+1 yılGüldürdün beni :D hadi gidelim Osman videosu geldi aklıma 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAma ben telefondan giriyorum kii 😂
Cevap sahibi+1 yılBilgisayardan girdiğimde linkini atarım :D
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl:D :D lanet olası bir zorluğu var, hadi gidelim Osman :D :D
Cevap sahibi+1 yılgüldürdün :D :D :D
Cevap sahibi+1 yıl:D :D :D o kadar takip ettim, takip isteğim hâlâ beklemede, teşekkür ederim :D :D :D
Cevap sahibi+1 yılyok yok ben anladım :D Osman hadi gidelim dediğinde gitmediği gibi takip isteğini de kabul etmiyor :D
Cevap sahibi+1 yıldesene sayemde diğer 2 kişide takipçin oldu, ikisi de bana teşekkür etmeli :D
Cevap sahibi+1 yılsayfana girdiğim an paylaştığın soruları görebiliyorum :D
Cevap sahibi+1 yıl:D :D :D hadi o üç kişi içinden tahmin et kim olduğumu :D :D yalnız burada sadece baş harfini söyle de kimliğim ifşa olmasın :D :D
Cevap sahibi+1 yıl:( :'( hayır. üzdün şu an :D :D
Cevap sahibi+1 yılneden kesin dedin ki? :D
Cevap sahibi+1 yıl:D doğru doğru :D :D bak sayemde profillerini de turladın :D :D
Cevap sahibi+1 yılne yapardın bilmem ama önemli değil :D :D :D
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=QWDzFAaFITc uyumlu oldu :D:D
Cevap sahibi+1 yılbu parçayı düşünerek yapmıştım o yorumu :D :D
Cevap sahibi+1 yılevet :D :D
Cevap sahibi+1 yılsen giderken ben dönüyordum falan mı demeliyim bu durumda :D :D
Cevap sahibi+1 yıltamam tamam :D sustum ben :D
Cevap sahibi+1 yıliyi de ben bir şey yapmadım ki o. O :D
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum biliyorum :D bilmediğim bir şey var o da ben soruna yorum yapmasaydım 1 gün boyunca kimle konuşacaktın :D
Cevap sahibi+1 yılbir kaç yıl mı :D adfsgfasdf :D maksimum 2 gün daha buralardayım :D
Cevap sahibi+1 yılsınav öğrencisiyim ben, sınavıma 43 gün kaldı, o yüzden gidecem sosyal medyadan :D :D
Cevap sahibi+1 yılhukuk hukuk hukuk :D 40 kere desem olur mu acaba :D
Cevap sahibi+1 yıltotolarla kinderlerle oynamıyorum ki ben :D :D heves ettim kuzenime aldım işte :D ayrıca çalışıyorum ben sorun yok :D amin inşallah :D
Cevap sahibi+1 yılgirdiğim yerden çıkamıyor muyum ya :D :D ne saçmalıyorum ben ya :D :D
- +1 yıl
girdiğin yerden çıkmak (yeemeğin girdiği yerden çıkması yani kusmak. yemekler dışarı atılır) yani okuldan kovulmak. arka kapıdan çıkmak :D mezun olmak :D sen çakmak :D sen çakmasan ben çakmak sana almak :D çakmak almak :D çakmağın var di mi :D sen saçmalayabilion da ben saçmalayamıyor muyum yani :D çakmak > ateş > yemek :D of acıktım ben :D çarşıya gidip bu bebeklerden yiyip gelicem burcu :D www.egepide.net/.../lahmacun1.jpg sonra tekrar konuşuruz olur mu? :D görüşmek üzere :D
Cevap sahibi+1 yılLahmacun ye lahmacun 😆😆 ben de araba bendeyken azıcık gezeyim, görüşürüz :D
- +1 yıl
vaaaayyyyyyyyy arabasıda var. onun arabası var güzel mi güzel. şöförüde var özel mi özel. bastı mı gaza gider mi gider malesef ruhu yok. onun için hiç mi hiç şansı yok :D:D https://www.youtube.com/watch?v=W37tor8i8GQ
Cevap sahibi+1 yılYani, abim gelene kadar araba benim :D o gelince vermez bana :D
Cevap sahibi+1 yılAraba annemin, ehliyetimi alalı 9 ay falan oldu :D
Cevap sahibi+1 yılNeyi kıskandın 😳
Cevap sahibi+1 yılehliyetin yok mu senin :D ayrıca arabayı kıskanma, benim değil annemin :D t
Cevap sahibi+1 yılçok fark eder :D üniversite mezuniyetine kadar şahsıma ait bir araba olmayacak maalesef :D neden ehliyet almadın?
Cevap sahibi+1 yılonları süremem ki :( :D hem napcam o arabalarla? piyasa mı :D D:D evet ya ehliyet çok pahalı :D ayrıca bizim evde kural budur, üniversite mezuniyet gününde arabanın anahtarı şahsa teslim edilir :D
Cevap sahibi+1 yılöncelikle liseden geçen yıl mezun oldum :D torosla havam falan bozulmaz ki zaten evde bir tane toros var, onunla tarlaya işçi falan götürüyorlar :D Toros süremem çünkü o farklı süremem yani direksiyona geçtiğim an bir yerlere toslama ihtimalim var :D :D
Cevap sahibi+1 yıldebriyajlı araba mı :D aslında az önce Duster'le gezmiştim :D
Cevap sahibi+1 yıldireksiyonu çok sert çeviremiyorum, ayrıca onu sürdürmüyorlar ki bana :D ve evet duster debriyajlı :D
Cevap sahibi+1 yılNiye öyle dedin ki şimdi :D
Cevap sahibi+1 yılThanks for that 😉😄
Cevap sahibi+1 yılBelli oluyor zaten 😁😂
Cevap sahibi+1 yılTürkçe'nin suyu mu çıktı da yabancı dil konuşuyoz biz? 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYabancı dil konuşunca havamız olmuyor da sadece özenti oluyoruz, illa hava atacaksan Türkçe bunun için ideal bir dil😄
Cevap sahibi+1 yılYes demenin neresi havalı Allâh aşkına 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHavalı falan değil, boşver yabancı dil falan gerek yok :D
Cevap sahibi+1 yılDuster var olmaz mı? Ya da Fiesta? :D
Cevap sahibi+1 yılTorosu ilerde müzeye kaldırcaz, o yüzden bekletiyoruz 😂 duster güzel araba ve Allah'a çok şükür durumumuz iyi :D yani kötü diyemem çok çok iyi de diyemem ama normalin biraz üstü işte 😊
Cevap sahibi+1 yılAman ne bileyim ya, annem babam öyle anlaşmışlar işte, üniversiteyi kazanana telefon, mezun olana araba. Onlar buna karar verdiyse bana sorgulamak düşmez 😄
Cevap sahibi+1 yılIyy anneme kalsa kocaman ev aldırır, kalsın kalsın ben kendi evimi kendim alırım Allah izin verirse 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEvet kutu gibi ev istiyorum, böyle fazla eşyası olmayacak :D
Cevap sahibi+1 yılyani baraka da olmasın tabi ama küçük olsun ya, küçük ev daha samimi geliyor bana :)
Cevap sahibi+1 yılçelişkiye bak ki kalabalık aileyi de çok severim :D :D
Cevap sahibi+1 yılişte, hayaller hayatlar diyoruz bu noktada :D
- +1 yıl
bunun gibi diyorsun yani şasdlkjfjşlskdjf https://i.capsspot.com/s/31/5/1000707.jpg
Cevap sahibi+1 yılya :D :D :D :D sabah sabah nasıl güldüm ya :D :D :D
Cevap sahibi+1 yılalıştım be :D neyin hayalini kursam tam tersini yaşıyorum :D :D
Cevap sahibi+1 yılha zaten benim hayalimdekini Allah bilmiyor :D anca kendimi kandırırım :D
Cevap sahibi+1 yıl:D :D gidip ders çalışmam lazım :'(
Cevap sahibi+1 yılders çalışmak istemiyorum ki :(
Cevap sahibi+1 yılasdfgdafsgf son 2 haftadır bugünü kendime tatil ilan ediyorum diyerek geçiriyorum :D :D
Kinder mi :)
010 YorumlaKinder
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOzmo
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılToto veya Kinder
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKinder
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?