Kişilik & Karakter Ellerinizi ve parmaklarınız birleştirme şekliniz nasıl? KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Psikolojik testmiş. Karşımızdakini çözmeye çalışacağımız bir veri bu.. Güncellemeler+1 yıl Benim de 3 bu arada 😁😂 Ellerinizi ve parmaklarınız birleştirme şekliniz nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Cevabım 1 ben genel olarak ellerimi o şekilde birleştiririm... 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Cıkk sallamışlar, ben 1 ve 2 yi yaparım ama açıklama tutmuyor, yemişler seni bacım😆 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Cevap 1.Zerre duygusal değilim, saçmalamışlar.. 1 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hiçbiri değil 1 4 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Ben neyim Yorumla KıyametAlameti +1 yıl Sen aykırı bir kişilik olabilirsin o zaman 😁 Yorumla ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ +1 yıl Olabilir evet Yorumla KıyametAlameti +1 yıl 🍀 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. 1. cevap 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. 1 numaradaki gibi. 1 0 Yorumla
Bitterziyangill Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 3 üç 1 1 Yorumla Bitterziyangill +1 yıl Ohoo herkesin üç vazgeçtim iki benim dndnmdmd Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. 3 numara. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cevabım 1 ben genel olarak ellerimi o şekilde birleştiririm...
Cıkk sallamışlar, ben 1 ve 2 yi yaparım ama açıklama tutmuyor, yemişler seni bacım😆
Cevap 1.
Zerre duygusal değilim, saçmalamışlar..
Hiçbiri değil
Ben neyim
Sen aykırı bir kişilik olabilirsin o zaman 😁
Olabilir evet
🍀
3 numara benimki
1. cevap
1 numaradaki gibi.
3 3 3 3 3
3 üç