Selamlar.. Karakter olarak insanlara ağırlıklı olarak güven duygusu mu verirsin, yoksa seni tanıyan şöyle bir duraksar mı ben ne yapıyorum diye? Keyifli günler.. 😎🥂🤘
İnsanlara korku veya güven aşılayıp aşılamadığımı ben net olarak söyleyemem çünkü herkesin herkesten beklentileri farklıdır. Benim yapabileceğim hakim olduğum bir alanda bilgime başvurulursa veya bir şey yapmam istenirse yapar ve güven verebilirim ama bilgim olmayan bir konuda karşı tarafa verebileceğim tek duygu korku olur. Bu tamamen karşı tarafın benden ne beklediğine ve benim o beklenen şey hakkındaki sahip olduğum bilgiye bağlıdır. Yapabileceğim şeyler olduğu müddetçe güven veririm diye düşünüyorum.
İnsanlara güven vermek zordur, korku vermek daha kolaydır nispetten önemli olan zoru başarmak olmalı yani birine güven vermeyi seçmek lazım ki hep bu bakış açısı ile ilerledim. Korku vermeme gerek yok zaten çekinerek yapılan şeyleri sevmiyorum içinden geldiği gibi davranmalı ve korkudan değil de gerçekten güven oluşmalı çevremde daha çok güvenilir ve dürüst olarak anılıyorum bu tip sözler duymak insanın hoşuna gidiyor güven kazanmak çok önemli bir olgu bana göre bunu başardıysam gerisinin pek de anlamı kalmıyor..
Genelde güven veren tarafım, bunun için uğraşmam fakat genel olarak zaten kimsenin hayatına burnumu sokmam veya kalkıpta güvenini kıracak bir şey yapmam. Çok fazla kişi yoktur yakınımda, almam çünkü. Olanlarla da karşılıklı bir güven ilişkimiz vardır, korku araya girdiği vakit komple keserim o bağı.
Öhhöğğm! 🙄 Şimdi şu görselde ki bıçak falan bir manidar ve tanıdık geldi.😂😂 Yok bee ben bıçağı sallarımda saplamam, tamam azcık korkutuyormuşum şu an farkettim.😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
İkisini de gönderirim lazım olur. Faza güven de vermek çok. iyi değildir. Fazla korku da vermek. iyi değildir. İkisinden de vereceksin kişilere. O korkunun etkisi hep olacak içlerinde ama aynı zamanda güven de duyacaklar sana.
Güvenin temel kaynağı inanmaktır. İnancın başladığı yerde duygular oluşur katı sınırlar kalkar. İkili ilişkileri yıkılmamak üzere inşa edilen binalara benzetecek olursak, güven duygusu da sağlıklı ilişkilerin taşıyıcı kolonlarından belki de en güçlü olması gerekenidir. Yıkıldığı zaman artık o iki kişi arasında hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını "müjdeler". enkazın altından çıkmayı başarabilseniz bile artık yaralısınızdır. İnşa ettiğiniz binanın başınıza yıkılmasını ne kadar atlatmaya çabalasanız da artık başka bir bina inşa etmeye gücünüz yoktur. Derme çatma bir şeyler yaparsınız. onun da altına girmeye çekinirsiniz, "yoksa yine mi üstüme yıkılacak" korkusuyla. Güven duygusu yıkıldığında, artık tutkunun, özlemin ve hatta sevginin ayakta tutamayacağı bir binanın içinde savunmasız kalmışsınızdır.
Ikisidee zatenn kisiligim böyle bazen korkuturumm ama vazgecemiolar böyle kulaklarina yaklasip nefes vererek konusunca gözlerinin kaymasii onlari korkutsada🤣 bana seytansin deseleerde bu seytandan vazgecemiolar yani ikisidee