Yüzüne bakarak anlayamam, sohbet etmem gerekir. Ama insanlar yalan iftira konusunda o kadar uzman olmuş ki artık tanıyamıyorum. Öyle bir an geliyor ki tanıyorum dediğin kişi dostum dediğin kişi en büyük düşmanınmış meğer ve tek amacı seni kullanmakmış. Artık eski dostlar eski iyi insanlar yok. Menfaat, çıkar karşındakini kullanmak , yalan söylemek, iftira atmak insanların önceliği halini almış...
Yüzüne bakarak anlayamam ben. Genelde kanım ya ısınır ya da ısınmaz. Benim o anda hislerim konuşur. Kafamın içi konuşur. Birine zaten kanım ısınmıyorsa muhakkak bir şeyi çıkıyor. Hisslerime bu konuda güveniyorum, fazlasıyla iyidir. Enerjisini hissedebilme yeteneğim var sanırım, konuştukça ne olduğunu doğru mu veya değil mi direkt bana enerjisi geçer. O anda anlayabiliyorum, en azından tahmin ediyorum ve ne yazık ki çoğu doğru çıkıyor hissettiklerimin, aldığım enerjinin. Ama sadece yüzüne bakarak anlayamam maalesef, biraz konuşmam yeterli olur sadece anlayabilmem için.
İşin içinde duygularım yoksa kişinin ne mal olduğunu gözünden anlarım. Ama dışarıdan bakan bir göz olamıyorsam işin içinde duygularım varsa anlayamam..
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Sadece yüzüne bakarak değil yürüyüşünden bile bazı şeyler anlaşılıyor. maalesef işim gereği çok insanla yüz yüze konuştugum için bu özelliğim var maalesef. Sevmiyorum insanları tanımadan analiz etmeyi çünkü niyetini anladığım için keyifli olmuyor sohbet etmek. Nasıl diye bilirim. Sonunu bildiğiniz filmi izlemek ne kadar keyif verir insana.
Evet sezebiliyorum ancak bu ben istediğim zaman olmuyor kendiliğinden geliyor. Bu durumun açıklaması şu bence. Birine dair hisler aldığımızda bu o kişi hakkında bize bir uyarı olsun diye geliyor o kişiden bir kötülük dokunma ihtimalinin yüksek olmasından dolayı.
Bir çok kişide olabilir ancak kontrollü biçimde kişinin kullanabileceği bir güç halinde olması herkesin harcı değil
Kalbime fazla kulak vermemden kaynaklı olabilir bu, tamamen duygularımla yaşayan bir insan olarak, zamanla daha kuvvetli bir hal alıyor olabilir hislerim.🤷♀️
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
Böyle bir şey mümkün değil birinin ne olduğunu yüzüne bakarak anlayamaz kimse sadece yüze bakıp anlaşılsaydı şimdi kimse kazık yememiş olurdu kandırılmamış olurdu aldatılmamış olurdu sadece tahmin yürütürsün doğru veya yanlış çıkar ama kesinlik olarak böyle bir şey imkansız ki zaten anlarım diyenede inanmam he tamam der geçerim.
Ve bazı insanlar vardır ki , ne oldukları yüzünden okunur. Esasen her insanın yüzü ne olduğunu yansıtır fakat ben sadece üç farklı belirginliğe sahip olanları değerlendirebiliyorum sanırım. Daha fazla değil maalesef. Peki sen?
Önsezilerim oluyor ve çoğu kez zaman ilerledikçe doğru olduklarını görüyorum. Ama bu önsezim yüzünden kesin bir bakışım, önyargılarım olmaz. Zamana bırakıp anlamayı beklerim.
Yuz yuze gelince evet sosyal medyada anlasilmiyor ama oturup goz goze gelince o maske kalkiyor birden. Bakisindan, mimiklerinden nasil biri oldugu anlasiliyor.