Hiç takipçim yok ama sürekli mesaj bekliyorum sürekli hikayeme bakan var mı bakıyorum delirdim mi?

Arkdşlar galiba yalnızlıktan delirdim.
Bunu bakan olmayacağını düşünemiyorum. sadece sürekli kendimi popüler sanıyorum. aynı zamanda da kimsenin görmesini istemiyorum hikayeleri. ama bakan bakan bayılıyorum. sadece kendim için hikaye atan güzel yetenekli kız imajım var diye mutlu oluyorm ama kimse bana bunu söylemeyince deli gibi olmuş oluyorum. bana pozitif olmak duyguau çok nadir geliyo ama gelince 10 saniye felan her şeyi çok komik buluyorum sonra düşünüyorum diyorum işte ah ah pozitif olmak zor yoruyo diyorum bırakıyorum. Sonra yine karanlığa gömülüyorm. Aslında 10 saniye çok eğleniyorum. Başka insanların yanında bu asla olmadı. Ancak tek başımayken keşfettim bunu. böyle anlık mutluluklarım oluyo hesabıma bakıyorum ppme bakıyorum ama işin tuhaf tarafı kimse ama kimse bilmiyor hesabımı. Bilmelerini de istiyorum ama benim gizli olmak duygum ağır basıyo. Sonra kimse görmüyor diye sinir oluyorum onlar görücek daha güzel fotolar koyucam daha güzel şeyler atıcam felan diyorum. Ama kimse görmüyor buraya dikkat edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Not : sessiz sakin bir kızım daha önce reel hesabım elbette oldu ama 100 ü geçmemişti takipçim. Hiç olmadı değil. Ama şu an 0 0 0 yani çok tuhaf geliyor bana durumum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bide bunu tetikleyen bir şey daha var
Sevdiğim birisi var bakar belki diye. Tabiki hesabımı biliyor söylemicek kadar da delirmedim ama bakmasını beklicek kadar delirdim (belki de sevmiyorumdur bu popülerlik oyunumda tek kişinin görmesi yeterli oluyor ciddiyim ha 100k kişi ha seçtiğim birisi.)
Hiç takipçim yok ama sürekli mesaj bekliyorum sürekli hikayeme bakan var mı bakıyorum delirdim mi?