Selamlar.. Ben genellikle fazla teması seven bir insan değilim ama içten ve samimi bir sarılmaya bazen insanın ihtiyacı oluyor.. Ne kadar güçlü olursak olalım bazen samimiyet istiyoruz sanırım.. O an o sarılma gerçekleştiği an insan bambaşka bir huzur hissediyor.. Karşılıksız saf sevgi gibi.. Keyifli geceler..
Hangi dizide sarılma sahnesi vardı ki🤔 Hepsinde var gerçi 😂😂 Bir kere annem bana çok sıkı sarılmıştı o gün gerçekten çok üzgündüm sınav tarihlerinde oynayıp duruyorlardı. Ben de çok ağlamıştım o gün ramazandi bir de. Tüm arkadaşlarım aglami o gün. Berbattı, ama sarıldıktan sonra ağlamaya başladım... Ağladıktan sonra rahatladım. Ve daha güçlü hissettim kendimi. Sarılmanın böyle iki kalbi birleştirip daha güçlü bir hale getiren etkisi var diyebilirim. Bu sebeple bir gün kuzenimin annesi yokken yanında ağlayacak gibi olmuştu. Ben de ona çok sıkı sarıldım. Umarım onun da o gün acısı hafiflemiştir.😊😊😊🌸
Sarılmak bana göre şefkat göstergesidir. İçten bir sarılma bana huzurlu hissettirir. Sanki tüm her kötü şey son bulacakmış gibi hissederim. Sarılan kişiye sığınırım bir nevi @etipufflezzetli bana sarılır mısın..
İnşallah hayat arkadaşım olursa, çıkarsa bu duyguyu yaşamak isterim. İnsan sevdiği insana sadece sarılarakta çok mutlu olabiliyor. Parayla satın alınamayacak bir duygu bu