Ablam cok sinirli, neden?

Ablam çok sinirli ama neden yaşı büyük ama yinede cok sinirli herkese karşı geliyor kendisini duymuyor bagrir cagrir kirar döker evde huzur kalmadi sinirim bozuldu ve her gece ağlıyorum çünkü korkuyorum anneme, babama küçük kardeslerime veya bana birşey yapacak diye. Kendisini kaybediyor. Normal bir günde kendisine cok takar ben böyleyim bu yamik yüzüm söyle böyle sırtım agriyor yeniden bagrir ve ben derim ki susun diye tamam hic öyle değil güzelsin sen aslında cok güzelsin ben böyle olsam mutlu olurdum derim onu o hep benden bekliyor saaten dememi annem bile der susun diye delirmesin diye geçen bağırdı ve herkesi kendisine cekti ben ona ruh hastasi sonunda dedim igicemin delirdi korktum benim yanima gelcek diye sığamadığım küçücük dolabin içine girdim çok korktum ve titredim her günümüz böyle nağıpmam lazim çünkü cok kötü hayatim berbat ve yanlizim kimse beni dinlemez arkadaşlarım yok annem ve babam beni dinlemez artik hic disariya cikmam kimsem yok ama ben annemi ve babamı cook severim...
Bana yardim edin nolur evde huzur diğe birsey kalmadı. .
Ablam cok sinirli, neden?