Başınıza gelen bir olay olabilir, şahit olmuş olabilirsiniz, duymuş olabilirsiniz veya herhangi bir şeyi mucize olarak görüyor olabilirsiniz.bi’ sürü kardelen çiçeğiKardelenleri çok severim, görünce aklıma geldi. Bu hava koşullarında bu güzellikte açan bir çiçek mucize değil de ne? 🥺 İşin biyolojisine botaniğine girmeyin lütfen. 😪
Valla bundan yaklaşık 1 ay önce kadar büyük bir trafik kazası atlattım. O an hayatım gözümün önünden geçti 3 sn sürdü ama bana 3 saat gibi geldi o an. Ona mucize diyebilirim. Düşündüğümde şu an aklıma başka gelmiyor
O gün sabah namazına kalktım nasıl uykum var ama abdest almak için ayağı kalktım gözüm kapalı yürüyorum bı saniye daha adım atsam kafamı çok kötü bı yere çarpıcaktım ama ayağımla hissettim Allah'ın bir mucizesi beni korudu diye düşünüyorum
Kar yağışı birbirine değmeden yağmalari, lotus ciceginin o bataklıkta kendini koruyup güzellikle açması, duanın birçok şeyi değiştirebilmesi ve şahit olmam, bir bebeğin dünyaya gelmesi gibi şu an aklıma bunlar geliyor ama daha çok var.