Arkamdan konuşan , benimle uğraşan bi kız var sürekli herkese benimle ilgili kötü konuşuyomuş herkes benden uzaklaştı benim yerimde başkası olsa bunu dövmüştü şimdiye kadar. Ben çok sessiz kaldığım için üstüme geliyo iyice. Ben çok korkağım ya kimseye sesim çıkmıyo saçından tutup yere vurasım var ama çok eziğim ben bu yaptıklarından dolayı sevdiğim çocuğuda elimden kaçırdım keşke çirkef bişey olsaymışım kavga et demeyin yurtta bi kere yeltendim kız beni az daha dövüyodu yapamıyorum ya kendi içimde sıkışıp kaldım zaten bana normaldede az çirkef ol derler sümsüğün tekiyim ama dışardan tek avantajım güzel olduğum için havalı sanıyolar halbuki benim kabuğumu kırmam lazım. Ne yapayım rezil olcam yine denesem çünkü hemen kızarıyorum elim ayağım titriyo bu kızla yıllardır böyleyim bitmedi yılan hep önüme taş koyuyo.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSaçından bir tutup yere atsan 5 günlük kabızın sıçması kadar rahatlayacan da işte sen de o potansiyel yok gibi :D
Hiç bir şey bilmiyorsan çirkinleşmeden çeneyle bitir.035 Yorumla
Soran+1 yılOff varya iste aradigim yorum bu valla bak yurttan bi kizda demisti bi dovsen rahatlayacan sende o potansiyel var ama korkuyorum cok fazla
- +1 yıl
Bir anlık nevir dönmesi ile yapabilirsin kendini doldur baya bi ne diyon la sen kodumun kızı diye dal :D
Soran+1 yılSoylemesi kolay ben tepkisiz biriyim ya off
- +1 yıl
Bende öyleydim küçükken bir gün ne olabilir ki lan dedim daldım dalış o dalış :D sende yapabilirsin guzum.
Soran+1 yılAgzimi burnumu kirmasinlar cok hassasim ya ama canim aksiyon iatiyor yillarca yapamadim
- +1 yıl
Bırak kırsınlar bir kere yaşaman lazım bunu insan öyle güçleniyor işte öyle çiziksiz kimseye kafa tutamazsın ya da güçlü bir kız olamazsın.
Soran+1 yılYa ama dayak yersem bu sefer herkese rezil olurum dayak yedi diye zaten kucuk biyerde yasiyoruz arkamdan konusuyodu iyice konusacak olan benim rezilligim olacak
- +1 yıl
Kimseye rezil olmazsın kavga edecek cesaretin olsun yeter kavga da dayakta yersin dayakta atarsın ama o cesareti gören normal insanlar sana dayak yedi diye en fazla 1 hafta konuşur sonra sana da saygı duyarlar kendileri yapamadığı için bu dünya böyle saçma bir yer :D
Soran+1 yılSaygı duymak mı beni oyle bi anlatirki millete sanki kendisi dovmüs gibi ustune on katarak konusur ama bisey diyimmi lisede oglanlara bile kufur etmisligim var sonradan pamuk prensese donüstum😂
- +1 yıl
İşte içinde var bir çılgınlık bunu kullan ne kadar rezil olabilirsin ya kötü bir şey yapmıyorsun savaşıyorsun :D
Soran+1 yılEski ben geride kaldi bi depresyon gecirdim simdi ruh gibiyim ama hala satasiyolar ya
- +1 yıl
Olgunluk yapıp ben buyum ulan da diyebilirsin kavga etmek yerine illa kavga etmene gerek yok dediğim gibi çoğu kavga lafla biter buyum ben diyebilirsin daha bir şey derse toplum için de rezil edebilirsin.
Soran+1 yılBagirabilirim ama ben herkesin icinde rezil olmaktan korkarim
- +1 yıl
Açıl biraz insanlar kim ya sıçan herkes bizim gibi insan ne düşündüklerini umursama kendini bildiğin sürece benim yaşam felsefem bu ve çok yararını gördüm :D
Soran+1 yılCok haklisin ama uygulamaya sira geldimi zor😂
- +1 yıl
Benim için de zordu ama yeri gelince zaten yapacaksın belki şimdi değil ama sonra damarına basılmadı daha guzum :D
Soran+1 yılCok bastilar hepsindede sustum cok ezildim hic destegimde yok ustelik😐
- +1 yıl
Ankara'da isen beraber yürüyelim okulun önün de :D :D
Soran+1 yılDegilim cok uzagimmmmm😐
- +1 yıl
Yardımcı olmak isterdim ama uzakmışsın o zaman dediklerime geliyor iş kimseye ezdirmemen lazım kendini acıma da bu insanlar düşeni tekmelerler iyi kıza benziyosun cidden üzülmeni istemediğim için yazıyorum :D
Soran+1 yılNerden anladin iyi kiz oldugumu😂bide goruntum guzel havali oldugumu sananlar bile var keske karakterimde guclu olsaydi
- +1 yıl
Konusmandan belli iyi kız olduğun :D karakter de bir gün oturacak işte o zaman sana bunu yapanlar da daha çok kıskanacak muhtemelen güzel olduğun için söz de erkeklerini falan kıskanıyorlar :D
Soran+1 yılKiskanildigimin farkindayim ama karakterim niye oturmadi hala universitem bitti bu yil😂
- +1 yıl
Karakterin naif bir kişilik olabilir bence herkeste dediğimiz gibi olacak diye bir şey yok bence bin bir türlü karakter var üni de neden kavga ediyorsunuz onu anlamadım koca koca kızlarsınız :D
Soran+1 yılŞu an evdeyim kpss calisiyorum ama hala arkamdan konusuyomus sinir oluyorum
- +1 yıl
Ya boş ver sen kpss odaklan :D it ürür kervan yürür de yoluna bak :D
Soran+1 yılAma cok takintiliyim ya zaten hic arkadasim yok bunun yuzunden iyice tek kaldim
- +1 yıl
Benim de yok en güzeli emin ol benim çook arkadaşım vardı ama hepsi evlenince gittiler :D sende de öyle olacak yani şimdiden üzülmeden halletmişsin :D
Soran+1 yılTek kalmak istemiyorum ya
- +1 yıl
Kimse tek kalmaz merak etme :D
Soran+1 yılÇevrem yok arkadaşım yok evlenmek istemiyorum zaten
- +1 yıl
Kariyerine odaklan bence bu işler nasip işi arkadaş gerekli bir şey değil cidden seni kendi kötü huyuna çekmekten başka bir halta yaramaz arkadaş.
Soran+1 yılDogru insanlarin laflari beni cok etkiliyor hemen gaza geliyorum
- +1 yıl
Valla ben gaza gel diye demedim normali bu :D
Soran+1 yılYok o anlamda demedim zaten arkamdan konusulmasi falan beni etkiliyo ne dusunduklerini falan cok takiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
+1 yılLisede böyle seyler normaldir ergenlik kafası işte. üniversiteye gidince rahat olursun merak etme şimdilik salla gitsin takma kafaya
03 Yorumla
Soran+1 yılUniversite mezunuyum😂
- +1 yıl
Ben şok 🤣 20 yaşından sonra ne kavgası bu. Ne demisler bu yaştan sonrasi icin " savaşmayın sevişin ayrılmayın birleşin taktik bu yani anlayamadım sizdeki durumu sbdnzb
Soran+1 yılValla o kiz hep benle ugrasiyo cekemezlik var bilmiyorum simdi beni herkese kotuluyomus karaktersiz
Kişilik & Karakter konusunda 687 cevap paylaştı. Normal sohbet ederrken kafayı bir gömeceksin sağlamcana şak edecek burun kanlar içinde kalacak sonrası gelir zaten hidrolik boşalması gibi rahatlarsın
016 Yorumla
Soran+1 yılOkurken bile mutlu oldum nerdeee
Soran+1 yılAma benimde biyerde sesimi cikarmam gerekiyo cok pisirigim ya
Soran+1 yılSessiz kaldikca ustume mi gelsinler
Soran+1 yılKestim ama hala ugrasiyo baksana hala kotuluyomus bu ne karaktersiz insanmis ya
Soran+1 yılHem hic dostum yok hemde cekemeyen insanlar cok etrafimda cok yorucu ya zarari beni bulmasa neysede
Soran+1 yılDostu gectim arkadasim bile hic yok ve dusmanim cok tek basima napayim
Soran+1 yılCok komik
Soran+1 yılLahmacun ne alaka
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakışmıyo size kızlar böyle kavgacı, hırçın, şiddet ve hiddet dolu olmak. Hanımhanımcık olun. Dudak dudağa öpüşün, az sevişip barışın.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben zaten agir hanimefendi biriyim beni cirkef olmaya zorluyolar biktimya
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla özgüveninş toplayıp düşünmeden vurcaksın biraz yumruk çalış burun çene hassas bölgeler vurdunmu hasar verirsin
016 Yorumla
Soran+1 yılBeni gorsen bunlari yapamayacagimi anlardin😭
Cevap sahibi+1 yılBende biraz sokak kavgalarında çekingenşm ama acırsan acınacak hale düşersin bunu unutma
Soran+1 yılYa ben oyle biri degilim gayet duzgun biriyim ama beni o cirkef kavgaci kizlar gibi olamaya zorluyolar bu kiz icinde degil bu her konuda boyle nasil yapicam bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBana yazarmısın boksörüm bir iki taktik veriyim
Soran+1 yılBurdan yaz
Cevap sahibi+1 yılSor cevaplıyım
Soran+1 yılSimdi benim korkum yani o an sacimdan tutsa yere atsa ben kalirim şoktan donarim
Cevap sahibi+1 yılOnu yenmek seninle alakalı bir durum o şok anına benim de girdiğim oldu tek yapman gereken o an soğukkanlı olmaya çalışmak aşırı adrenalin dayak yedirtin elin ayağına dolaşır mesafeli dur (ki ani bir atak yapma ihtimaline karşı) baktın dövüş kaçınılmazmı koy abi yumruğu burnunun üstüne ya da çeneye vur doğru yumruk atmakla ilgili bi kaç video izle anlsrısın dediğimi
Soran+1 yılSogukkanli olmak zor ben tam bir panik atagim her seye heyecan yapan biriyim ama taktiklerin guzel birde boyum kisa onu napcaz😂
Cevap sahibi+1 yılKaç boy
Soran+1 yıl1.55🥺
Cevap sahibi+1 yılKilon peki?
Soran+1 yıl55
Cevap sahibi+1 yılBayağı uyumluymuş boy o kadar önemli değil o anki psikolojini kontrol rtmen ve tekniğin daha önemli yine de kavgadan uzak durmaya çalış duramazsan da ilk vuruşu sen yap ki avantajlı taraf sen olasın şimdiden hayatta başarılar
Soran+1 yılAnladim cok tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
beni filan döv. antrenman niyetine nasıl olur?
013 Yorumla
Soran+1 yılSesim bile cikmiyo seni nasil doveyim
Soran+1 yılBende disardan oyle gariban durmuyorum sert duruyorum ama cok korkagim
Soran+1 yılAnlamadim sonunu ama neyse evet yani o an agzina bile. s.. ama sonrasi beni korkutuyor hesap edemiyorum napacagini onun kolu benden uzun benim hic arkadasim yok destek olan tek olsak neyse
Soran+1 yılYav kolu oyle uzun degil cevresi genis anlaminda uzun😂
Soran+1 yılAma aslan burcuyum azcik var yani ego😂
- +1 yıl
yaw anladım ne demek istediğini mizaha vurayım dedim :d anladım aslan olduğunu :D aslanlar dışardan sert görünür ancak özünde kalbi temiz ve şefkatli olduğu için böyle zırttan pırttan sebeplerle pek kavga etmezler.
Aslandan dayak yemek istiyorsam bol bol egosuyla, gururuyla oynarım, egosunu lego yapar üst üste dizip kule yaparım :D - +1 yıl
bu arada aslan kendi içine dönüktür kolay kolay açılamaz dışarıya. önce güvenmesi lazım mağarasından çıkması için. böyle çağıracaksın onu gel piscik kidicik meooow :D sonra sana bir iki tane pençe atacak.. yok yok dicen sakin ol kidicik gururunu okşayacaksın eline alıp yelelerini seviceksin :D
Soran+1 yılNe cok dalga gecmissin ha aslanla
+1 yılYaş kaç acaba kaldımı boyleleri
021 Yorumla
Soran+1 yılOkumadin mi ya kaşınıyo laftan anlamayip hala ugrasana ne yapilir
- +1 yıl
Çek kenara konuş ama öyle sıradan biri gibi değil aklını kullan akıl güçten daha etkilidir anlatabildimmi
Soran+1 yılNe diycem hemde kenara cekicem elim ayagim titrer benim off
- +1 yıl
Aynanın karşısına geç 2 tokat asıl kendine ne söyleyeceklerini aynada kendi kendine prova yap atlatırsın
Soran+1 yılO kadar basit degil
- +1 yıl
Denedin mi matmazel hemen cevap yazıyosun dene bana dönüş sağla
Soran+1 yılAynaya bakinca kendime kufur ediyorum o kadar barisigim sen dusun dayak yesem hakettin kizim sen derim
- +1 yıl
Ohoho işimiz var seninle ya yanımda fazla değil 3 gün kalsan erkek fatma olur dönersin memlekete 😂😂
Soran+1 yılKeske ya destege cok ihtiyacim var
- +1 yıl
Bak dayak da yiyeceğini bilsen ileri adım at kendine güven benim ustumden 20 kişi geçti ağır darbeler aldım ama bak sapa sağlamım 4 ay komada yattım bir vuruşta olcek halin yok sonuçta kavgada da olabilirsin trafik kazasindada ya da basit bi kalp krizi ALLAH herşeyimizi önceden yazdı yani emin ol buna bak benden örnek alabilirsin teke 20 diyorum
Soran+1 yılHadi be sendeki de ne cesaretmis oyle 20 kisi hemde
Soran+1 yılAma iste ben cok abartiyorum yurtta kizlar kavga etti biri baya sac bas gozumun onunde dovuldu kiz hic bisey olmamis gibi ya ben olsam evden cikmam rexil oldum diye
- +1 yıl
Kavga normal bir şey yani doğru söylüyosun öcünü almadan çıkamıyorum
Soran+1 yılBen bikere deneseydim alisirdim ama hep kactim universitede kactim simdi naocam ya
- +1 yıl
Dövüş sanatlarına yayılabilirsin kardeşim.
Soran+1 yılBulundugum yerde yok maalesef
Soran+1 yılAma aklimda ya ne kaybederim
- +1 yıl
Çok çok dayak yersin zaten dayak yemeden atamazsın bunu iyice kafana şok
Soran+1 yılKorkma diyosun yersemde yiyim yani benim korkum rezil olma korkusu ya
- +1 yıl
1 haftaya unuturlar o konuyu zamn öyle çabuk geçiyorki
Soran+1 yılHaklisin zaten sanki herkes masum herkes mukemmel bi ben izleniyorum rezil oluyorum sacma sapan dusuncelerim var
+1 yılTayfa yap öyle saldır
017 Yorumla
Soran+1 yılOlsa bi dk durmam hic arkadasim yok cunku sosyal fobigim
- +1 yıl
Birini sadece 1 dakikada etkisiz hale getiren tekniklerim var. Eğer uygularsan bunun tadını alırsın ve korkunuda yenersin.
Siz kızlar saçlarla nakavt olursunuz önce saçlarını topla sıkı bağla hatta ör.
Dağınık durup ele kolayca gelmesin.
Yüzyüze diyalog kurduğunda o seni bir isterse sen iki kat güçle it bu psikolojik bir mesajdır karşındaki kişiye korku verir.
Her ne kadar korku versede o kişi de daha fazla güçle seni itmeye kalkar bu durumda senin yapacağın şey itmek değil karın boşluğuna durmadan hızlıca yumruk saydırmak düşünce de yüzüne dudak ve Burun kısmına vur.
Yüzünde hasar yoksa o kavga kazanılmış olmaz
Soran+1 yılAy okurken kotu oldum bunu mazlum biri yapabilir mi o yerdeki ben olurum valla abi agzimi burnumu dagitmasinlar bak
- +1 yıl
Sırasıyla ve doğru şekilde uygula sonra gel bana teşekkür et.
Soran+1 yılAma aklimda bu taktikler tesekkur ederim
- +1 yıl
Okul yıllarında kardeşim de senin gibiydi.
Ona zayıf yönleri ve yapması gerekenleri söylemistim harfi harfine yerine getirmişti.
Sonra herkes ondan cekinmis saygı göstermişti.
Ben çocukken bazı ailevi sorunlar nedeniyle bir kaç defa okul değiştirdim.
Her farklı okulda toplu halde bana saldırir beni döverlerdi ben kavgacı bir tip değildim kavga etmemek için okulun farklı yerlerinden bile çıkardım bu onlara korkak biri olduğumu lanse edecekki en pısırık kişiler bile bana artistlik yapıyordu.
Oysa benim kavga etmememin nedeni annenin tembihiydi babaminda tehdidi.
Bizim aile yaşadığımiz şehirde belalı bir aile olarak bilindiği için büyüklerimiz küçük çocuklarımız öyle yetişmesin eğitimli erdemli olsun düşüncesindeydiler.
Oysa bu düşünceleri bizi başkalarına ezdiriyordu farkında değillerdi.
Neyse çok uzattım.
Baktım olmuyor bütün okuldan dayak yiyoz boş yere hemde.
Sonra teker teker bunları farklı zamanda farklı yerlerde teketek yakalayıp dövdüm ama ne dövmek kimisini boğarak kimisini döverek bayiltana katar.
Sonra okulun içinde sınıfın içinde sonra ikişer üçer.
Daha sonra ne oldu ailemden dayak yedim.
Çünkü o kişilerin annesi ya da babası evimize kadar gelip çocuğunuz çocuğumuz dövmus derlerdi.
Bir müddet böyle devam etti ama sonra herkes saygı duymaya başladı.
Bu durum da beni bir kavga makinasına dönüştürdu - +1 yıl
Böyle dediğime bakarak kesin bu kaba cahilin tekidir diye düşünebilirsin ama çok başarılı zeki bir öğrenciydim.
Lisede sınıfımda en başarılı öğrenciydim okulda derece yapmıştım.
Bizim zamanımızda lise kavgaları kanlı biterdi silahlı bıçaklı.
Ben sadece derslerime odaklanmak geleceği düşünüyordum.
Ailem varlıklı değildi zor şartlarda okuyordum fırsat buldukça çalışır öyle harçlığımi çıkarırdım.
Aile mesleği olarak inşaatta çıraklık yapıyordum kısa süre sonra ustalık seviyesine geldim daha sonra proje uygulama falan.
Hem eğitim hem iş birlikte yürütüyordum.
Tüm bunların içinde yine satasan tipler olurdu lise de bende tayfa gruplasma olayı yoktu tek tabanca yalnız kabadayı gibiydim insanları böcek gibi görüyordum.
Toplu halde bana saldırdilar dünya kadar dayak yedim fakat hiçbirinin de yanına bırakmadim ben bıçak vs gibi şeyler kullanmayı sevmezdim vücudum sağlamdı ağır işlerde çalıştığım için ve çocuk yaşta kavga ettiğim için teknik vardı.
Güçlüydüm.
Lise de zor oldu ama saygınlığımi korudum, hiç kullanmadım ama birazda ailemin namı vardı korktular.
Neyse lise de bitti uniye başladık yine iş yine üni ve iş hayatı ve gerçek havga başladı.
Hayat mücadelesi ve kavgası.
Geriye bakıp düşünce yapılanlara üzülmekde gülmekde aynı anda oluşuyor.
Sende uzak dur bakma böyle dediğime.
Herkes konuşur ama dolu ama boş.
Sadece sana fiziksel zarar veren olursa eğer unutma hakkını ver asla ezdirme kendini
Soran+1 yılCok guzel yazmissiniz bende kendimi gordum ustelik benim ailemde beni cok bastirdi ozellikle babam hep bastirilarak yetistik nerde ne konusacagimiza kadar tamam liseyi anlarim bende ayniydim ama universitede dahada beter oldu hersey yurtta okadar ezildimki sesim cikmazdi en son kavga cikti odami degistim ben asamadim bu durumu universite bitti ben is hayatinda napicam peki asiri korkak pisirigin tekiyim acilmam lazim
- +1 yıl
Ben üni bittiği gibi bir şirkette ise başladım.
Alt üst oluşuyor müdür falan patron.
Ben dedim ya iş hayatım aktif idi.
Ama emir altında çalışmak bana göre değildi çünkü hep yöneten bendim.
Kendi işimde ya da başka yerde ama bu eğitimle elde ettiğim bir iş idi.
Neyse canım anlatayım.
İşe yeni başladık aynı bölümden mezun olduğum bir arkadaşla.
Adamlar şantiye şefi arıyorlardi yani başka şehirlerde şantiye de kalınacak proje metraj muhasebe şantiye yönetimi vs yapacak çalışanları yönetecek yönlendirecek ve özellikle altını çizdiler disiplinli ve otoriter olmamızı istediler.
Bizde o ana kadar takım elbise giymiş elimizde çanta yakamizda kravat bir kibar bir kibariz annem görse tanımaz.
Adam bunu diyince tabi ben "abi sen o işi bize bırak Diyarbakır çocuğuyuz evellalah" 😂😂
- +1 yıl
Adam tamam ise alındiniz dedi.
Bir kaç ay merkez ofisinde metraj aldık.
Bu arada diğer arkadaşım başka ilde görevinin başına gitti.
Daha sonra başka bir eleman daha aldılar.
Bu yeni elemanı da yanıma verdiler yetişsin diye.
Sonra başka şehirde görev yerime geldim iş büyük sorumluluk büyük sıkıntı sorun gırla.
Temelim sağlam olduğu için inşaat bana zor gelmiyordu çözüm üretip işi görürdüm.
Tabi yanımdaki sonradan işe giren arkadaş işime burnunu sokmaya başladı.
Öncesinde tavırları kişiliği ve uyuzluğunu gösterdi.
Şantiye de kurallar vardır kahvaltı öğle akşam yemeklerinin saati vakti var.
İşe başlama ve paydos.
Neyse daha yeniyiz Şantiyede odalarımız ayrı.
Ben bu kişiyi arayıp kahvaltıya çağırdım.
Genelde geç uyanırdi.
Bir kaf defa daha çağırdım.
Sonra birgün dedim bu iş hayatı biz iş arkadaşıyiz bu mal kendi kalksın işini takip etsin diye çağırmadim.
Gittim işçilere iş yerlerini görevleri yapılacak olanları gösterip kantine geldim.
Laptopu açtım kahvemi aldım masaya geçtim.
Bu iş arkadaşım da yeni uyanmış kantinden biseyler aldı ve geldi tam karşımda oturdu.
Sonra bana ne dese iyi "beni neden uyandırmadin senin yüzünden aç kaldım" dedi.
Bi gülme geldi ama sinirden.
Ulan mecbur muyum dedim kendin kalk kahvaltını yap.
Bana bunun üstüne ne dese iyi "boş konuşuyorsun"
Daha iki haftadır ise girmiş biri bu.
Bu bana boş konuşuyorsun diyince yüzüne tokat vurdum.
Dedim ki moron kalktığın saate bak anan değilim baban değilim insanlığımdan bir kaf defa uyandırdim hangi kafayla buna mecburiyetimin olduğunu düşünürsun.
Bu gidip patronu arayıp işte şikayet etmiş.
Bana vurmuş falan diye ama nedenini anlatmamis.
Patron aradı bende küçük bir tartışma kendi aramızda hak ederiz diyerek onu ele vermedim hani geç kalkıyor iş takibi yapmıyor falan demedim.
Birini şikayet etmek ispiyonlamak bana göre değildi - +1 yıl
.
Bir ay idare ettim bu malı.
Ama yanimda istemiyordum açıkçası müdüre de dedim.
Neyse birgün patron geldi şantiye ziyaretine bana uyarıda bulundu hayırdır dedim.
İşte anlattı uzunca.
Meğerse bu bir ay içinde sürekli beni şikayet etmiş
Ne demiş biliyor musun?
Gel kalktığımi, inşaata uğramadigimi, merkeze hergun gidip gezdiğimi metraj muhasebe maliyet puantaj tutmadığımi...
Oysa hepsini tutan ve sürekli merkeze mail atan benim ve dosyalarınin hepside bendeydi.
Altında imzam vardı.
Bu mal sadece benim taslaklarımin üstünden faydalanmış.
Neyse onu oradan gonderdim.
Ama patron ona taraf olunca ayar oldum işten çıkışımi istedim kabul etmediler.
Bu şekilde iki yıl çalıştık şirketle en sonunda bu yalaka şahısı şantiyelerden sorumlu müdür yaptılar ben kabul etmedim bana dayattılar bende kardeşim bu kişi bana Emir veremez dedim bu size yalakalim yaparak bu konuma geldi vasfı nedir bilgisi curmu nedir dedim.
Patron yani şirket sahibi sende yakala ol imasinda bulununca bende kızdım sizinle çalışmak istemiyorum dedim işten çıktım.
Soran+1 yıl😂😂 iyiymiş ya ama varya bende kibar olamaya karşıyım saygıdan olabilir ama normalde kibarlar hep eziliyor bazen bende konuşurken kibarlaşıyorum ama sonradan kendim gibi oluyorum valla zaten bende doguluyum
- +1 yıl
Doğulu derken Kürt demek istedin herhalde.
Soran+1 yılYok ya dogulular sert olur ya kizlari bile o anlamda dedim bende erzurumluyum yoksa oyle bi ayrim asla yapmam😂
- +1 yıl
Ayrım değil etnik köken bilinci bu.
Yani sende kürtsün.
Yaşadığımız coğrafya ve zorlukları bizi buna itmiş yoksa insanlarin yaşam standartları yükseltikce daha ılımlı hale gelirler.
Soran+1 yılAynen oyle yinede hayatta guclu olmak zorundayiz ama ben her savasi kaybettim yani hayattan hic bi beklentim yok
- +1 yıl
Özelde konuşalım desem tanışsak yanlış algı oluşmaz umarım.
Git ve bağır çağır korkunu belli etme
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu zamaninda yapmadim hayatim boyunca herseyi icime attim keske bu kadar sessiz kalmasaydim
Soran+1 yılCok haklisin ya ilerde hala ezik büzük biri olmak istemiyorum
+1 yılAyıp değilmi yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkuldan mı bu
01 Yorumla
Soran+1 yılBak bu kizla ben cok yakindim benim tum zayif yonlerimi biliyor benle ugrasmaya devam ediyor ilkokul lise uni hep ayniydi ama ben mesafe koymustum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kızı dövmekten korkuyorum taktik verin nasıl kavga edilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler