Kötülük düşünmeyen, iyi niyetli, efendi, nerde nasıl davranmasını bilen. Tip olarak da genelde erkekler beyaz tenli kızları masum bulur sebebini ben de bilmiyorum
@Msİrem000 ben de.. hepsi bitti. Bide sanirim sarp falan ayrildi ekipten kendi yolunu secti. Ama. ne farkeder tolga tek gecer hepsini. Keske yeniden baslasa
Kanka sosyalde fazla aktif olma kendi halinde bi insanmış gibi takıl dışarda cafede felan gezme senin dedigin gibi olursun kanın kayniyosa bi sey diyemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
vayy erkeğin ciddi dusunecegi kız aslında çok ciddiyim masum güzel ol kazanırsın ben kefilim
Tsk yani iyi niyetliyim kotuluk dusunmem ama tip olarak masum kiz nasil olur peki sence?
Sen masum musun
kumralmisin
Ten rengim bugday saclarim kaslarim kara
masum kız yanı narinmisin kibar kırılgan çaylak gibi hoslandiigin erkeğin karşısında aşırı utangaç?
Ay evet cok duygusalimdir ben
sen bi erkege karşımı masum gözük mek istiyon knk
Evet canim
tm doğru yoldasın ama masumligunu kaybetmemen lazım yok sa dusunceleri değişir değişme yani
Ama 1 senedir yazmiyor ama numaramda silmiyor niye sence
Kötülük düşünmeyen, iyi niyetli, efendi, nerde nasıl davranmasını bilen. Tip olarak da genelde erkekler beyaz tenli kızları masum bulur sebebini ben de bilmiyorum
Masum falan olma. Kaç yaşında yetişkinsin artık. Çocuk zihniyetinde davranman itici olur
Cocuklukla masum ne alaka
Masumluk çocuklardan gelme değil mi? Masumluk deyince çocuk gibi fesat olmamayı düşünüyorum
Arkadasim masum kiz ol gel... Muzisyen, bizim s alak masum kiz olmus ta gelmis muzigi cal
Kestikk
@Msİrem000 🤣 .. sarp canımsın ne yapiyor orada
Yaa o degilde ben neredeyse hergun bi replik izliyorum tolga cevikten. Yonetmene kapak sahneleri varya bayiliyorum😀
@Msİrem000 aynen.. hele yonetmenin koptugu anlar yok mu 😁
Hahaha tek basina deli deli gülüyor millette ona gülüyor. Yonetmenin bide seyirciye kizmasi yokmu. Ne guluyorsunuz ciddi bisey yapiyoruz burada diyo 😂
@Msİrem000 tolga da evet ya mevlitteyiz gulmeyin diyor yonetmene ironi olarak. İkisi de super ya hic bikmiyorum tekrar tekrar izliyorum..
Neden artik cekmiyolar anlamiyorum. Ben tum bolumlerini izledim bitirdim trt zamanlarindaki bile 😀😀
@Msİrem000 ben de.. hepsi bitti. Bide sanirim sarp falan ayrildi ekipten kendi yolunu secti. Ama. ne farkeder tolga tek gecer hepsini. Keske yeniden baslasa
Adam varya gercekten bende turkiyenin en zeki ve kulturlu insani. Tek basina yapar ama birazda paraya doydu galiba ondan yapmıyor😀
Istemem mal. oluyor onlar
Neden mal
Aklından kötülük geçirmeyen
Masum değilsen nasıl masum olabilirsin?
Masum kiz ne ki
Valla masum kız temiz kız kötü düşünmeyen saf iyi kalpli. Ama sen bunun tam tersiysen masum olman zor.
Tersi degilim
Sen nasılsın önce onu bi anlat
Yok sen önce de msum kiz nasil
Kendini anlatmadan yorumlayamam
Nasul anlatim esmerim iyi biriyim
Kanka sosyalde fazla aktif olma kendi halinde bi insanmış gibi takıl dışarda cafede felan gezme senin dedigin gibi olursun kanın kayniyosa bi sey diyemem
Zaten öyleyim
Kafana takma o zaman
Masum muyum
Peki tip olarak kim masumdur
Resmini goremedim icin yorumlayamiyorum
Tamamda ozelikler nelerdir ona gore diyim bende var mı yokmu
Isinde gucunde okuldan eve evden okula çalışıyorsan isten eve evden ise fazla arkadasi olmayan felan filan
Dogru bnde hepsi var
Ama ben yüz olarak diyorum? Kücük burun vs nasil olmaj lzm
Resmini görmem gerekli dıştan bakış icin
maalesef
Aynen görüşürüz
Masum kız benim 😄
O nasil oluyi
Sen mi 😅