Bir kizin masumlugu nasil anlasilir?
Masumluktan anlayisiniz ne?
Bir kizin masumlugu nasil anlasilir?
Masumluktan anlayisiniz ne?
Erkeklerin masum kız anlayışı saf olmalarıdır. Saf olacak, diş çıkartmayacak, fazla bir şey bilmeyecekki yönlendirip kullanması kandırması kolay olsun. Tabi bakire de olacak. Bunu deneyebilirsin mesela saf ayağına yat sana defalarca masumsun şöylesin böylesin der sonra bir şekilde konuyu oraya getirip bakire değilim de bak o zaman nasıl renk değiştiriyor. Erkeklere göre yaşamayın hayatınızı.
Ya bana biri birkere cok safa yatiyon demişti ama bilerek hicbisey yapmadim ne kastettigini anlamadim
@Lenalavi sizi savunduğumu anlamadıysan tekrar okuyabilirsin yazdığımı
Kendisine göre senin uyanık olduğunu o yaptığın her neyse onu bilinçli olarak yaptığını düşünmüş demekki
@Lenalavi ben onların düşüncesini kafa yapısını anlatıyorum söylüyorum onlar öyleyse ben ne yapayım aklınız var fikriniz var uzak durun o tiplerden laf anlatmak için yormayın kendinizi.
Iyide bunu diyen ben degilim niye banaymis gibi sizi savundugumu anladiysan falan diyosun yorumu yapan baska biri
Soruyu soran arkadaş o mesajım sana değil. Mesajımın başında arkadaşın adı yazıyor bak o ismi görüyorsan o mesaj sana ait değil.
Iyide basta yorumu bana yapmadiniz mi
Bak o mesajımın başında da lenalavi yazıyor. Benim senin için yazdığım yorumun başında herhangi bir etiket veya başka bir isim yok.
Cevap
5Cevap
Erkek ayağı olmayan, çok gezmeyen, işine bakan
Erkeklerle sevgili olmaz
Kiminle olur
@Lenalavi evet
Vermicek kimseye namuslu olucak
masum olan kiz mi kaldı ya sen de
Kiz niyeki
herkes fena
Sendemi
Sonradan masum olunmaz haci