Annem ve kardeşlerimle sürekli kavga içindeydim yine kavga ettim bana evde huzursuzluğu benim yarattığımı ve fazlalık olduğumu söyledi eşyalarımı topladım evden çıktım? gerçekten fazlalıkmıyım :'(
Cevabın nedir?
+1 yılCanım sen fazlalık değilsin, öyle olur musun hiç? annen seni dünyaya getirir miydi öyle olsaydın? O anki kavga ortamı annenizi çok germiş. İnsan ruhu gerilime savunma yaratır, çünkü hayatta ancak böyle kalabilir. Yoksa ölür. "Burada bir olumsuzluk var o olumsuzluk ortadan kalkmalı" diyor annenizin mekanizması kendisine. O olumsuzluğu da sen olarak görmüş, dolayısıyla sana "fazlalıksın git" demiş. Bunu söyleyen onun korunma mekanizması. amacı senin uzaklaşman değil, kavga ortamının ortadan kalkması. Annen seni seviyor. Onun sevmediği şey kavga. Kavga biterse sevdiğin gerçek anneni karşında bulacaksın. O ortamı eritmenin yollarını ara.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
ne olrsa olsun bir anne bunu dıyorsa aklından suphe ederim illaki o anada san muhtac olur bir gun evladında hakkı vardır anne babada
28 Yorumla- +1 yıl
Ve en iyi cevap seçilmiş?
+1 yılSeni dünyaya getirirken bu günleri hiç düşünmemiş mi? Eğer sen yanlışları olan bir evlatsan, önce hatayı kendilerinde aramalı ve biz bu çocukları yetiştirirken, nerede hata yaptık demeli, üzülme inşallah onlar hatasını anlayıp, seni ararlar
02 Yorumla
Soran+1 yılben evden dışarıya çıkan biri değilim asosyal biriyim sadece okul ders başka bir sey yok sadece biraz takıntılarım var beni sinirlendirmeye çalışıyorlar
- +1 yıl
Bu açıklanayj en baştan yapsaydın buradaki yorumlar tamamen farklı olurdh, agrıca zaten cevabı şimdi kendin verdin, takma kafana, biraz gez dolaş, insanların arasına karış dçye söylemişler sana 😄😜👍
meşhur olma yolunda ilk adımı atmışsın pi sayısını bulan herif kimdi la oda okulda fazlalıksın diye kovulmuş sonra pi sayısını bulmuş matematiğin içine etmiş.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((((
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
76Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sendede suç var bir düşün bakalım bize söylemediğin nelervar annen ve kardeşin neden sana böyle davranıyor bir nedeni vardır bir anne çocuğuna durduk yere böyle bişey söylemez insan kendini hep haklı görür ya bence sende ne kadar suçlu olursan ol kendine toz konduramıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yıltakıntılarım var ve tedavi görüyorum onlarda biliyor üstüme geliyorlar
Cevap sahibi+1 yılbunun kendinde farkındaysan bilerek yapıyorsun kendini bu kadar farklı görme... suç sende hiç hedehöde yapma burdada kırılgan ergen havalarına girme bildiğin kezbansın işte.. havalara girmişsin ilgi çekmek istiyorsun dizilere özeniyorsun bu okadar barizki komik duruma düşmüşsün annenler değilsen rezil olmuşsun söylemiyor ama kuzenin bile içten içe gülüyordur sana şu an :D
Soran+1 yılhe he öyle bilmediğin var konuşma bence bacım
Kişilik & Karakter konusunda 683 cevap paylaştı. Annenin yaptığı yanlış tabiki, ama sinirden söylemiş pişman da olmuştur sonradan. Ergenlik döneminde anne-kız çekişmesi çok olur, o alttan almayı bilmiyorsa sen büyüklük yap, anne ne olursa olsun hep annedir, hiçbirşey bunu değiştiremez.
01 Yorumla
Soran+1 yılumrumda değil artık ane olarak görmüyorum onu
+1 yılKavgacıysan vazgeç huyundan konuşmayın benimle sizinle konuşmuyorum en ufak birşeyde kavga çıkartırım modundan çık ve evine dön tecrübe konuşuyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılyaptım denedim olmuyor
- +1 yıl
Dostum bak sana destek mesajı vermek isterim ama öncelik gerçekci olmam gerek.
Muhtemel yaşın 17-22 arasıdır, herşeyi ben biliyorum yaşları bunlar bak ne annen nede kardeşin senden nefret etmiyorlardır sen kendini onlardan soğutuyorsundur, ailen herşeyi sana karşı inat olsun diye falan yapmaz biz öyle algılarız, gerçi bu yazdıklarımda boş zamanında banada nasihaf vermişlerdi bir kulakdan giriyor diğerinden çıkıyor sonra vay be doğruymuş diyorsun.
Soran+1 yılannemi tanısan hak verirsin
- +1 yıl
Herzaman en kötünün kendimizde olduğunu sanırız.
bir yaştan sonraa öyle oluyo ya, böyle evde duruyosan bir de dediğin gibi tartışıyosan evdekilerle diyebilir. Takmamak lazım bence. Ne kadar da olsa o senin annen sen de evladısın yani
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle olmuyor ben 18 yaşındayım ya
Soran+1 yılbabam gelmeden asla dönmem
zaten sen bavulunu alıp evden çıkıyosun internet kafeden yazıyosun :D
Edit:gülmek hiç içimden gelmiyor ama ne yapmalı.. duygusuz olmak zordur00 YorumlaKendini kötü hissetmene gerek yok şekerim, bu bir türk anne klasiğidir haberin yok mu senin?
01 Yorumla
Soran+1 yılOFF :((
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende biraz evde işe yara fazlalıktan kurtul. akşama kadar elde telefon vik vik nette gezin, bir odanı bile toparlama, bir çay koyma, sonrada ben neden fazlalığım de. gereksiz bir detaysın bence.
05 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyorsun bunların olduğunu?
?
Cevap sahibi+1 yılfazlalık olmandan biliyorum. ergenliğinden bugüne hiçbir boka yaramadın. insan kendi çamaşırlarını bari makineye atar.
Cevap sahibi+1 yıltaktiği biliyosun haaa, baya cevap almışsın. buna benzer talep toplayan başka sorularında vardır senin. çözmüşsün siteyi.
Soran+1 yılaynen öyle sen doğruyu söylüyorsun rahatladın mı?
Cevap sahibi+1 yılrahatlamak için söylemedimki sadece nedenini öğrenmen için söyledim. şirinlikmi yapaydım. özele gel mesajlaşalımmı deseydim. ya da bir şekilde seni ikna edip tanışma yolumu arasaydım. sorunun nedenini açıkladım o kadar.
+1 yıl18 den küçüksen (ki küçüksün bence) tıpış tıpış dönersin boşuna triplere girmişsin
03 Yorumla
Soran+1 yıldönmem bunu herkes bilir
- +1 yıl
hı hı.
- +1 yıl
elalemde sığıntı gibi mi yaşayacaksın? annen ne derse desin evladın yükü anaya babaya batmaz ama el aleme batar. bunu da böyle bil.
Sinir den olmuş bişey yasin küçük mecbur fazlalik olsanda o eve mecbursun
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğilim
oyle düşünme evine don kır dovsede kufur etse de anadır sen onların evlatlarısın don evine beni dinle
02 Yorumla
Soran+1 yılbabam gelmeden asla dönmem
hiç bir anne evldına ciddi ciddi böyle bisey yapmaz ha yapıosa bisey vardır sende. bence konuyu tartısın evi terketmek yerine
02 Yorumla
Soran+1 yılama yeter kaçıncı bu
Ananıda kutluyorum gerçekten... Örnek alınması gereken insan.
bir anne bunu nasıl yapar ya allahım aklım almıyo:s09 Yorumla
Soran+1 yılSadece bu değil benim annem çook kötü öz bir anne nasıl yapar bazen üveymiyim diye düşünüyorum kardeşlerime böyle davranmıyor
Soran+1 yılBabam 1 aydır yurtdışında iş için gitti 1 haftaya gelecek 1 aydır eziyet çektiriyorlar bana
Soran+1 yılvar..
Soran+1 yılsağol :(((
+1 yılher zaman olur bu durumlar ergenlik donemi
o zaman sen de dogurmasaydınız diceksin02 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
- +1 yıl
sacmalama. ergenlik döneminin cilvelerinden onlar
sen okulunu bitir ise falan gir daha sonra anlarsın eger zorda kalırsan ona bu cümleyi anlatırsın ama üzüleceginden emin ol
+1 yılSinirle söylemiştir onu ona kalirsa benim annem bana neler diyo
01 Yorumla
Ben küçük kardeş olduğum halde ben de aynı muameleyi görüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılşimdi?
Bence daha fazla kuzeninde kalma eve dön..
Annenden de özur dile ve fazlalık yaratma uslu dur.
yaşın 18 altı sanirim.00 YorumlaHayır fazlalık yok ekdiklik bile var bir kardes daha istiyoruz de
01 Yorumla
Soran+1 yılhazırıyla uğraşamıyorum
+1 yılvalla sana annen söylemiş bana devlet ülkede gereksizsin diyor aldırmıyorum:) herkesin öyle zamanları olur önemseme:)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
+1 yılVay be millet dalga geçiyor. Ben bu duyguyu iyi bilirim. Evden kovulmayı ve fazlalıksın denmesini. Ben çok iyi bilirim bu duyguyu.
02 Yorumla
Soran+1 yılharbi kötü be
- +1 yıl
Evet hem de bir defa değil yıllarca kovuldum.
annen ve kardeşlerin kadar seninde evin orası fazlalık falan değilsin. Niye fazlalık olasın ki, büyük ihtimalle sinirle söylenmiş sözlerdir.
02 Yorumla
Soran+1 yılSinirlenmesin o zaman :'(
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende öyleyim kaçtım evden yurtta kalıyorum
Istenmeyen döl israfıymışım dedi babam dahada dönmedim.,,
Şimdiki hakim dünyayı gezip dövüşüyorum04 Yorumla
Soran+1 yılhelal
Cevap sahibi+1 yılYa aranız düzelir anmazlar biraz zaman ver özler seni evdemisin şuan?
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yıl1-2 hafta gitme pişman olurlar
Evet fazlaliksin evlende defol kadin basindan artikk ne pis kizsin sey yaa evdede kaldin kimsede almaz seni annense istemiyo bileklerinimi kessen nee )))
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam
+1 yılBu bir bahanemi yoksa gerçekmi belkiden ev uzaklaşmak için sen bilinçli kavga çıkartıyorsundur. Hiç bir anne evladını evden kovmaz sinir anı söylemiş olabilir ne var bunda
05 Yorumla
Soran+1 yılben evden dışarı çıkan biri bile değil ne diyorsun sen yaa benimle alakası yok ben kavganın içinde buluyorum kendimi
- +1 yıl
O zaman sana tuzakmı kuruyorlar kardeşinle annen?
Soran+1 yılne alaka birden beni karıştırıyorlar
- +1 yıl
Yavrum sen ne ayaksın ya :)
Soran+1 yılabi uzatma iyice sinirlendirme beni
Gizli Üye(30-35)+1 yılsinirle soylenmiş bir sozdur bence, gerçekten kavgayı sen cıkarıyosan dayanamamiş sinirlenmiş soylemiş
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim kavga ile alakam yok onlar tartışırken bende kendimi kavganın içinde buluyorum suçlu ben oluyorum
Soran+1 yılBana kullandıkları ağırdı sadece bunlar değil
+1 yılbabamda bana hergün söylüyor. alıştım artık duymuyorum
01 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKuzenine giderekmi evden kaçıyorsun 😪 atarlı ergen sendromu hemde 1. Derecede
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam
benim annemde bana çok söylemiştir ama pek taktığım söylenmez
01 Yorumla
olur öyle şeyler arada anne baba istemedikleri şeyleri söylerler.
00 YorumlaBiz nerden bilelim ara anneni anne ben gerçekten fazlalık mıyım diye sor..
02 Yorumla
Soran+1 yılo zaten dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana her gün diyolar ben de siz fazlalıksınız televizyon da benim bilgisayar da benim huzursuzugu siz çıkarıyosunuz def olun diyorum ve rahatım sen de rahat ol :D
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılüzülme be annen ciddi söyler mi hiç ben biliyorum ciddi olmadıklarını takmıyorum. her anne için kızı çok kıymetlidir sen de daha sakin olursun sorunları çıkaran taraf olmazsın olur biter :) otur evinde gitme bir yere tamam mı balım :)
Soran+1 yılbenim annem farklı benim sinir problemim var bunu en iyi annnem biliyor üstüme geliyor
Cevap sahibi+1 yıle benimki de öyle küfür eder bağırır ben de bağırırım ama annen olduğu için aynı ortamdasın ve buna ikinizde katlanacaksınız
+1 yılBunu ciddiye alıp buraya yazıyorsan cidden fazlalıksın!
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam
benim annem bunu kaç defa söylüyor o zaman her söyleyişin de evden mi kaçayım ben şimdi
04 Yorumla
Soran+1 yılsadece bunla sınırlı değil
Soran+1 yılbabam iş için yurtdışında babam gelmeden eve dönmem
+1 yılçöp konteynırı fzla uzakta olmamalı diye düşünüyorm bayan cidden.)
13 Yorumla
Soran+1 yıl:!(((
- +1 yıl
tm bayan üzülmeyn cidden duygulandm.)
Soran+1 yılnasıl üzülmim bana resmen git dedi
+1 yılannem bana 29 yıldır diyor :D
deri kalınlaştı artık bene sıkıntı yapma sinirlenince söylemiştir00 Yorumla
+1 yılevden gittin mi şimdi. nerde kalıyon. tek olayda gitmemişsindir eminim o son olaydır
00 YorumlaBenimkilerle cok masrafli oldugumu benim isteklerimden biktiklarini soyluyolar bence bosver
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılböyle anneler babalarda var malesef.. lanet olsn bizimkide pek farksız.
02 Yorumla
- +1 yıl
pekte takmıyorum dogurmasaydınlan dıyorum.
burundan cıkan ve bır mendılle dısarı alınan sonrasında çöpe atılandan farkın kalmamıs.
01 Yorumla
Evsiz kızlara iyilik yapmak isteyen yaşlı amcalara dikkat et.
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam dikkate alacam
- +1 yıl
Şunuda izle...
https://www.youtube.com/watch?v=eb_18j9JKJ4
+1 yılSinirle söylemiştir bir anne kolay vazgeçmez.. ama kendine tavır aldırmışsın muhalefetinle belli
016 Yorumla
Soran+1 yılBenim kimseyle alakam yok onlar benimle uğraşıyor takıntılarım var temizlikle ilgli ve kendi eşyalarıma özen gösteririm ama hiçbirini bulamam eşyalarımı kullanamaz kimse yatağıma oturamaz bana inat olsun diye tersini yapıyorlar
- +1 yıl
kimse yatağına oturamaz mı.. biz öğrenci evinde 3 kişi bir yatakta yattığımızı hatırlarım.. arkadaş olduğumuz halde samimiyet bu.. ki kardeşlerin ve annen... biraz tabularını yık
Soran+1 yılbu elimde olanbir şey değil ama benim her şeyim evde ayrıdır tabak çatal bıcak her şeyim
Soran+1 yılbenim sıvı sabunum bile ayrıdır
- +1 yıl
neden.. aynı olsa ne farkeder?
Soran+1 yılkullanamam ellerim ayaklarım kaşınmaya başım ağrımaya başlar
Soran+1 yılannem yatağıma uzandı diye ağladığımı hatırlıyorum
- +1 yıl
Doktora git.. Sıkıntı sende.. Kendini çekilmez kılmışsın.. Annenden özür dile tedavi olmak istediğini söyle..
Soran+1 yıldoktora gidiyorum 1 yıldır bir etkisi yok asla özür dilemem
- +1 yıl
Annen senden özür dilese mutlu olacak mısın
Soran+1 yılevet o özür dilecek ben çook diledim artık o dilleyecek o ağır kouştu
- +1 yıl
annen kaç yaşında
Soran+1 yıl34 yaşında
- +1 yıl
34 yaşında kadını boyun bükük özür diletmeye utanmıcak mısın
Soran+1 yılHayırr !!!
- +1 yıl
iyi o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana demedi ama hep yokmuşum gibi davrandı ta ki gidene kadar... :'(
00 YorumlaBence doğru olanı yapmışsın. Annen birgün pişman olacak dediğinden. Peki aranızda ne geçti de öyle dedi sana?
02 Yorumla
Soran+1 yılsöylenmeye devam etti bende eşyalarımı topladım evden çıktım
+1 yılSutu doken anne mi bu? Gecen oyle bir soru sormustu pembe uye de ondan soruyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirazdan seni aramaya başlarlar sinir ile söylenen laflara kulak asmayın.. sinir geçer gider.. evlat ne atılır nede satılır.. evinize gidiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet arayacak ama asla eve dönmeyecem
Anlik söylenmiş sözlere takılmayın o anki sinirle söylemiştir sende onun kuzususun anne yavrusundan vazgeçebilir mi
00 Yorumlabence bir anne ne kadar kızsın evde fazlalıksın demez
02 Yorumla
Soran+1 yılo zaman bana bunu söyleyen annem değil mi
+1 yılbiraz evden uzaklaşman iyi gelecektir. annen seni özler
04 Yorumla
Soran+1 yılözlemez o
- +1 yıl
ya kaç senin?
Soran+1 yıl18:((
- +1 yıl
universiteyi kazan ve evden git. en güzeli bu olur senin için.
+1 yılGel bize Kızkardeşim yok. Gecinemezsek.. kavga ederik gene gidersin :)
01 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim annemde aynısını söylüyo şanslısın çıkmşsn ben kaçmak istiyorum ama kaçamıyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖylesine demiştir ya benim annemde gebersice diyor bazen şimdi beni sevmiyor mu yani
01 Yorumla
Soran+1 yılaynı şeymi :(((
+1 yılBiraz burunları sürtsün hemen dönme eve.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(( babam gelmeden dönmeyecem zatn
+1 yılBir anne nasıl bunu diye bilir
01 Yorumla
+1 yılAnne babalar zaman zaman her şeyi der boşver.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçmalama dön evine sinirle söylenmiş bir söz için evinimi terk etcen
03 Yorumla
Soran+1 yılettim bile bu ilk defa olmuyor bana çook ağır sözler kullandı
Cevap sahibi+1 yılevine dön babanla konuş derim
Soran+1 yılbabam iş için yurtdışında babam olsa bana asla böyle davranamaz babam 1 aydır yok bana resmen eziyet ediyorlar
+1 yılgerçekten huzur bozucuysan evet fazlalıksın
03 Yorumla
Soran+1 yılkimseyle alakam yok evin içinde
- +1 yıl
'' Annem ve kardeşlerimle sürekli kavga içindeydim ''
kafan mı iyi
Soran+1 yılbenimle ilgisi yok o kavgaların birden kendimi o kavgaların içinde buluyorum hiç alakam yokken
Ayy kiyamammm yas kac ki
24 Yorumla
Soran+1 yıl18 :((
Soran+1 yılAsla dönmem
+1 yılbanada öyle diyolar takma :/
02 Yorumla
- +1 yıl
annem dün * git bile dedi takma ya o yüzden :/
Kiraya ortak olabilirsin :D
01 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah
+1 yılergenlik çağında mısın
13 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
geçer
Soran+1 yılasla bana yalvaracak
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSuanda kaldırımdan mı yazıyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılkuzenimin yanındayım
- +1 yıl
iyi bari sokaklara düşmemişsin )
Soran+1 yılben sokaklara düşsem babam annemi evden atar beni sokaklarda bırakmaz
- +1 yıl
yok bence öldürür
- Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri