Kadınlara ve çocuklara Tecavüz edenler için Allah bunları öldüren cennetlik demiş olsaydı eğer dinimize göre. Bunlara ne yapardım🤔 Hamamda ki göbek taşına uzatır elden ayaktan bakardım önce. Neden Hamam kan sıçrayacak ya. Hazır su var temizlemesi kolay olur. Sonra pipisinden başlardım çivi çakmaya. O göbek taşına çivi ile çakardım o pipisini. Sonra uzuv yerinden yukarısına doğru boğazına kadar çivi çakardım. Ama boğaza hemen gelmezdim çünkü ölürse acı çekmez. Sonra balyozla önce sağ sonra sol bacağını sonra sağ sonra sol kolunu kırar. O inlerken artık bülbül ötmüyor şarkısını dinletirdim. Başka ne yapsam ki 🤔 ha anlına imzayı yine çivi ile atar, 01 yazardım. Bu işkence haberlere konu olursa sanırım bir daha bir Allah'ın kulu kimseye tecavüz etmeye kalkmazdı.
Suç aletlerine birer kod numarası veririm. Sonra suçun tarihi, saati ve kullanılan suç aleti ve cinayet tekniğini tanımlayan bir seri numarası geliştiririm. Oraya seri numarasını yazarım. Amma uçtum haa. :P
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Şöyle düşünüyorum birisini öldürüyorsam aklımda tek bir kişi var onu öldürürdüm nasıl bir imza bırakırdım o konuya gelirsek otopsi de şöyle bir sonuç çıkacaktır adam aşırı derecede kullanılmış😂 bazı şeyler tavan yapmış ondan sonrasında bacak ile göbek arasındaki bütün kemikler üstünde zıplamakdan kırılmış dudakları Öpülmekten artık mor olmuş Ama Allah var o kadar güzel ve sanatsal öldürülmüş ki aşkla sanki jdjdjd böyle yazardı
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Soruyu okuyunca şöyle bir bana kötülüğü dokunanları hayal ettim. Nasıl bir şey yapardım diye. Ama hayalimde bile vicdanlıyım bırak imza atmayı katil bile olamadım😬😬😂
Neden boyle bir seyi hayal edelim. Ben eglencedine de olsa bu tarz sorulari dogru bulmuyorum. Baska bir fenomen arkadasta esinizi aldatsaniz ve yakalansaniz nasil bir cevap verirdiniz gibi bir sey sormustu. Amaci anlamakta zorlaniyorum cunku ulkece yeterince eglendik artik ciddi ciddi isimize bakma zamani.
Ben seri katil olsam. Kurbanlarım ölmeyi hakedenler olurdu. Şimdi sen kimsinde kimin ölmeyi hakedip haketmediğine karar veriyorsun diyenler olabilir. Haklılar. Vücuduna birşeyler kazır ve bir uzvunu koparırdım diyeceğim ama. Ben vicdanlıyım. Sonra vicdan azabı çekerim. Yok ya ben almayım. Zaten azrail işini iyi yapıyor. İşi ehlinde bırakmak lazım
Seri katil olacaksam ardımda bir şey bırakmamam gerekir, kendimi ele verecek her hareket sonumu hazırlar. Temiz çalışmak lazım imza dahi olsa Grafoloji diye bir dal var neticede. 🤦♀️
Ben masum insanları öldüren biri olmazdım öldüreceğim kişilerin kötü olduğunu varsayarsak benim imzam cinsel organlarından bir parça kesip ağızlarına sıkıştırmak olurdu
Ben seri katil olsam sapıklar hedefimde olurdu özellikle çocuk hayvan kadın tacizcilerini hedef alırdım. İmzam da kıçlarına sokucağım bordo jop olurdu.