Gözleri aydın,
Mutlu, huzurlu olsunlar..
Ve aldıkları Ahlar ile yaşasınlar dilerim..
İyi akşamlar arkadaşlar ♥️

insan dönem dönem güvenini kaybeder
ama öncelikle kendine sonra zaman içerisinde güveni yerine geliyor ve hayata devam ediyor
bu böyledir.
kayıplar kazançlar şeklinde bakmamak lazım hayata olacak ya da olmayacak şeyleri istemek gibi bakalım ki yorulmayalım
Öncelikle kriterleri olan insanlarsanız bütün insanlara güveninizi yitirmek yerine kriterlerinizi değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Ben anlayamıyorum ki tipsiz erkeklerin alayını arkadaş olarak görüp , yakışıklılardan kazık yiyen bütün kadınlar "tipsiz" erkekler dahil bütün erkeklere karşı güven problemi yaşıyor. Tipsiz erkeklere zaten bakmıyorsunuz ki güvenmeseniz ne kaybımız olacak? Güvenmeyin akü.
Geçici bir süre insanlardan uzaklaştığım oluyor ama olayı sindirdikten sonra normale dönüyorum.
Bir kişinin hatasını herkese ödetmek anlamsız.
Hepsine minnettarım. Bana nasıl bir iyilik yaptıklarını bilselerdi , dünya üzerinde en güvenilir kişiler kendileri olurlardi.
Teşekkür ederim canım ❤
Cevap
29Cevap
Evet en büyük darbeyi onlardan yediğim için güvenin pişmanlık olduğunu bildiğim halde hala güveniyorum 😔
Ama bu yüzden bende üzebiliyorum bazen çok nadir de olsa 😔
Evet kaybettim olayın üstünden bi zamn geçtikten sonra kimseye güvenemiyorum maalesef acaba oda öyle yaparmı diye hal böyle olunca da karşıdaki kişiylede sağlıklı bi iletişim kuramıyorsun
Hiç bir insanı bir tutup haksızlık edemem. Mehmet karaktersiz bir insansa Ahmetin sucu ne.. evinde çay içiyor, ya da kitap okuyor. benim güvenimi kıran kişinin günahını niye bi başkası çeksin
Hayatım boyunca kimseye güvenmediğimi bildiğim için hayır, öyle bir şey olmadı. yanıldığım çok oldu ama
hayır bır ınsan yuzunden başkalarını yargılamam. kişi kendini bilirse yanlış ile doğruyu da doğru anliz etmesini bilir.
Görmezden gelin, ses etmeyin, cevap vermeyin. Sessizlik herkesi mahveder.
Kimseye diğer insanları zan altında bırakacak kadar güvenmem.
Genelleme yapmam. Bir kişinin bana yaşattıkları yüzünden kimseye de küsmem. Sadece gardımı alırım ve öyle devam ederim.
İyi akşamlar bende kaybettim. Bulmakta istemiyorum. Öğle tiksindim yani , ayrıca hepsine tek tek kına yollıcam
Kirli yüzlerine rağmen insanları seviyorum. Birinin yüzünden diğerlerine mesafe koymak saçma olur. Her insanda farklı bir cevher var😀
Bence bu kronik güvensizlik bende en başından beri yüklüydü ya sonradan çıkmadı ortaya
Hayatına giren her insan senin için şanstır. Bu şansı kullanmak sana bağlı.
Amin... Ben ne zaman kaybettim bilmiyorum ama uzun zamandır kimseye güvenmiyorum.
Kısa süreli evet. Ama korkularım sanırım devam ediyor 🙄
Benden güvenimi sevgimi herşeyimi aldı.
Artık kimseye güvenemiyorum 😔
Hayır, kaybetmedim. Karşıma yanlış biri çıktıysa herkes yanlış olacak diye bir şey yok.
İnsanın başına ne gelirse zaten hep en sevdiklerinden, güvendiklerinden geliyo.
Hayır her insan aynı değil ama güvensizliğim arttı insanlara yine de
Hayır bir kişinin davranışını diğer insanlara yansıtmam büyük ihtimalle kendi halimde takılırım 🙃
İyi akşamlar
Aynen güvenimi kırdı diye benimde herkese kırıldı.
Birileri moralimi bozsa da her daim diğer insanlara aynı bakmam
Ewet bircok guvendigin insanlardan olunca guvenilecek kimsenin aslinda hic olmadığını dusunuyor insan
Selam,
Evet evet o insan benim işte 🙄
Çok yıprandım ve arkadaşım 😔
hayır..
sadece o insan hatalı..
tüm insanlık değil..
Hatalar bireyseldir. Genele yaymam asla.
kaybettim son lez deneyeyim diyip yine kaybettim büyük döngü :))
Yoo neden kaybedeyim bir insan aptal diye neden diğerleri de aptal olsunki
İnsanlara güvenmem genel olarak. Bir kişiyi sevip sevmememle alakası yok aslında.
Unutulacak dünler, yaşanılacak şeyler var... ☺️🍀
Ooo tabi onunda en kralını yaşadık
Allah tan hariç herkese güvenmi mi kaybettim
Her insan farklı bir şans demektir.
Aptallık etme sen Bihter Ziyagilsin..
Asla kişilerin yaptığı hata tüm toplumu kapsamaz..
Aynen öyle oldu en derin yarayı en sevdiğim açtı
Beni bu duruma düşüreceklere fırsat vermedim.
Sen böyle yapınca ben çok üzülüyorum 🥺
Tanıdıkça sorunlar olabiliyor.
Her insanı bir tutmayı sevmem.
Her biri ayrı bir ders ayrı bir sınav...
Öyle oldu.. Herkese karşı bir ön yargı oluşuyor..
Kime güvenip sevsek mutlaka yalan oluyor
Bazı bazı kısmen sjsnns
karamsar olma esmerim.. gun dogmadan neler dogar
Güven mi o nasıl bir duygu 😅
Evet. Hayal kırıklıkları.
Aynen öyle
Evet.
Kaybettim
Maalesef kaybettim.
maalesef öyle oldu
Bir tecrübe yetmez..
1 nasihat, 1000 musibeti önler miş
Atalarımız ćözmüş. Amerikaya tekrar keşfetmeye gerek yok.
Evet
Üzüldüm
Bu nasıl hayal kırıklığı?
Evet maalesef
evet bunu yaşadım
maalesef evet
sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?