- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTelefon yasak değil mi ya 😂 bu nasıl askerlik denetleme yapılması gerekiyor KS seni iyice yormamış mıydı askerde dinlen bu vatan görevi adminlik elinden alınmış...
Özlemişiz diyenler daha adam yeni gitti bu kadar seviliyorsun...
Kazasız belasız git gel aramıza...11 Yorumla- +1 yıl
Tuşlu telefon kullanıyorsun sadece :D Benim acemilik için gittiğim yer çok büyük. Kantin, hediyelik eşya, internet cafe vs. var. İnternet kafeye gelebiliyorsun istirahat zamanlarında olduğunda.. Tabi sıra bulabilirsen.. 35 masa var, 2000 asker var :D Öyle şans eseri bulup geldim bir göz gezdirmeye :D
KS'cim beni yormaz be hayat yordu :D
Özlemişiz diyenler canım ya :( İnşallah..
En İyi Cevaplar
Bir yemek için bile adamı dikerler yarım saat yoklama almak için..
Akşam 5 den sonra, hayat güzel askerde, kantin sırasında, sivilde şlakk diye alığ çıktığın ürün için dakikalarca beklersin. Banyoda abaza çığlıkları ile aldığın duş'da hayatı sorgularsın, bir de nöbet tuttun mu o saatlerde iyice hayatın amacı nedir, felsefen gelişir..
Mıntıka bir sanat biçimi, başkasının pisliğini temizlemek, çatal bıçak kullanmayı bilmeyen kanka ile karşılıklı yemek yemek..
Tuşlu telefonu bile telefoncuya emanet edip, acaba bi sms bi ses duymak için heyecanla beklersin.
Usta birliğinde rahat edersin, yersen.. Son ayına kadar rahatlık vermezler, şafak 100 ün altına düşünce geçer..
Tadını çıkar, çünkü silah arkadaşlı asla unutulmaz, ve bir kere yaşanır..
Sivilde özlersin bunca gereksiz soluduğun havayı, atmosferi ve yiyemediğin yemekleri, ranza arkadaşını, çarşı izinlerini..
Palaskayı nizami bağla, harbiyi iyi yağla.. Hayırlı tezkereler..10 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Mount And Blade oynamaya itiyor :D

11 Yorumla
Çabucak geçer umarım, iyi şeyler düşünmeye çalış bol bol hayal kur. Bittikten sonra neler yapacağını planla, boş vakitlerinde bir şeyler karala. Kalbimiz seninle adminim
14 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaaaaa sen soru mu sordun 😭😭😭😭😭💜 Senin sorunu görünce modum direkt özleme kayıyor 🥲
24 Yorumla- +1 yıl
taam şov yapma özlemedim ggkg
- +1 yıl
bittin sen! mesajımı hele oku sonra öldürülme sebebini öğren!
u +1 yılKaçıp gitmelere, kafanızı bi yerlere vurmayınız az kalmış 😅
12 Yorumla- +1 yıl
Tabii az kalmış 💪
Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Nerelerdesin sen bakalım özlettin kendini 😆kayipsin adminim 😌
14 Yorumla
+1 yılMaşallah yarısı gitmiş bile 😅😅
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Papatya çayının verdiği sakinliği yaşıyorum..
10 Yorumla
+1 yılSayma sayma.🤧
Abur cubura gömülmek gibi planlarım var, birazdan onu uygulayacağım.15 Yorumla- +1 yıl
Sayınca hiç geçmiyor.😄 Gözünde büyür git gide. Hem bak bugün 158 oldu, şunun şurasında bir kaç saat sonra 157 olacak.😂
- +1 yıl
Öyleyimdir biraz.😬
Hayırlı teskereler dileyeyim sana o zaman.🙋🏼♀️✨
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu günlerde biter 😁
Benim ruh halim beni çay içmeye zorluyor.12 YorumlaValla bu aralar moralim çok bozuk çok kötüyüm
https://www.youtube.com/embed/gdFVBaZ3EXo34 Yorumla
+1 yıl
Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin.. Muson iklimi sağolsun içimizi de bulutlar gibi kararttı sabah sabah yıldırım şimşek fırtına ve yağmur var 😃
10 YorumlaDışarıda çok güzel yağmur yağıyor ve ruh halim beni çıkıp yürümeye itiyor. Neyse ki üşengeç yanım ağır bastığı için bunu yapmayacağımı biliyorum.
20 Yorumla
+1 yılGeçecek, su gibi geçecek :) Kendine çok iyi bak asker! Nasılsın, iyi misin?
21 YorumlaBezginlik ve bitmek bilmeyen hayat koşturmacası. Hayırlısı ile bitecek inşallah kardeşim. 😀 Sen sırayı bana devredeceksin valla. Nasıl gidiyor alışabildin mi ortama. Allaha emanetsin. 🙏
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılSakin ol kardeşim aman oooo sen askere mi gittin ya bir şey kalmamış şafakta azalmış bayağı..
Gayet iyiyiym ya hiç bir şeye itmiyor. Sakin takılıyorum...12 Yorumla- +1 yıl
Tek büyük sıkıntınız kovid başka bir sıkıntınız yok.
+1 yılModeratör olmaya itiyor beni şuanki ruh halim :D senin yokluğunda bir şey fark ettim kimse yerini dolduramaz ajdfklafjskd yeni adminler bile :D
23 Yorumla- +1 yıl
Yiaa bu çok ponçikk🤩Ama ciddiyiz sen görüldü atmazdın o attı çabuk geri dön adjfk :D
hoş geldin Caner seni tekrar görmek güzel 😄 şu anki ruh halim moderasyon yapmaya itiyor limitin dolmasına az kaldı jdjfk
27 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAz kalmış az sabret asker 😄
Şu an ruh halim sinirli, duygusal böyle birilerini yumruklayıp sinir atasım var.15 Yorumla- +1 yıl
Ooo git gel daha güzel günler seni bekliyor.🌺😊
- +1 yıl
Sen benim hiç yalan söylediğimi gördün mü?😄
Sen yokken İstanbul'a gideceğim yakinda, selam söylerim merak etme.😅
@canerozkum seni görmek güzel. 🙂🙂 Şafak dediğin nedir ki, saya saya o da biter bee, sıkma canını.. 😀
14 Yorumla"Vur kafayı yat diyor." Yorgun olduğum için ruh halim güzel yönlendirmeler yapıyor şu an.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yıl"Çok eğlenceli" de, bu cümle modu yükseltiyor :) Ruh halim de kaçıp her şeyden uzaklaşmaya itiyor beni.
13 Yorumla- +1 yıl
Çünkü süperiz, en yüksek modta olduğun için değil mi 👻 Sabret bitecek
Tatile😃 ama tabi senin durumunu düşününce bu biraz saçma olur
tez vakitte bitme dileğiyle kolay gelsin kardeşim 💪🏼13 YorumlaGeçer sayılı gün çabuk geçer. Kitap varsa orada kitaba alıştır kendini. Bol bol kitap oku.
11 Yorumla
+1 yılşu an durağan bir ruh halindeyim.. sayılı gün geçer hayırlı teskereler şimdiden :)
13 Yorumla- +1 yıl
O zaman saymamak en iyisi:))
Yaa Caner özlemişimiz seni görünce şaşırdım iyi misin😃benim yerime de vur olur mu 🤦
19 YorumlaVurma o kafayı sana lazım olacak dönünce askerlikten. En büyük asker bizim asker az daha dayan bakalım.🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️
11 Yorumla- +1 yıl
şu an yaşadığım ruh halim çok değişik beni mutlu hissettiriyor.
Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Aşksızlık krizim aşırı hız yapmaya, aşk için memleketim Eskişehir'i terk edip son sürat İzmir'e kaçmaya itiyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Akrabalara bomba atasım var
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yıliyice oynayasım geliyor oyunu bugün şansımda yok :D
12 Yorumla- +1 yıl
COD mobile :D
bi an fotodaki kızın kafası ters dönmüş sandım kutsal su dökecektim az daha telefona 😀😀😀
10 Yorumla
+1 yılSuanki ruh halim beni uzak diyarlara gitmeye yönlendiriyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim içimde pi bir heyecan gibi bir şey ve.. Ne diyim.. Sıkıntı gibi..
10 Yorumla
+1 yılYaşadığım ruh hali belli belirsiz...
O yüzden sadece yatmak istiyorum 🌸10 Yorumla
+1 yılDuygularım mı ölüyor, ne oluyor bilmiyorum. Ölmüyor aslında ama ketumlaştım galiba. Bilmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılGidebilsem bir yerlere tek başıma diye düşündürüyor gitsem de bir daha gelmesem diye ✨
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Tokum ama xanim biseyler yemek istiyor sanırım milföy börek yapicam
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Öncelikle hayırlı tezkereler
Şu an ki ruh halim beni bir şeye itmiyor öylece olduğum gibiyim10 Yorumla
+1 yılbende gitcem askere bakalım :D yedek subaylık cıkarsa cok hoş olıur
12 Yorumla- +1 yıl
bende başvurdum bro mayısta gitcem inşaat mühendisiyim umarım cıkar :) banada
- Kişilik & Karakter konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılValla ruh halim şu an hiç bir şey Allah'ın si... r ettiği bir yerde işteyim. Burada hiç bir 💩 yapamam. Kuş uçmaz kervan geçmez.
20 Yorumla
+1 yıl6ay askerliğe bide şafak mı satıyorsunuz hey maşallah kafanı bir yere vursan askerliğin bitene kadar yarası iglesmez yazık olur 😊
00 Yorumla
+1 yılSenin adminlik nerede?
Az kalmış sabret görende 3 sene sanacak01 Yorumla
+1 yılBenim ruh halim herşeyi akışına bırak aman boş ver bıkmış , bitkin , bunlamış depresyondayım unutuldum aldatıldım gibisine yani olay budur mevzu yok 😶😶
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılHuzura. Göz açıp kapayana kadar geçer zaman 🇹🇷
25 Yorumla- +1 yıl
Gözümü kapatıp açtım ama geçmedi :D
- +1 yıl
Lafın gelişi:) Bir arkadaşımda Ankara'da askerlik yapıyor onun da 130 günü kaldı.
- +1 yıl
Hayırlı teskereler arkadaşına daa
- +1 yıl
Teşekkür ederiz sana da hayırlı tezkereler arkadaşım 🇹🇷
- +1 yıl
Teşekkür ettiim
+1 yılYiyip içip bütün gün yatmaya öyle de yapıyorum sanki depresyon modundayım ama o moda da girmek istemiyorum gibi 🤣🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTüm gün uyumak istiyorum çok keyifsizim hiçbir şeyden zevk almıyorum
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasıl düzelicez :((
Çalışmaya, şafak 50'lere düşünce daha da zorlar.
14 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 650 cevap paylaştı. Sinire kızgınlığa sonra yavaş yavaş umursamazlığa ve uykuyla sonlanıyor
00 YorumlaYatıp uyumaya gözden kaybolmaya 6 ay falan yok olayım
10 YorumlaMüzik dinlemeye, sevdiğim şarkıların YouTube da yorumlarını okumaya iter beni.
11 YorumlaDışarıda çok güzel yağmur yağıyor sabaha kadar altında kalmak istiyorum sadece
10 YorumlaŞöyle montumu alıp bu soğukta uzunca yürümek ohhh miiisss
10 Yorumla
+1 yıldaha dur yeni başladın... :)
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece uyumak istiyorum
11 Yorumla
+1 yılOf canım ne istiyor biliyor musun?
Şu cam var ya.
Acayip iyi gözükmüyor muO anlamda değilYaniTam kırılmalık değil mi-00 Yorumla
+1 yılBaşımı alıp başka yerlere gitmek 😂
10 YorumlaZamanı geriye sarmayı istiyor
10 Yorumla
+1 yılOyun oynıycam yüksek ihtimal
10 Yorumla
+1 yılValla şu an 1 Nba maçını bekliyorum heyecanlıyım😀
10 Yorumla
+1 yılUyutup birdaha uyanmamak istiyorum😇
10 Yorumla
+1 yılİç güveysinden hallice
11 Yorumla- +1 yıl
Deme be
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılgidip yatmak
ama yapıcak işleriim var maleesef10 Yorumla Her şeyi baştan sorgulamaya
10 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler