Kişilik & Karakter Arkadaşlar korkmalı mıyım? nanelikolaa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor popiş korkusundan bu kadar nazik konuştum valla çok korku dolu anlardı adımı da bildi he salladım sekiz diye Arkadaşlar korkmalı mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ne korkucan pisliğe bak sen it 0 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Adam ya ücret ya nude diyor bu hala konuşuyor, çıldırmışsınız ya. 0 3 Yorumla nanelikolaa +1 yıl Ulan yazdım ya korktum da çevirmeye çalıştım diye ismimi bilmiş altıma s*çt1m 8 harfli diye kıvırdım nazik olayım da musallat olmasın diye g12tümden ter döktüm Yorumla GhostlyKisses +1 yıl Sallamış tutmuş. C2 de takılıyorsan böyle şeyleri sorun yapmazsın zaten gud nayt. Yorumla nanelikolaa +1 yıl Takılmıyom ki fal için indirdim sildim sonra hesap bile açmamıştım Yorumla
Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Böyle şeylere inanma. Ayrıca tükürseydin belasına nude istemek nedir. 0 2 Yorumla nanelikolaa +1 yıl Pp si arapça yazılı şimdi zıt düşmiyim dedim korktum valla :< Yorumla Atarlıı_Şekerpare +1 yıl Dolandırıcı yavrum Allah bilir bi anlamı da yoktur. Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ulan eskiden kiminin parası kiminin duası derdiler konu nerelere gelmiş csfsfsfafa 0 0 Yorumla
FeleğinYeşilKöşkü Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ahahaha ücret ya da nude çok iyi teklif değil mi ya😂😂 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl hiçbir şey olmaz.nude isteyen ünlü hoca mı olur :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çakma hocalardan adamın hocalikla bi ilgisi yok sadece cini olan biri o kadar 0 0 Yorumla
Maerd Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Korkmaya gerek yok teklifi reddettiğini göre uzatmıcaktır. 0 2 Yorumla nanelikolaa +1 yıl Ay ne bileyim tekrar yazdı annenin adında şu harf var mı diye dedim aha s*çt1m musallat olacak başıma Yorumla Maerd +1 yıl Nerden yazışıyorsunki engelle. Yorumla
memelerinavukatı Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Nude isteyen adama HAYIRLI GÜNLER dilemek 3 1 Yorumla nanelikolaa +1 yıl HAHAJSHAHAHAHH müslüman olduğumu vurguluyorum Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nude? İlham alıyor herhalde 1 2 Yorumla nanelikolaa +1 yıl Bitanesi de diyo sana büyü yapmışlar vücutta çakralar var at bana çözeyim büyüyü... Yorumla ρнσєηιχ_ +1 yıl Uğraşma bu tarz şeylerle sapık çekiyorsun demek Yorumla
Disenchanted Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Elinde y olmayan kaç kişi var aw 0 2 Yorumla nanelikolaa +1 yıl Profilin❤️❤️ kanka elimi demiyo ki aneyimin adını diyo... Yorumla Disenchanted +1 yıl Bunu evire çevire döveceksin Yorumla
neekko Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl hoca kılığında başka bir abaza :D 0 2 Yorumla neekko +1 yıl hangi uygulama bu yazıştığın dalgaya almak istiyorum şu malı :D Yorumla nanelikolaa +1 yıl Connect me Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Adamlar sektörü ne hale getirdi, 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Adı ne ve hangi uygulama 0 1 Yorumla ayemmberat +1 yıl C2 uygulaması Yorumla
zeyy-1 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl bırak o korksun 😂 0 1 Yorumla nanelikolaa +1 yıl 🥺🥺 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ne korkucan pisliğe bak sen it
Adam ya ücret ya nude diyor bu hala konuşuyor, çıldırmışsınız ya.
Ulan yazdım ya korktum da çevirmeye çalıştım diye ismimi bilmiş altıma s*çt1m 8 harfli diye kıvırdım nazik olayım da musallat olmasın diye g12tümden ter döktüm
Sallamış tutmuş. C2 de takılıyorsan böyle şeyleri sorun yapmazsın zaten gud nayt.
Takılmıyom ki fal için indirdim sildim sonra hesap bile açmamıştım
Böyle şeylere inanma. Ayrıca tükürseydin belasına nude istemek nedir.
Pp si arapça yazılı şimdi zıt düşmiyim dedim korktum valla :<
Dolandırıcı yavrum Allah bilir bi anlamı da yoktur.
Ulan eskiden kiminin parası kiminin duası derdiler konu nerelere gelmiş csfsfsfafa
Ahahaha ücret ya da nude çok iyi teklif değil mi ya😂😂
hiçbir şey olmaz.
nude isteyen ünlü hoca mı olur :)
Çakma hocalardan adamın hocalikla bi ilgisi yok sadece cini olan biri o kadar
Korkmaya gerek yok teklifi reddettiğini göre uzatmıcaktır.
Ay ne bileyim tekrar yazdı annenin adında şu harf var mı diye dedim aha s*çt1m musallat olacak başıma
Nerden yazışıyorsunki engelle.
Nude isteyen adama HAYIRLI GÜNLER dilemek
HAHAJSHAHAHAHH müslüman olduğumu vurguluyorum
Nude? İlham alıyor herhalde
Bitanesi de diyo sana büyü yapmışlar vücutta çakralar var at bana çözeyim büyüyü...
Uğraşma bu tarz şeylerle sapık çekiyorsun demek
Elinde y olmayan kaç kişi var aw
Profilin❤️❤️ kanka elimi demiyo ki aneyimin adını diyo...
Bunu evire çevire döveceksin
hoca kılığında başka bir abaza :D
hangi uygulama bu yazıştığın dalgaya almak istiyorum şu malı :D
Connect me
Korkma ama bir daha bulaşma.
Hahaha hem param yok hem Müslümanım 🤣🤣
Adamlar sektörü ne hale getirdi, 😄
Adı ne ve hangi uygulama
C2 uygulaması
bırak o korksun 😂
🥺🥺