Arkadaşlar çok çaresizim korkuyorum?

Arkadaşlar benim daha önce bir ilişkim oldu. Sonra erkek arkadasım bana sadece cinsel anlamda yaklaşmaya başlayınca ben ayrılmak istedim. Ama elindeki fotoğraflarla beni tehdit etti hep. Bi süre onun suyuna gittim ama dayanamayıp amcama anlattım Amcam uzaklaştırdı çocuğu benden ve ayrıldık. Ondan sonra Hayatıma yeni birisi girdi anan eski sevgilimden ona hiç bahsetmedim gerek duymadım. . Evlilik de düşünüyoruz seneye. Ailelerimiz hep biliyor. Henüz ailelerle tanısılmadı ama ciddi düşünüyoruz. Eski sevgilimle ilişkim biteli 3 yıl olacak ve beni 2.5 Yıldır en ufak rahatsız etmedi arayıp felan. Ama hala evimiz Buralardan ayrılmıyor ve ortak olan arkadaşlarımıza hala seviyorum kaderi diyormuş. Ben evlendiğimiz zaman veya nişanlandıgımı duyduğu zaman felan fotoğrafları yollar diye korkuyorum. Ortalığı karıştırır diye korkuyorum. Ama arkadaş çevrem 3 yıl olmuş hayatına birinin girmesi çok normal üstelik ilişkiniz bitmiş diyorlar. 3 yıldır fotoğraf atmadıysa şimdi hiç yapmaz yapsa ilk başlarda yapardı sonuçta diyorlar. Ama çok korkuyorum. Sizce eski sevgilim nişanlandığımı duyunca bırakır mı beni yoksaa yapar mı

Arkadaşlar çok çaresizim korkuyorum?