Kişilik & Karakter Sevgilim kavga etti burnu kırıldı bende terk ettim sizce iyi mi yaptım ;) ? rüzgarlıhava Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sevgilim kavga etti burnu kırıldı bende terk ettim sizce iyi mi yaptım ;) ? Güncellemeler+1 yıl cevap verin barışmalımıyım ;) Sevgilim kavga etti burnu kırıldı bende terk ettim sizce iyi mi yaptım ;) ? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Inflaameess Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Estetik ameliyat olurdu neden terkettin hastalıkta sağlıkta değilmiydi oysa 0 1 Yorumla rüzgarlıhava +1 yıl boş ver yaa ne hali varsa görsün Yorumla
MEFEA-MT25 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Kavgayla terk etmek arasında nasıl bir bağlantı var? 0 2 Yorumla rüzgarlıhava +1 yıl benim için kavga etti Yorumla MEFEA-MT25 +1 yıl Ne güzel işte Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl iyi yapmışsın ne olduğunu belki etmişsin bunu yaparak gerçek yüzünü görmüş demek ki sen sırf görünüşü için onunla berabermişsin 0 1 Yorumla rüzgarlıhava +1 yıl o kadar yakışıklı degildi zatnlen :P Yorumla
skckdkc Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Mantıklı bir sebep için kavga etseydi keşke gereksizin biri için kavga etmiş boşa gitmiş beter olsun diyelim o zaman. 0 1 Yorumla rüzgarlıhava +1 yıl koy gote gitsin :D Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sebep neydi senin için mi kavga etti 0 6 Yorumla rüzgarlıhava +1 yıl evet Yorumla benhatıra +1 yıl bir şey derdim de bu sözün karşısında itihar edersin o yüzden demiyorum Yorumla rüzgarlıhava +1 yıl söyle söyle içinde kalmasın :D Yorumla benhatıra +1 yıl Kalbin çok fena kırılır boş ver bende kalsın kız olmanın ayrıcalığını sana sunuyorum irdeleme Yorumla rüzgarlıhava +1 yıl ehehe :D Yorumla benhatıra +1 yıl Trol sorduğunu biliyorum 😉 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. İyi yapmissin 1 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sebep ne 0 6 Yorumla rüzgarlıhava +1 yıl bana baktılar sevgilim ne bakıyon dedi dayak yedi :D Yorumla Mitroglu +1 yıl Ayrılarak iyi yapmışsın, biraz mallik var sende çocuk kurtulmuş misss Yorumla rüzgarlıhava +1 yıl aaaa neden böyle dedin :D Yorumla Mitroglu +1 yıl Çünkü öylesin Yorumla rüzgarlıhava +1 yıl ehehe ;) Yorumla Mitroglu +1 yıl Hay tipini Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Estetik ameliyat olurdu neden terkettin hastalıkta sağlıkta değilmiydi oysa
boş ver yaa ne hali varsa görsün
Kavgayla terk etmek arasında nasıl bir bağlantı var?
benim için kavga etti
Ne güzel işte
iyi yapmışsın ne olduğunu belki etmişsin bunu yaparak gerçek yüzünü görmüş demek ki sen sırf görünüşü için onunla berabermişsin
o kadar yakışıklı degildi zatnlen :P
Mantıklı bir sebep için kavga etseydi keşke gereksizin biri için kavga etmiş boşa gitmiş beter olsun diyelim o zaman.
koy gote gitsin :D
Sebep neydi senin için mi kavga etti
evet
bir şey derdim de bu sözün karşısında itihar edersin o yüzden demiyorum
söyle söyle içinde kalmasın :D
Kalbin çok fena kırılır boş ver bende kalsın kız olmanın ayrıcalığını sana sunuyorum irdeleme
ehehe :D
Trol sorduğunu biliyorum 😉
adam kurtulmuş evet iyi yaptın.
İyi yapmissin
Sebep ne
bana baktılar sevgilim ne bakıyon dedi dayak yedi :D
Ayrılarak iyi yapmışsın, biraz mallik var sende çocuk kurtulmuş misss
aaaa neden böyle dedin :D
Çünkü öylesin
ehehe ;)
Hay tipini
Kavga etti diyemi saçma