4 yıl oldu çıkmayalı sosyal fobi agorafobi var kendimi unuttum. Nefes almakta zorlanıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Sen 4 senedir çıkmıyorsun benim ömrüm gencligim hep eve kapalı geçti evden dışarı çıkamıyorum korkuyorum korkularım zamanla daha da arttı çocukken okula gittim yani ilkokul ortaokul liseye gittim ama çekingen sessiz asosyal yalnız biriydik mahalleye de pek çıkan biri değildim ergenliğimden itibaren eve daha da kapanmaya başladım liseden sonra tamamen eve kapandım zaten 13 15 17 18 yaşlarında da hep evde duruyordum mahalledekiler benle dalga geçiyordu çıkmıyorum dışarı diye ev kuşu diyorlardı liseden sonra 18 yasında tamamen eve kapandım 21 yaşında askere gittim askerde de aynıydım sessiz kaldıkaldım açılamadım kendimi aşamadım 22 yaşında askerden geldim yine eve kapandım işe giremedim arkadaşım çevrem olmadı sosyal hayatım olmadı zaten gençliğim 20 li yaşlarım hep evde geçti hicbir şey yaşayamadım senelerce eve kapalı yaşadım 28 yaşında 2018 de işkur programına katılmıştım bir kaç ay sürdü oraya gittim orada da açılamadım sonra 2018 bitmeden yine eve kapandım o zamandan belli de evden çıkmıyorum zaten hiç hep evdeyim işsizim asosyalim hayatımda hiç sevgilim de olmadı bazen düşünüyorum eğer benim de 18 20 yaşındayken sevgilim olsaydı belki de açılırdım kendimi aşardım özgüven kazanırdım ama olmadı kendimi şanssız hissediyorum çünkü kişilik yapım çekingen içe dönük sessiz bu hiç değişmedi değişemiyorum da zaten kimsede anlamıyor herkes yargılıyor dışlıyor böyle eve kapalı yalnız mutsuz yaşlanıyorum her şey içimde kaldı
11 Yorumla- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum çünkü yaşayan bilir ancak bunu hayatı kaçırmak gençliğini istemeyerek böyle yaşaman kötü bir duygu bazı insanlar şanssız mıdır gerçekten bilmiyorum ne yaparsan yap olmuyor değişmiyor bir de üstüne insanlar seni basite alıyor anlayışsız davranıyor dışlıyor hakaret ediyor falan bu daha kötü yapıyor insanı ben artık kimseden sevgi saygı beklemiyorum tek ihtiyacım olan şey anlayış
En İyi Cevaplar
+1 yılSen benim dişi versiyonumsun.. yaşım 26 Şişmanım ve boyum kısa , Öyle bir hayata hapis oldum ki , her gün kalk , bilgisayar oyna , yemek ye , sosyal medya takip et , kedilere bak , müzik dinle , yıllarım her gün bundan ibaret , lise 1 terkim okumadım , çalışmıyorum da çünkü kendimi sevmiyorum dış görünüşümü beğenmiyorum bakımsız bir kaç fiziksel kusurum durumumda var , hiç dışarı çıkıpda gezemiyorum yapacak bir işim yok dışarda , arkadaşım bir sevdiğimde yok , her gün ev de sosyal medya takip et , hayat bu mudur , 16 yaşından beri hiç sosyalleşmedim , her dilediğimi gerçekleştirmiyorum benim hiç bir zaman ilişkim olmaz , araba kullanamam , yurt dışına çıkamam gibi geliyor o kadar imkansız ki bunlar , evde durdukça kilolarımla bir şeye çok takınca daha da piskolojim bozuluyor 16-26 yaş arası ne çektim ne çekmeye devam ediyorum bilsen , istersen arkadaş olalım birbirimizi anlarız , ben düzelmek istiyorum ama
20 Yorumla
çıkmazsan unutmaay devam edersin mücadele etmenin yolu hastalıgı bilmektir o 4 yıl içinde bunlar hakkıdna kitap okudunmu yoksa dua okudum geçti videolarımı izledin. Sosyal fobi bdt ile geçer. Sfde kaygıya tam olarak itaat etmemen için iç görünü arttırman lazım. Bunlar teşshisli hastalıklarınmı yoksa nettenmi okudun bilmiyorum ama teshisli ise ilaçlarını kullanıyormusun mesela eğer teshisli ise once bir farkındalıgını arttırıp psikiyatriye gitmen lazım tekrardan ve psikologa ama aynı zamanda kendinde okuman lazım psikonet yayınlarını oku
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Ben de dışarıya çıkmaktan çok hoşlanmam ama benim durumuma tam olarak agorafobi denilemez.
Ben insanlarla karşılaşmaktan, onlarla konuşmak zorunda kalmaktan korkuyorum.
Mesela apartmana girip çıkarken herhangi bir komşuyla karşılaşma düşüncesi beni gitgide germeye başladı.
Hele asansöre beraber binmek zorunda kalmak en fenası.
Bazen sırf bunu yaşamamak için ya arkamdan gelen komşuyu görmemiş gibi yapıp düğmeye hemen basıyorum. Ya da başka bir şeyle ilgileniyor gibi yapıp onun benden önce asansöre girmesini bekliyorum.
#Cassie00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
45Cevap
+1 yılBu durum sonsuza kadar sürmemeli. Bir psikolojik destek alın çünkü hayat çok güzel. Doğa, hayvanlar, bazı insanlar çok güzel. Güzel şeyler düşünün ki güzel şeyleri çekin kendinize. Karalar bağlayıp korkup hayat geçmez bir süre sonra kendinizi artık tanıyamazsın. Zor ama imkansız değil bir adım atmanızı tavsiye ederm.
22 Yorumla
Soran+1 yılZaten tanıyamıyorum ki artık bu duruma katlanmaktan da yoruldum ne intihar edebiliyorum ne de yaşayabiliyorum
Okuyunca psikolojim bozuldu ya yazık size niye cekiniyorsunuz, kimse mükemmel değil ki çık dışarı özgürce istediğini yap, isteyen eleştirdim isteyen kınasın, isteyen onaylasın.. hiç birine takılma, sne kendini özgür bırakınca iş, arkadaş, sosyal çevre hepsi kendi gelir.. sen kendini elsetirdikce güvenin kırılır, daha çok kapanirsin. bunu haketmiyorsun, kendi kendine bu acıları yaşatma.
29 Yorumla- +1 yıl
Soylediklerinde haklisin ama bu hastalik utanmak cekinmekten de öte..
- +1 yıl
Bendede biraz var ama atlatmak çok zor gerçektende umarım düzelir
- +1 yıl
Kalabalıklardan çok rahatsız oluyorum bide başkalarının düşüncelerini önemsediğim için rahat hareket edemiyorum
- +1 yıl
Maalesef bu durumu yaşamayan anlayamaz bilemez bende bu durumdayım buna neden olan şey insanın kişilik yapısından kaynaklanıyor bende 32 yaşındayım senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkamıyorum korkuyorum gençliğim tamamen eve kapalı geçti çocukluktan belli utangaç çekingen içe dönük sessiz bir kişilik yapım var bunu hiçbir şekilde aşamadım bu da beni zamanla daha da kapattı sosyalleşemedim kendimi eve kapattım özgüven kazanamadım bu istemsiz bir durum maalesef gittikçe daha da ağırlaşiyor belki de şanssızlık
bilmiyorum çünkü ben kendimi şanssız hissediyorum
Soran+1 yılAcıyı ben çekiyorum kalbim acıyor çok mutsuzum özgüven sorunu had safhadaydı zaten dışarı çıkmayınca insanları tamamen unuttum artık hiç konuşamıyorum
- +1 yıl
Ben ilactan yanayim kullanmayi dusunuyorum baska secenek mi var sanki hep olumsuz konusuyolar yok ilaclar ise yaramiyomus yaramiyosa niye var o zaman
- +1 yıl
Canlar söylediğiniz şeyler çok korkunç, gerçekten o kadar saçma insanlar var ki onları bu kadar önemseyip içinize kapanmanız hiç doğru değil
Kimse mükemmel değil, herkes hata yapar. hata yapmaktan, iletişim kurmaktan korkmayın üzerine gidin lütfen. asosyal olduğunuzu siz biliyorsunuz karşınızdaki kişi bilmiyor. belli etmeden diyalog kurmaya calisin
Genelde insanşar asosyale dogru gidiyor. Korkun var mı, nedir. Bende çalışmaktan dinlenmeye hasret kalıyorum bazen, evden az cıkmaya çalışıyorum. 6-7 ekmek alıp kış gunlerinde evde takılmak iyi geliyor. Yazın arasıra güney avrupaya takılmak bu yasam tarzının bonusu
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAllah kurtarsın kardeş bunun için tedafi olmasın? Hiç normal değil
19 Yorumla
Soran+1 yılNormal olmadığının farkındayım elimden bir şey gelmiyor ben dışarda nasıl yaşanır ne yapılır onu bile bilmem
- +1 yıl
Bunun tedafi görmen lazım
Soran+1 yılYapamıyorum işte
- +1 yıl
İşte bunun için cesaretini toplamalisin sırf kedin için
Soran+1 yılKeşke ölsem ya
- +1 yıl
Deme öyle Allah korusun tövbe de günaha giriyorsun
Soran+1 yılAllah'a da pek inancım kalmadı ki
- +1 yıl
Sen kendine bile inancın yok ki Allah a kalsın. Samimi bir şekilde ona dua et emin ol sana yardım eder sen yeter ki ona güven
Soran+1 yılSanırım bu dünyam cehennem olduğu gibi diğer tarafımda tabi Allah varsa cehennem olucak
+1 yılDışarıda bir şey yok korkacak. Çık ve hayatın tadını al.
12 Yorumla
Soran+1 yılAma ben nasıl yaşanır nasıl hareket edilir bilmiyorum bile
- +1 yıl
Öğrenirsin dışarıdaki insanları izle gözlemle
+1 yılboş ver bende insan sevmiyorum ama işim insanla oldugu için katlanıyoruz maalesef
12 Yorumla
Soran+1 yılAma benim ki aşırı
- +1 yıl
Keşke benimki de aşırı olsa
Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı. Hayat tarzını değiştirmen gerek , şu zamana kadar yapmadığın şeyleri dene
12 Yorumla
Soran+1 yılİste bende o yürek yokk
Gizli Üye(25-29)+1 yıllisede ben de yasadim bu soruunu disari cikmam gerektiginde geceleri mide agrisindan kalkiyordum toplu tasima araclarini birak ozel arabaya bile binemiyordum ama simdi her yerdeyim😃 bi yerden baslamak lazim oldugunu dusunuyorum musait oldugumda yazarim yazmassam hatirlat bana
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim ki fobi ama kendimden de utanıyorum
Cam güzelisin yani…
Saglam kafa dengi bir arkadas lazım sana12 Yorumla
Soran+1 yılBenimle kimse arkadaş olamaz hayata diğer insanlardan farklı bakıyorum fazla enkaz içindeyim
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2015 2017 arası aralıksız ve su an 7 aydır hiç çıkmadım. Yaşadığım talihsizlik ve birazda akılsızlık olarak kendimi cezalandırma biçimi gibi düşünebiliriz kendime küstüm
115 Yorumla
Soran+1 yılPeki sende etki yaptı mı bu bende aşırı anlamda hayata karşı yabancılaşma kendine ait hissetmeme travma mutsuzluk acı var
Cevap sahibi+1 yılÇocukluğum dan beri diğer insanlar dan farklı biriyim yaşadıklarım beni farkli kıldı biraz cocuklugum dan beri intiharı düşünüyorum daha bir adım atmadım sadece düşünce den ibaret. Ama neredeyse hergün. Yalnızlığı sever oldum kalabalık tan rahatsızlık duyuyorum mutlu gibi görünüyor olsam da arada aslında mutsuzum. Ailem ondan halimi görmüyor kendi halime bırakıyor herhalde mutlu görüyorlar galiba. Bilmiyorum çıkış yolu arıyorum fakat daha bulamadım.
Soran+1 yılBende farklıydım herkesten hayata ait hissetmezdim
Cevap sahibi+1 yılBuralara ait olmadığımı bende çok sık hissediyorum 7 ay öncesine kadar işim vardı güzel paralar da kazaniyordum mesela ama Şu an kaybettiğim onca imkan durum onca zaman umrumda değil biraz iyileşmem gerek başarabilirsem
Soran+1 yılUmarım başarırsın ben yapamayacağım
Cevap sahibi+1 yılHiç mi tutunacak dalın yok yani yapmayı basarirsan kendine güzel bir hayat kurabileceğin bir şey umut
Soran+1 yılMaalesef ne işim var ne arkadaşım ne dışarı çıkacak yürek çukurda debeleniyorum sonumu bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılIstesem çıkarım benim ki tercih ama görünen o ki senin ki bir tercih değil
Cevap sahibi+1 yılNe yaşadın da bu duruma geldin sen neler üzdü seni
Soran+1 yılEvet bende aşırı utangaçlık ve özgüven sorunu var
Cevap sahibi+1 yılAilen? Görmüyor bu durumunu
Cevap sahibi+1 yılGörmüyor mu
Soran+1 yılGörüyor ellerinden bir şey gelmiyor tımarhaneye atacaklar en son
Cevap sahibi+1 yılYanlış ailelerde doğmuş olabilir miyiz
Soran+1 yılBelki de belki de sorun bende dır
2018 den beri aynı durumdayım doğunun dağlarında gezip dururum sen yine iyisindir benden ;))
16 Yorumla
Soran+1 yılBen de dışarı da olmayı çok isterdim ya
Soran+1 yılÇıkamam ki yolda bayılırım
Soran+1 yılBen dışarıyı çok özledim ama
Peki aşırı kilo problemi veya başka aşırı herhangibir problem var mı
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır spor yapıyorum evde
Soran+1 yılÖzgüvensiz olunca utangaç olunca evden çıkamamaya başladım zamanla fobi aşırı olmaya başladı kimseyle görüşmemeye başladım herkesten kaçtım
Soran+1 yılHayır
+1 yılPenceredeki kadın filmini izlemiştim bunu hatırlattın bana
23 Yorumla
Soran+1 yılÖyle film mi var izlersem nefes alamam herhalde ağlamaktan ben bunu yaşıyorum ve buna katlanmak çok zor
- +1 yıl
Çok iyiydi sana filmi anlatmayayım spoiler vermeyim izle belki faydası olur Allah şifa versin inşallah
Soran+1 yılBen kötü olurum ya zaten hayatım zor
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende sosyal fobi değil ama başka bir fobi var o yüzden bende dışarı çıkamıyorum en azından uzun süre ve yalnız çıkamıyorum. Zor bir durum
12 Yorumla
Soran+1 yılBen adım atmadım bile dışarıda nasıl yürünür unuttun
Soran+1 yılUnuttum
+1 yılBunu yenebilrisin çıkmadığın için pek bişey kaybetmedin ama
15 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kaybettim?
Soran+1 yılBen kimseyle konuşmam arkadaş da olmam
- +1 yıl
Peki ama neden
Soran+1 yılGerek yok yapamam ben
- +1 yıl
Bekliyorum saabaaha kadar o zmn
Kendi kendine zulmediyorsun farklı şeyler yapabilirsin
231 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama benim yapacak bir şeyim yok çıkmak zor geliyor
Soran+1 yılBana kimse yardım edemez
Soran+1 yılSen ne yapardın 4 yıldır hiç dışarda olmasan ne hissederdin
Soran+1 yılÜzgünüm ama nickimin belli olmasını istemiyorum
Soran+1 yılSenle alâkalı değil kızda söylese bunu yaz diye ona yazmam üzgünüm
Soran+1 yılKusura bakma lütfen
Soran+1 yılÖn yargı değil herkese aynı davranırdım
Soran+1 yılTeşekkür ederim ıyi olabileceğimi sanmıyorum ama yine de teşekkür ederim
Soran+1 yılİyi de ben ne iyiyle ne de kötüyle arkadaş olmuyorum ki çok içime kapanigim burada yazarak anca kendimi ifade ediyorum yoksa asla bu kadar rahat insan değilim
Soran+1 yılAma verdi neden hala yaşamama müsaade ediyor anlamıyorum olduğunu düşünmüyorum ama
Soran+1 yılYapacak bir şey yok o zaman
Soran+1 yılBen de bazen keşke sokakta yaşasaydım böyle olmasaydı diye söyleniyorum gerçekten çok zor
Soran+1 yılDenerim ama kime şükredeceğim inandığım biri yok
Soran+1 yılBiliyorum ama sonum hiç iyi değil
+1 yılBende de aynı şeyler var istersen arkadaş olabiliriz
14 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseyle arkadaş olamam
- +1 yıl
Niye
Soran+1 yılBen kimseyle konuşamıyorum
- +1 yıl
Sanaldan bile mi
+1 yılBunun bi çözümü olmalı ya psikoloğa gitmelisin.
21 Yorumla
Soran+1 yılKimseyle konuşamıyorum ki
Kendine küçük görevler edinerek bunu yavaş yavaş yenilirsin bence.
00 YorumlaVar tabiki sen değilsin yardım almalısın böyle olmaz
00 Yorumla
+1 yılDışarısı çok güzel çok sey kaybediyosun bu acidan bak
00 YorumlaSakin ol. Rahatls bı uzmanla gorusmeni tavsiye ederim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılyaninda güvendiğin insanlarla çıkabilirsin, ailenle
00 Yorumla
+1 yılBende 1 sene çıkmadım sonra boşverdim şimdi çıkıyorum
00 YorumlaFobim yok ama iş dışında bende dışarı çıkmayı seven biri değilim..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılHiç hastalanıp hastaneye de mi gitmiyorsun?
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç bayılmadım da sadece grip falan oldum evde geçti ama bu ilerde olmayacağı anlamına gelmiyor mesele bayılsam bir anda dışarıda bulacağım kendimi o zaman nasıl bir ruh hali yaşayacağım bilmiyorum kalp krizi geçiririm korkudan ya da ağlamaktan mahvolurum
Seni atarım sırtıma ordan hoop sokağa
12 Yorumla
Soran+1 yılBayılırım ya da sinir krizi geçiririm kaç yıldır çıkmadım
+1 yılNasıl olur da çıkmazsın, hiç mi çıkmadın?
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç çıkmadım anca bayılırsam hasta olursam çıkarım 4 yıldır evden adım atmadım...
- +1 yıl
Nasıl yaşıyorsun?
Soran+1 yılAilem sayesinde yoksa ölmuştum evin içinde açlıktan
- +1 yıl
Kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl24..
- +1 yıl
Okumayı neden düşünmedin?
Soran+1 yılBilmem sanırım utangaçliktan
- +1 yıl
Bence bunu aşmalısın.
Soran+1 yılAşacağımı sanmıyorum artık her şey için çok geç
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın evlenme bazı Erkekler senin gibi kızlara bayılır evlenmek için rahat aldata bilmek için. Hiç mi çıkmıyorsun markete de mi
00 Yorumla
+1 yılDağ başında mı yaşıyorsun çık gez
15 Yorumla
Soran+1 yılÇıkamıyorum dedim yq
- +1 yıl
Nedir sana engel olan
Soran+1 yılKorku insanlardan utanma özgüven sorunu yabancılaşma
- +1 yıl
Psikolojik bir durum
Soran+1 yılAynen bazen keşke çocukken okula giderken araba çarpsaydı da ölseydim diyorum bugünleri mi görmezdim
+1 yılbir gün bile evde kalamam..
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor bir durum zaten kendimi tanımakta zorluyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ilginç. Neler yapıyorsun peki.
11 Yorumla
Soran+1 yılMutsuz yorgun içinde şarkı falan dinliyorum adele özellıkle spor yapıorum evde kendimce şınav çekerek acımı hafifletmeye çalışıyorum ama zor dayanıyorum intihar etmeyi kaç kere denedim vazgeçtim
Kişilik & Karakter konusunda 335 cevap paylaştı. Panik atak mı genel olarak problemin?
11 Yorumla
Soran+1 yılKendime güvenim de yok
Psikologa git diyecem ama bende gidiyorum bı gram faydası yok istersen arkadaş olabiliriz
00 Yorumla
+1 yılBende öyleydim ama şu an zorla da olsa çıkıyorum yine tekim ama evde zaman hiç geçmiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Görüş yorumlarını okudum da bu kadar mı bir insan bir insana benzer
Psikolojik destek almalısın. Acilen..
12 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseyle konuşamıyorum beni tımarhaneye atacaklar gibi
+1 yılBende öyleyim herkes ölse keşke
11 Yorumla
Soran+1 yılBende dünya tamamen son bulsun istiyorum
Ben şok vallaha
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet ölmedim ama ölmekten beter oldum
Soran+1 yılEvet yoksa yaşamazdım ki
Soran+1 yılKızıyorlar üzülüyorlar ama ellerinden hiç bir şey gelmiyor en son tımarhaneye atacaklar gibi
+1 yılPsikojik destek alıyor musunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılAlamıyorum insanlarla konuşamıyorum
+1 yılPsikoloğa gittin mi
12 Yorumla
Soran+1 yılGidemiyorum insanlardan da utanıyorum
- +1 yıl
Öyle olmaz ama en azından oraya git care bul utancak bir şey yok ki hem gidicen anlatıcan derdini arkadaş gibi konuşcan seni yargılamıcak korkma
Çıkmalısın
110 Yorumla
Soran+1 yılÇıkamıyorum
Soran+1 yılKorku
Soran+1 yılİntihar edeceğim
Soran+1 yılBöyle yaşanmıyor
Soran+1 yılYok seni de üzmeyeyim
+1 yılAgorafobi evde işlemiyor mu ya?
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Yani bu rahatsızlik ev dışında mı oluyor sadece
+1 yılDışarıda hiç vakit geçirmem
10 YorumlaBunu sosyalleşerek, aşabilirsin.
00 YorumlaBazen asosyal olmak gerek.
00 Yorumla
+1 yıl@ByCıLız var. Adamın hayatı böyle geçmiş
02 Yorumla- +1 yıl
Bende okb hastasıyım, anlayabiliyorum aslinda durumun zorlugunu
+1 yılÇık dışarı yen fobini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDestek almalısın
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır bana kimse yardım edemez
Cevap sahibi+1 yılBunun için doktorlar var danışabilir online dan görüşebilirsin
Soran+1 yılBen insanlarla konuşamıyorum ki
Cevap sahibi+1 yılDoktor sana nasıl yaklaşacağını bilir endişe etme aksine kaçarsan zamanla daha kötü hissedersin Allah korusun
Gizli Üye(36-45)+1 yılibadet et
23 Yorumla
Soran+1 yılAllah'a inancım yok
Cevap sahibi+1 yılbelki sorunun ana kaynağı bu işte
- +1 yıl
Ugraşmaya gerek yok
+1 yılÇok geçmiş olsun. Doktora git hemen
00 Yorumla
+1 yılYoktur kanka
11 Yorumla
Soran+1 yılKendimi çok çaresiz hissediyorum
+1 yıldişarıya çıka çıka alışırsın merak etme :)
10 Yorumla
+1 yılseni çıkarayım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılYo ben çıkıyorum
00 Yorumla
+1 yılsenin gibi değilim
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumladışarıya çıkmaya çalış
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılnerde yaşıyorsun
00 Yorumla
+1 yıl4 Yıl mı..
00 Yorumla
+1 yılO kadr da değil yaaaaa
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 4 senedir dışarı çıkmıyorum, sosyal fobim var. Benim gibi olan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler