Gerçekten benim nasıl olduğumu merak edip sorduklarını düşündüğüm insanlara gerçeği söylüyorum. Ağız alışkanlığı naber, nasılsın gibisinden soruları geciştiriyorum iyiyim diyerek. Nasıl olduğumu merak etmesini istediğim aslında sorması, dinlemesini istediğim insanlara ise eh işte falan diyorum ( genelde iyiyim demiş gibi dönüş almıyorum 😅)
Merhaba Bunu gerçekten merak ettiğini düşündüğüm insanlar için çenem düşebilir ve halimi anlatırım :) Sırf sormak için soranlara da "iyiyim" deyip geçiyorum. Çünkü biliyorum ki, "iyi değilim" desem arkasından hep ezbere ve içi boş cümleler sıralanacak...
Gerçekten dinleyecek biriyse iiyim demem anlatırım. Ama çoğunlukla iiyim diyip sohbetin bitmesini isteyenlere istediklerini veriyorum Seviyorlar bu yalanı çünkü Dert çekmek istemiyor kimse
İyiyim demek yerine bildiğin gibi, aynı diyorum. İyi olmadığımı anlamaları için duymaya ihtiyacı olan insanlar aradaki farkı anlamaz zaten. Anlayacak olanların ise sözcüklerime ihtiyacı yok.
Son 1 aya kadar ne hissettiğimi söylerdim ama kimsenin umrunda olmadığımı anladığımdan beridir cevabı ekstra kısa tutmaya çalışıyorum. Çok acımasızsınız 🥺😪
@sssicaksutlukahvem bir insan neden bu kadar apt🖤l olabilir kendi kendine sinirleniyor kendi kendine tribe giriyor kwndi kendini dövüyor sevda aşk felan diyor sonra engelliypr deli mi ne? 🤣
Genelde iyiyim deyip gecistiriyorum. Cok da umursamiyolar zaten. Hayir rol yapma yetenegim de boktan olmasina ragmen asla iyiyim dedigim zaman aslinda kotu oldugumu anlayamiyolar. Ben de bosveriyorum sonra