Bu rüzgarla beraber neler gelsin veya gitsin isterdiniz?

Şu an rüzgar tam istediğim yönde esiyor bebeim biliyorsun 😄 Uzun zaman sonra Bi takım duyguları geri getirir gibi şu an.. Sevmediğim insanları da uzak tutmasını isterim ama zaten bunu ben yapıyorum rüzgara gerek kalmıyor.. Keyifli günler..
😄😍😍😘😘 amin bebeim hepimizi umarım 🖤🥰
Rüzgarın; nasıl söylenir hani çok sıcak havalarda ansızın güzel ve ferahlatıcı bir Meltem esintisi olur ya, işte öyle dertlerin streslerin yerini tatlı ferah bir duygu sarmalının almasını isterim.!
Cevap
17Cevap
Selam gadası 🙃
Bana gelirken bol bol kahve ve kitap getirsin. Giderken kahvenin boş bardaklarını alıp götürebilir.
rüzgar esebilir sonsuza kadar..
bir şeyleri almasın götürmesin ya da getirmesin
13 tane pıyango bıletı aldım totalde 500 TL çıktı o rüzgar musaıtse eğer sağlam meblaglı bır bıletı bana getırebılırmı? Sınır krizi gecırıyorum su an bak elım ayağım tıtrıyor kolonya dokeyım bı
huzur ask. saglik mutluluk getirsin bos insanları gereksiz duygulari alsin götürsün
*ha birde zahmet olmazsa kaynanam ve eltimi götürsün. lutfen 😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈
Etrafımda nekadar boş varsa alsın sonrada kahvecı demli bi çaygibi dolu bardak getirsin rengi belli olan
Ferahlığı getirsin - darlık ve sıkıntıları götürsün isterim.
Sevgiyi mutluluğu ve barışı getirsin
Kini hüznü savaşı ve hastalıkları alıp götürsün
Güzellikleri götürsün kötü olan herşeyi alıp uçursun.
Aşkı, sevgiyi ve saygıyı getirsin yalnızlığı götürsün.
Allahım boş gereksiz insanlardan ömrünü alıp sokak hayvanlarına versin der iken o rüzgarda bunları götürüp uzaklara bizim oksijenimizi gereksiz israf etmemelerini😂
O iş uzun işte bence giden gittiği yerde kalan kaldığı yerde kalsın
İyilik ve güzellik getirsin, kötülük ve art niyeti götürdün,
Rüzgar değil kasırga anca getirir onu😂
Atan kalbimi durdursun isterdim
Sağlık
bence eski asklarimi gotursun
Huzur getirsin
Beni alsın başka bir götürsün dbfbf
Dünyada fakir insan bırakmazdım.
İstediğim oldu.
Gittim, geldim.
Evin havasını değiştirsin yeter.