Kişilik & Karakter Her sabah günaydın dedikleriniz var mı? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 64 Yapay Zekaya Sor GüN AyDıN...☕ Her sabah Gün AyDıN diyeniniz/dedikleriniz var mı? Demesek olmuyor mu?)) Her sabah günaydın dedikleriniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Günaydın...Hayır her sabah günaydın diyen biri yok ve bende her sabah rutin hiç kimseye Günaydın demiyorum... 1 0 Yorumla
Morpheuss_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Var biri sevgilim biriside @CanerDiyeBiri 😄 bazen unutsada söylüyor kdjgkdjf 2 0 Yorumla
wwwhayvanistancom Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 413 cevap paylaştı. Yok maalesef. Ve günaydın yerine selam veriyorum çogunlukla. O da genelde dışarıda oluyor. 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Günaydınla devam eden bir soru mutlaka çıkıyor.Günaydın. 1 0 Yorumla
EfeBozkurt0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl sabah abartısız 50-100 kişiye günaydın diyorumdur telefonda felan değil işe giri girmez başlıyor. 1 0 Yorumla
asyayalım Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Evet 3 senelik sevgilim her sabah ilk işim ona günaydın yazmak olur allah ayırmasın bizi😊 1 1 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Amin... Yorumla
bbildik65 Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl Mesela her gün düzenli olarak Mypo Token Türkiye Telegram Kanalında Günaydın derim:) Sonuçta yeni bir proje ve ilerde daha büyük olacak (YTD). web adresi www. mypotoken. com 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayır yok. Gün Aydın🌸 1 3 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Yalniz Gün aydın bitişik yazılır))😀 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Biz de böyle Türkçe öğretmenleri işine baksın😃 Yorumla -ViviR_- +1 yıl 😀 Yorumla
İzmirliSamet Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Oda arkadaşım ve sabah kimi görürsem 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Annem ve işyerindekiler hariç yok. 1 0 Yorumla
Bayanlivaneli13 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl var bir iki degerlim sitede reeldede eşime ❤ 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Anneme ve iş arkadaşlarıma. 1 0 Yorumla
OnuR3916 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Var. İş yerinde gördüğüm herkes. 😁 1 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Var hafta içi guvenlikler 😁😄 1 0 Yorumla
balhatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Kedim var🥳 1 1 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Ne tatlı 😀 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hayır yok 1 8 Yorumla -ViviR_- +1 yıl Ne demek yok hı.. ablanız burda😀 Gün aydın.. bu arada gün aydın ayrı yazılmaz)) Yorumla Rascoln36 +1 yıl orada ince bir mesaj mı var :D Yorumla -ViviR_- +1 yıl Yok ya ne bileyim ayrı yazıyorum alışkanlık laf çarpıyorlar bana 😀he ince bir mesaj var neden gün aydın denilmiyor bana bana ahaha 😀 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Sana günaydın yazdırmayab hayat bize ne yapmaz :D Yorumla -ViviR_- +1 yıl Ahh darma duman ettin beni😀 hemen toparlanıyoruz.. hayat bizden korksun😀 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Korkuyoru zaten bi höst dedik mi tamamdır :D Yorumla -ViviR_- +1 yıl Onu bunu boşverde elmalı turta olsada yesek.. eve gidince yapicam😀 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Yap yap güzel olur :D Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Hayır yok😂 1 0 Yorumla
Crosdresser Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 617 cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Annem babam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Günaydın...
Hayır her sabah günaydın diyen biri yok ve bende her sabah rutin hiç kimseye Günaydın demiyorum...
Var biri sevgilim biriside @CanerDiyeBiri 😄 bazen unutsada söylüyor kdjgkdjf
Yok maalesef. Ve günaydın yerine selam veriyorum çogunlukla. O da genelde dışarıda oluyor.
Günaydınla devam eden bir soru mutlaka çıkıyor.
Günaydın.
sabah abartısız 50-100 kişiye günaydın diyorumdur telefonda felan değil işe giri girmez başlıyor.
Evet 3 senelik sevgilim her sabah ilk işim ona günaydın yazmak olur allah ayırmasın bizi😊
Amin...
Mesela her gün düzenli olarak Mypo Token Türkiye Telegram Kanalında Günaydın derim:) Sonuçta yeni bir proje ve ilerde daha büyük olacak (YTD). web adresi www. mypotoken. com
Evet arkadaşlarım var
Hayır yok.
Gün Aydın🌸
Yalniz Gün aydın bitişik yazılır))😀
Biz de böyle Türkçe öğretmenleri işine baksın😃
😀
Oda arkadaşım ve sabah kimi görürsem
Annem ve işyerindekiler hariç yok.
var bir iki degerlim sitede reeldede eşime ❤
Anneme ve iş arkadaşlarıma.
Var. İş yerinde gördüğüm herkes. 😁
Var hafta içi guvenlikler 😁😄
Var her sabah olmasada iki güne bir
Kedim var🥳
Ne tatlı 😀
Sadace annem 🥺🌹🌹🌹♥️🥰
Hayır yok
Ne demek yok hı.. ablanız burda😀
Gün aydın.. bu arada gün aydın ayrı yazılmaz))
orada ince bir mesaj mı var :D
Yok ya ne bileyim ayrı yazıyorum alışkanlık laf çarpıyorlar bana 😀he ince bir mesaj var neden gün aydın denilmiyor bana bana ahaha 😀
Sana günaydın yazdırmayab hayat bize ne yapmaz :D
Ahh darma duman ettin beni😀 hemen toparlanıyoruz.. hayat bizden korksun😀
Korkuyoru zaten bi höst dedik mi tamamdır :D
Onu bunu boşverde elmalı turta olsada yesek.. eve gidince yapicam😀
Yap yap güzel olur :D
Yok maalesef ☺
Tabıkı var gozumj acar acmaz yazıuroum
Hayır yok😂
hayır yoktur
Yok.
Ailem
Annem babam