Erkekler neden evlendikleri kadınların kölesi oluyor?

Merhaba,

Şimdi bir lafta geldi mi herkes erkeklik taslıyor ama işin gerçeğini baktığınız zaman karıları söylemeden WhatsApp 'ta yazışamayan adamlar biliyorum. Karısı bulaşık makinesini boşaltırken hizmetçiliğini yapan adam biliyorum, Elbette insan işine yardımcı olabilir bunda kötü bir şey yok ama biraz insanın kendi sınırları ve çizgisi olması gerektiğini düşünüyorum.
Her ne kadar erkek ben köle olmam dese de kadınların çenesinden yılmış erkekleri çok görüyorum.
#KurtBeyazı

#EvlilikKolelik

02 Ocak 2022 Pazar Saat 13.18
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten bu kadınlar anlamak istediklerini anlıyorlar ve işlerine geldiği zaman her şey güzel oluyor benim anlatmak istediğim burada eşit olmak değil ya da hayat müşterek şeklinde değil Bunu kullanan kadınlardan bahsediyorum Mesela benim babam da sabah kahvaltısını hazırlar Annem akşam yemeğini hazırlar bunda bir şey yok ama sabahtan akşama kadar kıçını devirip evde yatan birisi de akşam eve kocası geldiği zaman dışarıda yiyelim derse Canına okurum Kim ne derse desin
Güncellemeler
+1 yıl
Duruşundan veya davranışından dolayı da kimseye hesap vermek zorunda değilim Ben dünya kadar masraf yapıp evleniyor San oda 2 kap önüme yemek koyup pişirmek zorunda Zaten bu devirde evlilik diye bir şey yok işte sizin gibiler aile hayatını ve evliliği öldürüyor