. #Neşeliadam '' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Vicdanım günlerce aylarca cehennem çukurunda gibi yandı, benimle konuştu bana bağırdı seslendi duyurmaya çalıştı kendini.. Ben onu dinlemek istedim ama engellendim sonunda cesaretimi topladım ve vicdanımın sesini dinlemek adına direndim, karşı cıktım kurallar koydum...
Sonunda vicdanım sustu ve rahatladı Ama şu an çok yorgun bir vicdana, ruha, geçmişe sahibim Artık dinlenmek istiyorum
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Ahh smellcim neden bu şarkı 😭😭 Bu şarkıyı dinlerken nedense içim acıyor. Olmayan aşkın acısını çekiyorum 😬😬🤦♀️ İçimde bitirdiğim şeylere yeter diyorum. Haketmediğim şeylere yeter diyorum. İnsanların acımasızlığına yeter diyorum. Ve söz verip sözünde durmayanlara yeter diyorum.
Çünkü kafam güzel ve bu şarkı şu an çalan şarkı.. Bu şarkıyı başa sarıp sarıp dinlemek isteyen bir moddayım şu an.. Bazen yeter dediklerin ya da diyemediklerin gelir oturur karşına.. Onlar sana bakar sen onlara ve yeter diye diye bir sigara daha yakarsın.. Dudakların yanana kadar çekersin sigarayı.. Farkına bile varamazsın yandığının.. Çünkü yanan ruhunun yanında dudaklarının lafı bile olmaz.. Keyifli geceler...🍷
Kendime yeter diye haykırdı Onca acıya ihanete rağmen insanların farklı olduklarını savundum Farklı olmadıklarını bildiğim halde Kendimi Dinlemeyi Anlamayı Zamanı kime nasıl harcadım Herseyin farkına vardığım da Anladım ki Yeter Yeter diye Haykırıyormuş Yüreğim
Hayatımı mahveden arkadaşlarla gezmelere, aşksızlık krizinden durduk yere aşırı hız yapmalarıma "Artık yeter" diye bağırıyor. "Artık hayatının aşkını bul" diyor.
Çevremde haksızlık olarak gördüğüm herşeye, herkese. Fakat maalesef bu haksızlığı yapabilen insanlar yüreğin sesini duymazlar. Duysalar vicdanları kaldırmazdı yaptıklarını.
Bir insan tarafından yine hayal kırıklığına ugramama yeter dedi yüreğim kaldıramam dedim kırıldım , umutluydum yine umutlarımız kırıldı ama hala yasmaya devam etmek zorundayız.