Aşk İlişkileri Kalbin en son neye küt küt attı? Boavista Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Kalbim atmayı bıraktı :D Söyleyin de biz de bilelim. Nasiplenelim biraz Kalbin en son neye küt küt attı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı. Atmaaayyy durmuş 🖤 böyle olmuş kara kara kapkara 2 2 Yorumla Boavista +1 yıl Kalbine yazık olmuş mundar etmişsin güzel şeyi :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Mundar edenler utansın 🥺 “batsın bu dünya” mı çalıyor arkafonda 😃😃 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Asıl görevi için çalışıyor shd 1 0 Yorumla
alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. şu aralar hep atıyor ama bu dünyadan benim gibi akıllı güzel bir insan kaybolabilir. ölümlü dünya sonuçta 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Her gün atıyor. Desibeli çok yüksek. Mübarek dozer gibi. 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
Sanamısorucamm Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 48 saat kadar önce birşeye aşırı sinirden küt küt attı ama artık yok stabilize ettik 1 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Geçen gün arkadaşın Africa Twin motorunu kullandım. Heyecanlandırdı beni şerefsiz :) 0 0 Yorumla
Selamşişkolar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Deprem olmuştu o zaman korkup kalbim küt küt atti 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Kötüymüş Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Uberin mooduna ajshshwj 1 3 Yorumla Boavista +1 yıl Uberin modu mu varmış? :D LovecezaM +1 yıl Evet nasıl bilmezsin Smod ahsgs 😂 Boavista +1 yıl Bilmiyorum
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hatırlamıyorum, çok uzun zaman gemiş sanırım 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Üzdü Yorumla
HarleyQueen12232 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Dün ikindi vakitlerinde attı bay J için 😍 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Atmıyor be 2 2 Yorumla Boavista +1 yıl Nasip Yorumla persordinary +1 yıl Tabi Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Attı biseylere işte 2 4 Yorumla Boavista +1 yıl Bana mı?:) Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Sana niye atsın of Yorumla Boavista +1 yıl Doğru Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Ya sabır 🤦♀️😂😂 Yorumla
Midnight_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kalbim durdu atmıyor. 1 2 Yorumla Boavista +1 yıl Elektroşoku alıp geliyorum. Yorumla Midnight_ +1 yıl Gerek yok o alışkın Yorumla
üyeismidetayda Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Rulet oynarken. 1 6 Yorumla Boavista +1 yıl Sonu hüsran olmadı umarım? :D Yorumla üyeismidetayda +1 yıl 250-300 bin TL yedim. 😊 Yorumla Boavista +1 yıl Kalbin dayanmış Allahtan 😯 Afiyet bal şeker olsun Yorumla üyeismidetayda +1 yıl O kadar borç oldu ama keyif aldım önemli olan keyif ve zevk almaktı. O heyecan, risk ve titremeyi seviyorum. Yorumla Boavista +1 yıl Haklısın:) Yorumla üyeismidetayda +1 yıl 😉👍🏻😊 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Değişik bir şeye 😄 1 2 Yorumla Boavista +1 yıl Değişik şeyleri severiz 😎 Yorumla Mario45 +1 yıl Çok Yorumla
Buzdan_Hayaller Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl aşı olurken 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Romantikmiş
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl bu sabah..önümde aniden duran tır yüzünden :) 1 0 Yorumla
bosverseneismimimm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. O sahis mesaj attıgında 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Atmaaayyy durmuş 🖤 böyle olmuş kara kara kapkara
Kalbine yazık olmuş mundar etmişsin güzel şeyi :D
Mundar edenler utansın 🥺 “batsın bu dünya” mı çalıyor arkafonda 😃😃
Asıl görevi için çalışıyor shd
şu aralar hep atıyor ama bu dünyadan benim gibi akıllı güzel bir insan kaybolabilir. ölümlü dünya sonuçta
Her gün atıyor. Desibeli çok yüksek. Mübarek dozer gibi. 🤣🤣🤣
48 saat kadar önce birşeye aşırı sinirden küt küt attı ama artık yok stabilize ettik
Geçen gün arkadaşın Africa Twin motorunu kullandım. Heyecanlandırdı beni şerefsiz :)
Deprem olmuştu o zaman korkup kalbim küt küt atti
Kötüymüş
Uberin mooduna ajshshwj
Uberin modu mu varmış? :D
Evet nasıl bilmezsin Smod ahsgs 😂
Bilmiyorum
Hatırlamıyorum, çok uzun zaman gemiş sanırım
Üzdü
Sinifta kaldigimi sandigimda
Dün ikindi vakitlerinde attı bay J için 😍
#Bonjour
Aşık olduğum insana.
Atmıyor be
Nasip
Tabi
Attı biseylere işte
Bana mı?:)
Sana niye atsın of
Doğru
Ya sabır 🤦♀️😂😂
Kalbim durdu atmıyor.
Elektroşoku alıp geliyorum.
Gerek yok o alışkın
Rulet oynarken.
Sonu hüsran olmadı umarım? :D
250-300 bin TL yedim. 😊
Kalbin dayanmış Allahtan 😯 Afiyet bal şeker olsun
O kadar borç oldu ama keyif aldım önemli olan keyif ve zevk almaktı. O heyecan, risk ve titremeyi seviyorum.
Haklısın:)
😉👍🏻😊
Değişik bir şeye 😄
Değişik şeyleri severiz 😎
Çok
aşı olurken
Romantikmiş
bu sabah..
önümde aniden duran tır yüzünden :)
O sahis mesaj attıgında
Beşiktaş
Hatırlamıyorum