18 yaşına gelmemin yaklaşık 30 yıl, 18 yaşından 24 yaşına gelmemin ise 1 ay falan sürdüğüne yemin edebilirim... Bu level 18'den sonra zaman çok hızlı akıyor..
Zaman mı hızlı geçiyor yoksa biz mi çabuk yaşlanıyoruz?
Ben bu durumu kendimce böyle değerlendirmek istiyorum, zaman dünyada 24 saatte akıyor uzaya çıktığında bu zaman azalıyor galaksi dışına çıktığında zaman yok oluyor yani bence zaman diye bir şey yok Çabuk mu yaşlanıyoruz dersen yaşlanmıyoruz sadece bedenimiz bu dünya için yok oluyor kemikler kalıyor ruhumuz yükseliyor, asyalı bir profösör insan teninin katı değil sudan oluştuğu bildirdi hani sağına yatarsında yastık izi olur ya bizler tamamen şeffafız üzerimizdeki giysi yalnızca su bir gün oda gittiğinde kemik olarak kalacağız yani ne zaman var nede bizler yaşlanıyoruz.
Zaman aynı zaman benim çocukluğumdaki gibi Öyle o derenin dibinde ağzımda ot sapı oltamı bekler dururdum da o zaman çok uzuuundu Şimdimi Şimdi bizi teknolojiyle uyuşturuyorlar anlamıyoruz Yarın sabah evden çık ve heybetli bir ağaca bak o sana zamanın ağır çalıştığını anlatır
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Ben 13 yaşındayken ablam 17 yaşındaydı. "Allah'ım bende biran önce 17 yaşıma geleyim" diye dua ettiğimi hatırlıyorum. Nedense çok seviyordum ve çok istiyordum 17 yaşını. O istediğim zaman dilimi çok zor geçti. Ve geldim o yaşıma. Dolu doluda yaşadım çok şükür. Ama ondan sonra o yıllar ne ara bu kadar çabuk geçti ve şu an 40 oldum bilmiyorum. Zaman geçtiğini kabul ediyorum ama yaşlandığımı asla kabul etmiyorum 😬🤦♀️😂
25'ten sonrası nasıl geçti anlamadım bile. Zaman, kıymetini anladığımız süreden itibaren çok hızlı geçmeye başlıyor. Ya da biz öyle algılamaya başlıyoruz, bilemiyorum.
16 dan sonrası nefes alıp vermek gibiydi. Ne ara yaşlandım bilmiyorum. Nedense çocukken çokça büyümek istedik diye sanırım zor geçti reşit olmaya kadar. Sonrası da yaşlılık gelmesin diye kaçtığımız için hemen geldi mi ne?
Zaman çok hızlı geçiyor. Ne ara bu kadar yaş aldım hiç bilmiyorum. Sorsalar; deseler ki şu 24 yıla ne sığırdın diye. Öylece kalıveririm, cevap veremem.