Sadece sen ol diğerlerini bırakırım diyen erkek psikolojisi neyi yaşıyordur...
Cidden merak ediyorum
Cidden merak ediyorum
Psikolojik olarak yalnız kalmaktan korkan birisi. Burada şart sunması bunu belirtiyor. Sen olunca yalnız kalmaz, diğerlerini bırakabilir mesela
Katılıyorum
Evet nolmuş. Edemem mi?
Sen bana şu an hayvan dediğinin farkındasındır umarım
Aptala yatmak da bir marifet yalnız. Insan diş mi gösterir öfkelenince. Sen yapıyosundur bilemem
Seninle bunu tartışmıycam
Cevap
6Cevap
Tehlikeli bitip uzak dur
Farkındayım hemide çok. Lakin sardı sülük yapıştı. Kurtulmak için anlamaya çalışiyorum
Hal ettik onu
Yani engelledim
Tehlike boyutunu açıklayabilir misin?
Sen yaz okurum
Mesaj at
Çapkınım sana bağlanırım diyor yersen
Bu adam tam bir pust
😆 demi
her erkek oyle soyluyor zaten :D
Tamam işte sonuç. Neden dersiniz bunu. Açıkla saçmalığı
Bu yorum cinsel ilişki içeriği ciddiye alınacak bir mevzu değildir ki saçmalayabiliyor onu anlamaya çalışıyorum
Mesele o değil kardeşim. Mesele bir erkek nedne bu psikolojide olur
Sonra ne oldu hüsran değil mi 🤣. Anlamıyor değilim mantıksız geliyor
Mantıksız gelen ney biliyor musun. Cinsellik isteyen bir erkek muhtaçlık belirtisi sunmuş oluyor arzuladığı bayana. O bayan onaylar ise onun çemberine giriyor eğer istediği şekil karşılanırsa ve bayan bunu kullanabiliyor ve erkek kendini yinede çapkın zannediyor...
Alamadığı zaman kadını kötülüyor yani aslında arzuladığı kadın onun için iç dünyasının bir yansıması.
Peki bir erkek neden aynalama yöntemi ile kendini tanır? Yani başka yolu yok mu. Sadece kendini cinsel kimliği ile tanıyor...
Tüm bu saçmalıklar içerisinde ataerkil toplumda yaşadığımızı sanarak similasyonun içinde yaşatıyorlar bizi...
Tutku acizlik içerisinde kıvranan bir sendrom ve ilaç olarak cinsel içerik kapitalizmden dolayı her yerde yığınla misali.
Tıpkı çok antibiotik içen insanın buna karşı bağışıklık geliştirip yeni ilaçlar üretilmesi gibi.
Hastalık hala bir sorun 🤣
Böyle düşününce evet 🤣🤣🤣...
🤣
popiş verenin baya yedegi var demektir djjx
Onu anladık.. Bunu demesinin anlamsızlığını anlamaya çalışıyorum
Neyimi deniyecek? Hayır dedim zaten
Çok saçma cidden.
Söz açık zaten
Yahu sözü anladık. Psikolojisinden haber ver
Biliyorum
Mantıksız gelen ney biliyor musun. Cinsellik isteyen bir erkek muhtaçlık belirtisi sunmuş oluyor arzuladığı bayana. O bayan onaylar ise onun çemberine giriyor eğer istediği şekil karşılanırsa ve bayan bunu kullanabiliyor ve erkek kendini yinede çapkın zannediyor...
Alamadığı zaman kadını kötülüyor yani aslında arzuladığı kadın onun için iç dünyasının bir yansıması.
Peki bir erkek neden aynalama yöntemi ile kendini tanır? Yani başka yolu yok mu. Sadece kendini cinsel kimliği ile tanıyor...
Tüm bu saçmalıklar içerisinde ataerkil toplumda yaşadığımızı sanarak similasyonun içinde yaşatıyorlar bizi...
Tutku acizlik içerisinde kıvranan bir sendrom ve ilaç olarak cinsel içerik kapitalizmden dolayı her yerde yığınla misali.
Tıpkı çok antibiotik içen insanın buna karşı bağışıklık geliştirip yeni ilaçlar üretilmesi gibi.
Hastalık hala bir sorun 🤣
Yani bunu bilerek devam etmesi? Kimi kandırmış oluyor kendini mi beni mi. Yani öyle sanıyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?