#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀 Yeni dostluklar kurmaya çekinmenizin sebebi karakteriniz yüzünden insanları kırma korkusu mu yoksa insanlar tarafından kırılma endişesi mi? #SunIsUp#Amazing#TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Kırılmaktan mı kırmaktan mı korkarak yeni dostluklara kendinizi kapatıyorsunuz?
Bu konu hakkında şöyle söylemek istiyorum. Yani bazı arkadaşlarım hariç çok kötü insanlar ile karşılaştım ve arkadaşlık kurdum. 2 sene öncesine kadar baya geniş bir arkadaş çevrem vardı. Ben de tabi o zamanlar iyi niyetliydim. Yaklaşık bir çoğu benle çıkarı için benle dostluk kurdu. İstediklerini aldıktan sonrada bazıları benle artık konuşmadı. Ayıktıktan sonra diğerleriyle de ilişkimi ben sonlandırdım. Şimdi buraya her şeyi uzun uzun zaten yazamam ama cidden o dönem psikolojim de bozuldu, onların bana yaptıklarının etkisinden de çıkamamıştım. Sonra sadece beni seven arkadaşlarımla takılmaya başladım. Yine çok arkadaşım var ama keşke zamanında iyi niyetimin kurbanı olmasaydım. Bu olaylardan sonra artık arkadaşlık ilişkilerinde biraz ön yargılıyım. Hem biraz yalan yok korkuyorum ve çekiniyorum da o yüzden şimdilik arkadaşlarım yeter. Başkalarına çok gerek yok.
ikisinden de korkarım vicdanımi rahatsiz eden seyler beni kiran seylerden daha korkutucu hatta çünkü kendime yapılmasını istemedigim seyi baskasina yapmam kırılmayı sevmem ki başkasını da kırayım ❤✌❤✌❤✌❤✌
Kırmak ya da kırılmak gibi korkularım yok, sadece artık fazla kalabalık yorucu gelmeye başladı. O yüzden az olsun güvendiğim kişiler olsun yeter diyorum.
Yeni dostluklara her zaman açığım. Yeni insanlar ve kimlikler tanımayı severim. Bir kişinin hayat hikayesi her zaman ilgimi çeker. Yapım gereği insanlara kapalı olduğum düşünülüyor. Yaptığım şey gereksiz samimiyet kurmamak, ciddiyeti bozmamak ve sosyal ilişkilerde ince eleyip sık dokumak. Ben insanlardan nefret etmiyorum. Sadece sinir noktama dokunulmaması gerekiyor. Fakat insanlar bunu başaramıyor. Hala dünyada 'insan' kaldı mı, orası da meçhul ya neyse.