Bazı insanlar için çok zor olan bir eylemdir sizin için nasıl?

Bu arada önceki sorudaki elbise güzel duruyor, tavsiye ederim.linki
Bazı insanlar için çok zor olan bir eylemdir sizin için nasıl?

Bu arada önceki sorudaki elbise güzel duruyor, tavsiye ederim.linki
Çok zorlanıyorum, zaten birisi dışında hiç arkadaşım yok. Yeni ortama ihtiyaç duyuyorum; ama hayatımı mahveden arkadaşım engel oluyor. Bunalımdayım. Aşk için yeni arkadaşlara ihtiyacım var.
İnsanları kendimden o kadar uzaklaştırdım ve hayata karşı o kadar sert bakış açısı belirledim ki şu an adım atarken zorlanıyorum. Yeni bir insanla tanışıp bir kahve içmek şurada dursun dışarıda bir tanıdık görsem selam veremeyecek bir durumdayım Bir açıdan bu beni dinlendirse de gittikçe yük olarak kalacağına eminim :)
Evet fazlasıyla zorlanırım. Asosyal yapım olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum. Kızlarla konuşma işini beceremiyorum. Birde yalnızlığa alıştım sanırım uzun zaman yalnız kaldığımdan. Kimseyle ilişki kurmayı gerek görmüyorum. Yanlış olduğunun farkındayım ama dediğim gibi uzun süre yalnız olunca alıştım sanırım.
Evet ben zorlanıyorum ki hos istemediğim için oluyor. Yeni arkadaşlar edinip dejavu tazelemek gelmiyor içimden insanlar hep aynı güvenilmez çıkarcı ve ahlaksız
Bu nedenle yeni arkadaşlıklar edinmek zordan ziyade cezbedici değil.
Cevap
78Cevap
Hayır zorlanmıyorum ama herkes ile kafa dengi olamadığım için benim için zor oluyor biraz
Insan ilikilerim iyidir, gülecimdir, girişkenimdir ama herkesi de arkadas olarak hayatima almayacagim icim bu seciciligimden dolayi biraz zor olabiliyor. Aldim mi da asirlik suruyor arkadasliklarim 😀
Çok güzel yüzün sormuşsun daha önce. Arkadaşlık kurmak benim için çok kolay. Ama artık insanların dertlerinden yorulduğumu hissediyorum, bazen geri çekiyorum kendimi. Sen sıcak kanlı mısın peki?
Evet ama arkadaşça yaklaştığım çoğu kişinin amacı çıkar ya da daha farklı şeyler oluyor bu durumda beni eski sıcak kanlılığımdan bi nebze uzaklaştırdı diyebilirim. Bu arada teşekkür ederim🙂
Rica ederim. İçimden geçeni dışa vurdum sadece :) sıcak kanlı kadınlar beni kendine çekiyor. Nerde yaşıyosun?
Neden?
Bilmiyorum güler yüz sanırım etkiliyor beni, samimi hissediyorum.
onu sormamıştım aslında
Hmm güzel bi kızsın ve soru sormana gerek bile yok bunun için. Tartışmasız çok güzelsin 🌹
Evet 2 ay önce yeni bir şehire taşındım ve gerçekten arkadaşlık kurmak çok zor, kendimi kurtlar sofrasında gibi hissediyorum.
Sanırım zorlanıyorum, caba sarfetmiyorum ne diye sarfedeyim cikar icin mi? Pass
Ben kişi sayisini az tutar kaliteyi arttırım , yani benimle arkadaşlık zordur
Zorlanmam ama yakın arkadaş konusunda zorlanırım. Sadece 1 tane var o yüzden.
Bence de zor. Çoğu insan değişik selam vermeye çekiniyor insan. Ters bi şey der vs diye.
Cok olacagina az olsun öz olsun dusuncesindeyim. İki sohbet ettigim kisiye arkadas sifati vermem pek. Arkadasim demem icin zamana ve onu tanimaya ihtiyac vardir. Ama genelde analizlerimde yanilmam
Ne zor, ne de kolay. Tamamen karşımdaki insana göre farklılık gösteriyor.
Arkadaş olarak çok az insan hayatıma alıyorum. Zor aldığım insanlarinda yarısı ile yolları ayırınca biraz zorluk çekiyorum
Arkadaşlık konusunda hiç sıkıntı yaşamadım hatta çokluğundan sıkıldım
Zaten hiç arkadaşım yok arkadaş kıracak ortam yok iş yeri var ama oradakiler sevilecek gibi değil tek devam o yüzden
25 yaşındayım 2019 da kendime bir kural koydum hayatıma dost almayacağım diye kimseyle işim olmaz artık bu saatten sonra aslan da aç
Biraz içine kapanıktım gençliğimde. O nedenle arkadaşlık kurmakta zorluk çekiyordum..
Şimdi öyle miyim bilmiyorum..
Walla hayvanı insanı (teknik olarak insanda hayvan ama neyse lkjashd) farketmez, anında best olurum aslkjdlkşasda
Karaktere göre değişiyo o ya bazen muhabbetim olmasa bile tek bi hareketine aynı ortamda bile bulunmam
Eskiden daha farklıydı, istemediğim kadar çok çevrem vardı ama yaş ilerledikce çemberi daralttım hep.
Girişken biriyim. Çok rahat ortama ayak uydurabiliyorum. Kasıntı biri yoksa arkadaş da olurum kolaylıkla
hayır benim için oldukça kolay
sadece kadınlarla ve erkeklerle
Çok zorlanırım
Şu arkadaşına söyle temiz çorap giysin
Karşı cinsi Erkekse zorlanmam
Kız ise biraz zorluk çekerim. İster istemez
evet zorlanırım mesela şu an arkadaşım hiç yok
Bilemem ki eskiden arkadaki kıza çakmak isterdim şimdi ben erkek erkeğe yatıyorum gay im
Arkadaki şapka güzelmiş ve sağ taraftaki kızın çorabının altı çok kirli asdjdk
Benim için sıkıntı olmayan bir durum. Her cinsten her yaştan kişilerle arkadaş olabilirim
Hayır eğlenceli biri olduğumu düşünüyorum bundan dolayı zorluk çekmediğimi düşünüyorum
Harika gorunuyosunuz. Biran ikinizin opustugunu hayal ettim, harika olurdu
İnsanlar kendine güveni olmayan çekinik davrananlara mesafelidir arkadaş edinememenin sebebi bu olsa gerek
Çok çabuk kurabiliyorum o samimiyeti dostlugu
Zorlanmıyorum kolay alışan biri de değilim ama
Yok kolay arkadaş ediniyorum
Hayır asla zorlanmam çok girgelim
evet anladım onu😅
samimisin askim
Kendi adıma konuşuyum bukalemun gibiyim her ortama 43.5 uydurabilirim
Hiç sorun değil 3 sorulu teste. Tabi tutarım sonra dost olurum
Yani kızlar için bilmiyom ama bi erkek iki dk oturup muhabbet etsin hemen arkadaş olurlar
Hayır şeytan tüyü var derler girdiğim ortam da kendimi sevdirir hemen arkadaş edinirim
Artık yeni bir insan tanımaya tahammülüm yok herkesten uzaklaşıyorum
Evet arkadaşlık kuramıyorum
tatlısınız
teşekkürler🙂
:*
Yakın arkadaş istemem
Kafa dengiyse çok kolay
yok ya çabuk ediniyorum
zorlanirim guvenmem kimseye
Samimi olamam çok zorlanirim
Referansı sağlam değilse arkadaşlık kuramam
en fazla 5 dakika sürüyor 😂🤣