Duygusal mısın, duygularını belli edersen misin yoksa saklar mısın? Duygusal bir yapım var, ne kadar saklamaya çalışsaydı duygularımı saklayamaz, gözyaşlarıma engel olamam...
Sevdiğim insanların saçlarını tararım saçlarını severim, yemekler yaparım, ne bileyim ilaç saatlerini falan ezberlerim. Gözlerinden hüzünü de sevinci de anlarim. Uykumun arasında uyanırsam severim, Üstüne titrerim ve bunları abartarak yapmam sevgi tadı çıkartılacak gösterilecek bir şeydir saklanacak bir şey değil 😊
Sevgi saklanamaz, saklayabildiğini iddia eden sadece sevmiyordur.
Belli ederim evet. Duygularını fark edilmeyecek boyutta saklayan biri değilim. Özellikle mutluluk, heyecan gibi duygularımı anında belli eder, paylaşırım. Üzüntü, kızgınlık gibi duygularım ise suratımdan belli olur ama paylaşmam.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Ağlayacaksam engel olamaz ve ağlarım. Ama çokça duygusal biri olduğumu söyleyemem. Her an ağlayan biri değilim. Çok duygusal insanları da sevmem ayrıca. Duygularımı belli edemem kolayca. Çabuk sinirlenirim ancak.
Duygularımı belli etmiyorum son zamanlarımda. Sadece tebessüm şeklinde gülümse yeterli oluyor. Yoksa duygularımı dışarı karşı yitiriyor gibiyim anlamadım. Bazen saklamak iyidir. Nedeni hiç olmazsa zarar veren olmuyor.
Duygusalım, bundan sebep fevrilikte var, eskisi gibi fevri değilim.. Duygularımı gizliyorum kimi zaman,çünkü her duygumu belli edersem zaaflarımı belli etmiş olurum
Eskiden çok utanırdım belli ederken Ama şimdi sokak ortasında anlayabiliyorum Sevdiğimi söyleyebiliyorum Özlediğimi vs de söyleyebiliyorum Eskiden utanıp önüme egerdim kafamı😅
Çok duygusalım ve bunun iyi bir şey olmadığını düşünüyorum. Duygusal davranıp hatalı ya da yanlış kararlar verebiliyorum. Mantığımla hareket etmeyi isterdim.
Duygusalim belli de ediyorum. Neysem oyum hiç saklama ihtiyacı hissetmedim bu zamana kadar. Gizlemek olmadığın biri gibi davranmak daha çok yorar insanı sanki..