İnsan hayatındayken bazılarının değerini anlayamıyor mesela. lakin ipler kopunca bir bakıyorsun, o ip seni aslında bir yere götürüyormuş. yolunu kaybetmemen için onu takip etmen yeterliymiş. ama sen ne yapıyorsun çeke çeke o ipi aşındırıyorsun. bir süre sonra da tamamen koparıyorsun. bağlamaya çalışıyor karşı taraf, düğümü atmasına bir türlü izin vermiyorsun. sonra da o ip bir daha asla bir yere çıkarmıyor seni, kayboluyorsun.
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Ben kaybedince değer anlayanlardan değilim. Hayatımda olan her şeyin kıymetini hayatımdayken biliyorum. Benden giden şeylerin yasını tutmam, değerini kaybetmiştir zaten o yüzden yoktur hayatımda. Buna tam anlamıyla kaybetmek dememeli yani. Ama çoğu insan bu hataya düşüyor, karşı taraf elinden geleni yapsada o kaybetmek için elinden geleni yapıyor ve sonucunda, kaybettiğinin değerini sonradan anlıyor. 🤷♀️
Bugüne dek kaybettiğim çok az şey için pişman olmuşumdur. Geri kalanların hepsini bıraktığım için memnunum. İnsanların değerini hayatımdayken bilirim, çıkarmaya karar verdiysem zaten hiçbir değeri yoktur benim için.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Yoo kaybettiğim şeyler için üzülmem. Yapım böyle ya benimle olduğunda bilmiyorum. Bensiz olduğunda, artık pişman da olmuyorum. Bence öyle olmalı. İnsan elindeyken bilmediği şeyi yitirince aramamalı.
Bilemiyorum genelde öyle oluyor sanırım. Ben en çok değer görmek isterdim. Ama hep değer veren oluyorum nedense😅 Sonra değer verdiğim kişi beni umursamıyor. Yokmuşum gibi davranıyor. Ben bu kadar çabalarken o niye beni kabullenmiyor, değer vermiyor diye üzülüyorum sonra hemen pıt pıt gözyaşları akıyor. Ne olursa olsun, ikili ilişkilerde en güzeli birbirine değer vermek, umursamak.
Genelde değer veren taraf olurum, elimdeyken kıymet bilirim. Kıymetimi kaybettikten sonra anlayanlar kusura bakmasın, benim bitirebilmem için çok uğraşmış çok kırmış olması gereklidir, koptuktan sonra da tekrar bağlanmam.
Kaybettiğini anladığında döner mi acaba diye düşündüğüm kişi beni asla sevemediğini asla elektrik almadığını söyledi ve beni bıraktı. 9 ay be nasıl bi insansın da bunca zaman denedin
Sanırım öyle oluyor çünkü hayatındayken yokluğu bir şey kaybettirmez sanıyorsun ama onsuz bir hiçsin o ip bir daha çıkamıyor bir yereee ve ben o ipin ucunu kendi ellerimle kopardımm