Her şeyin güzel olacağına inanmak istiyorum. Yorulsam da bazı yerlerde sendelesem de o yolda yürümek ve o yolu güzelleştirmek için elimden gelen her şeyi yaparken buluyorum kendimi. İnsanın hep gizli bir gücü varmış içinde, ortaya çıkınca fark ediyormuşsun.
Her şeyin iyi olacağına dair hala umudunuz var mı?
Umudum var ki hâlâ hayattayım. Bitti dediğinde yeniden başlıyor hayat. Kötü başlıyor belki ama sonunda yüzümüzün güleceğine dair olan inancım tam. Gülmek zorunda çünkü. Başka yolu yok...
"her şey güzel olacak"Herkes hayatı tek idame ettirecek gücü içinde hissettiğinde. Kimsenin ilgisi ve sevgisine muhtaç olmadığını anladığında. Dahada güçlü olacak insan. Işte o zamAn bu söze daha önce hiç inanmadığı kadar inanacak.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Evet var çok şükür. Yorulsamda, kaybetsemde, canım da yansa hala ümidim var. Eğer ki ben ümidimi kaybettiğim an yaşama sevinvimi de kaybederim. Buda hayata dair pes etmektir. Bu yüzden ne olursa olsun ümidimi hep koruyorum.
Olması gerekenler olsun diyorum artık ben. İyi, kötü mutlaka yaşanacaktır. Hayata anlam katan bu zıtlıklardır. İyi şeylerde olacak kötü şeylerde. Benim umudum sadece şu virüsün ortadan kalkması
Gün geçtikçe içimdeki umut azalıyor. Bir şeyler ters gitmeye devam ettiği sürecek umudum yok olacak. Küçük bir kıvılcım dahi umudumu tazelememe yetiyor şimdilik, ama umudum biterse o zaman sıkıntı.
Zaman zaman umutlarım yitip gidiyor ama nedense kendi kendime bitim giden şeyleri canlandırmaya çalışıyorum ve bunu başarıyorum da. Ama yaptığım şey doğru mu diye sorarsanız, sanırım yanlış. Bazen bitip giden şeylerin peşinden koşulmamalı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Abı senı 50 yaşında sanıyordum 24 mussun saçların erken mi beyazlaştı yoksa gri boya mı sürdün cok merak editörüm ayhancım