Kişilik & Karakter Kocamı işe yollayacağım, siz ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Ben kocayı işe yolliyicam az sonra siz napiyonuz? Güncellemeler+1 yıl Kocam daha gelmedi arkadaşlar Kocamı işe yollayacağım, siz ne yapıyorsunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
1mimar34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl trol mahmut abi adamsın abı baksana 24 tane abaza nasılda ınanmış :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mahmut abi olsam abazan niye toplamaya çalışayım kızlara yönelik sorarım Yorumla 1mimar34 +1 yıl ya trol harun abı bak sen gıbı abazan dönmeler erkeklerden hoslanır ekadın hesabı acar dıkkatlarını ceker anladın mı trol Yorumla 1mimar34 +1 yıl ahah suanda da gönderıyorsundur o zaman gercek ısen he cevap versene sımdı gercek ısen Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kocayı işe gönderince napıyon yatıyomusun içmi yapıyosun 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yattım sonra Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Yattın mı gece uyumadın mı canım Yorumla Soran +1 yıl Gece yoruluyorum ya Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Gece yoruluyomusun neden neyapıyosunda yoruluyon canım tatlı kadın Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Gece yorulmanın sebebi nedir canım Yorumla Soran +1 yıl Çalışıyorum ya Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Ne iş yapıyosun canım Yorumla Soran +1 yıl Hayat kadınıyım Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Hayat kadınımısın ne alaka Yorumla
aldikverdik06 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben de işe yollanacağım. Çok erken değil mi yat uyu 0 0 Yorumla
Ftyusuf Takip Et Yoda Yaş: 58 , eic 75% +1 yıl Senin kocanı işe yollamanı bekliyoduk.. ne yapalım? Aç aşaa kapıyı..😀 0 1 Yorumla Ftyusuf +1 yıl Halâmı yalnızsın.. yalnızlık zor 🤷♂️ Yorumla
pckty Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Şimdi uyandım yataktan çıkarsam bende işe gidicem 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen ne yakışıklı adamsin Yorumla pckty +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
Happy_Moons Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl biz de troll sorulari yorumluyoruz 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana da gelmişsin teşekkürler Yorumla Happy_Moons +1 yıl Yesss tam da bunu belirtmeye calistimm Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 526 cevap paylaştı. Gönderdin mi kocayııı 😊 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gönderdim ya temelli Yorumla Skol85 +1 yıl O zaman muhabbet zamanıı 😉 Yorumla Soran +1 yıl 🙄🙄 Yorumla Skol85 +1 yıl Gelseneee 🤪 Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl güle güle işi rast gitsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler canım Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 989 cevap paylaştı. Kahvaltı yapıyorum buyrun hanımefendi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun canım Yorumla Konya_Beyefendisi42 +1 yıl Teşekkür ederim çok naziksin Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 609 cevap paylaştı. Sen koçanı işe gönder sırada bizle ilgilen:) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hani nerdesin Yorumla Sortieee +1 yıl Burdayım özele gel istersen Yorumla
ask_adami30 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı. kocanı yollayınca geliyim mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gel Yorumla
SuatBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Kocanı yollayıp buralarda mı geziyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla SuatBeyyy +1 yıl Arayış? Yorumla
Şeytanidüşler Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kocanda işe gidiyorum diye çıkıyorsa 1 0 Yorumla
Tulipaa Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bende karıyı yolluyorum ile 0 1 Yorumla Tulipaa +1 yıl Ne iş yapıyor Yorumla
kezbanlarsoruyor Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ne yapacaksak beraber yapalım 😂 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 995 cevap paylaştı. yorucu bir işte çalışmıyordur umarım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok düşüncelisin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne güzelŞanslı beyin kıymetli bir eşi var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet iyi ki kocam var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyiki sizde varsınızEşine evine sadık değerli bayanlar Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler canım allah sn d benden nasip etsin amin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben teşekkür ederimBöylesi bi plartformda evlilikten hep korkutuyorlardıPaylaşımın bana umut verdi🤗 Yorumla
By_Beyefendi Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Seni bekliyoruz 🤭 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nerde Yorumla By_Beyefendi +1 yıl Herzaman ki yerde 😎 Yorumla Soran +1 yıl Kocayı yollayıp gelicem Yorumla
eftelyakoseoglu Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Erkek arkadasimi bekliyorum uyucam 1 1 Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl @eftelyakoseoglu erkek arkadaşını niye beklıyosun uyucan maden Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Uyuyacam bende 0 0 Yorumla
fearthewrathofgod Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hayat herkes için bu kadar basit olsa keşke 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yat uyu 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Sen niye yatmiyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyku tutmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekmek parası ne yapsın çalışıyor Yorumla Soran +1 yıl Sana mı söyledi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocanı tanımıyorum tahminde bulundum Yorumla Soran +1 yıl Kız bastan söylesene korktum elde gitti diye Yorumla Soran +1 yıl Elden* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkma evli adamlarla işim olmaz sadece tahminde bulundum Yorumla Soran +1 yıl Helal olsun allah gönlüne göre versin bebiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amin seninde Yorumla
SongülllNaz Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl ne kadar şanslısın 2 6 Yorumla Decepticonn +1 yıl Şansı ne? Yorumla Soran +1 yıl @Decepticonn kocam var da ne olsun Yorumla Decepticonn +1 yıl Şans ile alakası ne herkes kör Topal birini buluyor sonucta Yorumla Soran +1 yıl @Decepticonn kocam bu hayattaki benim tek şansım tek varlığım Yorumla Decepticonn +1 yıl Anladım Yorumla yaman212106 +1 yıl Yatak ta tk basımayım vıdo izlıyorm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
trol mahmut abi adamsın abı baksana 24 tane abaza nasılda ınanmış :)
Mahmut abi olsam abazan niye toplamaya çalışayım kızlara yönelik sorarım
ya trol harun abı bak sen gıbı abazan dönmeler erkeklerden hoslanır ekadın hesabı acar dıkkatlarını ceker anladın mı trol
ahah suanda da gönderıyorsundur o zaman gercek ısen he cevap versene sımdı gercek ısen
Kocayı işe gönderince napıyon yatıyomusun içmi yapıyosun
Yattım sonra
Yattın mı gece uyumadın mı canım
Gece yoruluyorum ya
Gece yoruluyomusun neden neyapıyosunda yoruluyon canım tatlı kadın
Gece yorulmanın sebebi nedir canım
Çalışıyorum ya
Ne iş yapıyosun canım
Hayat kadınıyım
Hayat kadınımısın ne alaka
Ben de işe yollanacağım. Çok erken değil mi yat uyu
Senin kocanı işe yollamanı bekliyoduk.. ne yapalım? Aç aşaa kapıyı..😀
Halâmı yalnızsın.. yalnızlık zor 🤷♂️
Şimdi uyandım yataktan çıkarsam bende işe gidicem
Sen ne yakışıklı adamsin
Teşekkür ederim
Rica ederim
biz de troll sorulari yorumluyoruz
Bana da gelmişsin teşekkürler
Yesss tam da bunu belirtmeye calistimm
Gönderdin mi kocayııı 😊
Gönderdim ya temelli
O zaman muhabbet zamanıı 😉
🙄🙄
Gelseneee 🤪
güle güle işi rast gitsin
Teşekkürler canım
Kahvaltı yapıyorum buyrun hanımefendi
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim çok naziksin
Sen koçanı işe gönder sırada bizle ilgilen:)
Hani nerdesin
Burdayım özele gel istersen
kocanı yollayınca geliyim mi
Gel
Kocanı yollayıp buralarda mı geziyorsun
Evet
Arayış?
Kocanda işe gidiyorum diye çıkıyorsa
Bende mercimeği fırına yollayacağım🤣🤣
Bende karıyı yolluyorum ile
Ne iş yapıyor
Ne yapacaksak beraber yapalım 😂