Sessiz güçsüz olduğum için daha da üstüne geliyorlar ne yapmaliyim
Eğer bana ezik filan diyceseniz aynada kendinize bakın
Eğer bana ezik filan diyceseniz aynada kendinize bakın
Sesiz olman güçsüz oldugun anlamına mı gelir? Gücünü sessizliğinden alacaksın, onlar sana ezik diyecek evet eziğim diyeceksin. En arkaya geçecek ve kim ne yapıyor herkesi izleyeceksin ve herkes hakkında bilgi sahibi olacaksın ama onlar senin hakkında tek birşeyi biliyor olacak, sessiz ve esrarengiz olduğunu. Sonra hepsi senden korkacak 🙂 Doğru yöneltilmiş sessizlik=Güç
Bana çok güç verdin çok sagol💖💖
Bak okulun en ezik, güçsüz görünen kişisiydim. Sınıftakiler hakkında o kadar bilgiye sahibim ki, evlenen kişiler şu an sosyalmedyada isteğimi kabul etmeye korkuyor 🙂 lise zamanlarında da konuşmaya korkarlardı. Müdür gelip bir şey sorduğunda gözler bende olurdu 🙂kesinlikle İspiyoncu değildim lakin esrarengiz oluşum hepsine korku verirdi. İşin doğrusu bundan çok zevk alıyordum. Daha önce üni bitirdim ve üniversitede beni tanıyan yoktur. Yeni bir üni okuyorum ve hiçkimse ile sohbet dahi etmedim. Hepsinin benden korktuğuna o kadar eminim ki ve bu hoşuma gidiyor.
Öyle oluyor genel de boş ver canını sıkma uzak durmaya çalış. Sessiz insandan zarar gelmediğini bildikleri için her türlü eğlenceyi ondan yürütüyor bazı şerefsiz insanlar. Tek savunmaları , insan sevdiğiyle uğraşır bu lafı duyarsın onlardan genelde.
Alt tarafta biri paylaşmış bir ortamda herkes güçlüyse kendilerine eğlence ararlar ve bulduklarında da kendilerine yeni eğlence çıkmıştır. Onun yüzüne gülüp onu ciddiye alıyor gibi yapıp aşağılayıcı espriler yaparlar hatta arkasından amma da saf bu ya diye dedikoduda döndürürler. Halbuki o kişi sahtekar duygular beslemiyordur inanmak istiyordur. Cehennem boşuna yaratılmadı.
Sen çok iyi bir insansın bana çok umut ce güç verdin 💜😇👏🙏 ever ben ölünce bu pis dünyadan kurtulacam ama onlar kurtulamayacak allahın azabı şiddetlidir cehennem boşa yaratılmadı
Bu durumları bende yaşadığım için paylaşıyorum. Akran zorbalığı gördüm sürekli alay edildim dışlandım eve gelince evdekilerde kızıyordu bana ama kendimi koruyamıyordum. Bu dünya acımasız ve kirli. Sürekli güçlü görünmekte yoruyor insanı sürekli rol yapmakta zorunda kalıyorsun. Bir açığını yakalasalar hemen hoca kesilirler bak burada yanlış şurda yanlış yaptın. Anlatamazsın derdini bunlara sen uzaklaştıkça hep yaklaşır bunlar. Sanırlar ki doğru yolu gösteriyoruz biz , hayır sen doğruyu gösterme bana hatta hiç yol gösterme.
Kesinlikle seni takip etsem sıkıntım olduğunda dertlessek olur mu?
Çok bilginisin abi kardeş gibi sohbet etsek beni anlasa anlasa sen anlarsın yay burcumusun?
Cevap
4Cevap
Birkere sessiz olmak güçsuz oldugün anlamina gelmez zira en buyuk zarari verebilecek potansiyel sessiz olanlardan cıkar
Ooo 👏👏👏
Mükemmelsin çok iyi geldi çok sağol 💖💖
Allah razı olsun hala iyi insanlar bitmemiş
🤍🤍🤍🤍🤍
yapana aciz gözüyle bakarım yapılana da neden kendini korumayı öğrenmiyosun derim
Guluyorum sallamiyormus gibi davranıyorum bişekilde savunma mekanizmam benim
Cevap verince daha çok canımı yakmaya çalışıyorlar ben hepsinin hakkından gelirim de sonu gelmez
Ya pişen olacağım bişey çıkarsa ağzından öfkeyle susmak aptal a en iyi cevap
Pişman
Ama ben pişmanliklarımdan kurtulamıyorum çok suçluluk duyuyorum kendimi tanıyorum daha kötü psikolojik olarak olurum
Bana çok destek oldun çok teşekkür ederim 💜💜💜
Taktiklerini unutmiycam 😻😻😻
Umarim😇
o insanlardan daha da acizler
Güçlü olmayanı eziyorlar.
Herkes güçlüyse, güçsüz üzerinden eğlenmekten başka çareleri yok.
O yüzden.
Çok zalimce değilmi
Benim suçum değil. Beğenmemişsin de.
Vicdansız
👏👏👏👏👏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?