Cidden bazılarımız var başta ben olmak üzere bela makinesi gibiyiz itinayla çekiyoruz. Bir olay yaşanacaksa o direkt benim başıma gelir. Hep böyleydi doğduğumdan beri, doğduğumda da mı cenabettim a q bunu bahane etmeyin. Mesela bir deli var sokakta gelip onca insan yerine bana saldırıyor, bir iğne batacak gelip bana batıyor, mesela çocukken 2 kardeşimle aynı tabaktan kestane yiyeceğim 10 tane kestane seçsem 10'u kurtlu çıkıyor.. Şanssızlık temsilcisi miyim bilmem ama ADALETİN BU MU DÜNYA? Sizce de böyle çekenler var mı? Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Sırf bundan 18 yaşıma kadar kestane, dut vs yemedim be. Hâlâ arada üst üste yaşarım eskisi kadar ısrarcı şanssızlık olmasa da.
Hatta bir deli bana kalabalık çarşının ortasında bağırıp bunu boşverin dediğini anlattığımda inanmayanlarla o günlerde kurs nedeniyle dışarı çıkmak durumunda kaldığımda bir başka delinin gelip yine akşam üstü kalabalık saatlerde çarşının ortasında bir beni sırtımdan itip gittiğini görünce öyle ot gibi kalmışlardı. Aynı ay da yine bunlarla Migros'a anlık alışveriş için girdiğimde bir çocuk bugün senin doğum günün dedi ve ortadan yok oldu arkadaş korktu ve ardından anneme araba çarptı belli dönem kafası gitti.. Bazıları cinli dedi, sanal arkadaşlar vs yalancı ilgi bekleyen olarak gördü umursamadı.. Cine inansam ok derdim sadece bela mıknatısıyım ve bu yüzden evden dışarı yıllardır çıkmamak için elimden geleni yapıyorum. Demek ki normal insanlar gibi her gün çıksam Dünya savaşları başlayacak diye düşünüyorum.
Mesela güzeller güzeli kedi evladım vardı 1/10000 bulaşma ihtimali olan bir hastalık evden çıkmadığı halde bulaştı ve geçen hafta melek oldu. Gözüm gibi koruyordum.. Hep bana geliyor ya çıldıracağız ya aşırı salıp ot gibi yaşayacağız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dunyanin en sanssiz en bahtsiz en bela cekeni benim lutfen
Sana burada liste yapsam 3 sene sürer be..
Ayni benim de oyle hic yuzum gulmedi valla
Hatta bir deli bana kalabalık çarşının ortasında bağırıp bunu boşverin dediğini anlattığımda inanmayanlarla o günlerde kurs nedeniyle dışarı çıkmak durumunda kaldığımda bir başka delinin gelip yine akşam üstü kalabalık saatlerde çarşının ortasında bir beni sırtımdan itip gittiğini görünce öyle ot gibi kalmışlardı. Aynı ay da yine bunlarla Migros'a anlık alışveriş için girdiğimde bir çocuk bugün senin doğum günün dedi ve ortadan yok oldu arkadaş korktu ve ardından anneme araba çarptı belli dönem kafası gitti.. Bazıları cinli dedi, sanal arkadaşlar vs yalancı ilgi bekleyen olarak gördü umursamadı.. Cine inansam ok derdim sadece bela mıknatısıyım ve bu yüzden evden dışarı yıllardır çıkmamak için elimden geleni yapıyorum. Demek ki normal insanlar gibi her gün çıksam Dünya savaşları başlayacak diye düşünüyorum.
Yüzümüz gülmedi valla o doğru.
Evet bu şansızlığı bende hep yasiyorum
Kimsenin tavuğuna da kışt demedim sence neden bu belalar bizi buluyor?
Mesela güzeller güzeli kedi evladım vardı 1/10000 bulaşma ihtimali olan bir hastalık evden çıkmadığı halde bulaştı ve geçen hafta melek oldu. Gözüm gibi koruyordum.. Hep bana geliyor ya çıldıracağız ya aşırı salıp ot gibi yaşayacağız.
Sakınan göze çöp batar belki ondan
Kendimizi de mi çok sakınıyoruz dersin?
Cok dusunuyorum ben hersaniye onu atlatsam