Her insan bana göre bir kere bile olsa bu sözü kendi kendine söylemiştir. Boşuna anlam yüklemişim yazık oldu diye. Peki, siz böyle bir durum yaşadınız mı?

Evet bende haketmeyen insanlara gereksiz anlam yüklediğim oldu.
Bunuda yaşadığım hayal kırıklığından sonra anlamıyorum.
Düşünüyorsun yaşananları, söylenen ve verilen sözleri, anlıyorsun boş olduğunu.
Kimse kimsenin hayatında kalıcı değildir. Elbette bir gün bazı insanlarla yollar ayrılacak.
Ama giden gitmesi gerektiği gibi gitmediği için yaşanan bütün her şey anlamını yitiriyor.
Olmaz mı?
Hem de çokça.
Insanlara anlamı biz değil kalbimiz yüklüyor.
Kimi dost dediklerimizi icin canımızı verecek kadar seviyoruz. Onlarsa ilk fırsatta canımızı alıyorlar.
Aşk ilişkileri içinde aynısı geçerli sonsuz seviyoruz bazen kendimizden çok. Sadece bir hiç olduğunu anlıyoruz o insanın.
Boşuna alan yüklemiş oluyoruz. Giden zamana yazık. Bazı insanlar sadece oksijen israfı. Keşke tanımasaydım dediğimiz kategori ışte.
Oldu bu cümleyi kullandığım kişiler, çok olmasa da olanlarda yetti zaten. Bir şeyleri haketmediğini iş işten geçtikten sonra anlasamda, anlamayadabilirdim sonuç olarak.🤷♀️ Birde öyleleri var çünkü, ne olursa olsun devam eden, peşini bırakmayanlardan bahsediyorum. Bu da ayrı bir meziyet gerektirir...
Her insanda olduğu gibi elbette bende de oldu. Sonrasında hayatta bana hiç bir şey katmayan bana zarar veren insanlara anlam yüklememeyi ve onlara iyilik yapmamayı öğrendim. Ondan sonra da her daim beni seven, anlayan, iyi kötü günde yanımda duran insanlara daha çok anlam yüklemeye başladım. Siz siz olun sizi olduğunuz gibi seven, değer veren insanlara iyilik yapın ve asla onları bırakmayın.
Cevap
13Cevap
Evet, ne gereksiz bir durumun içine girmişim ve hiç hesapta yokken nasıl bir oyuna düşmüşüm dediğim oldu..
Böyle böyle insan değeri azalıp gidiyor ama insan olanın değeride artıyor.
Evet özellikle duygusal boşlukta olduğum dönemlerde yapıyordum bunu. Zaman geçtikçe o büyü bozuluyor ve aslında gerek yokmuş boşunaymış diyordum.
Çok oldu 🙂 hangisini söyleyeyim 😐
O an o anlami yuklemissem gereksiz degildir oturup da gecmise bakarsan cogu sey gereksizdir... cogu hareketimiz ani kararlar olusturuyor ya da deneyimsiz halimizle cevap veriyoruz... gecmise bakip da keske sunu bunu yapmasaydim ona bu kadar iyi davranmasaydim dememeliyiz...
Sadece bir kişi oldu, onu da baya bile isteye yaptım yani yanlış olduğunu bile bile değer verdim, büyük anlamlar yükledim. Yıllar sürdü ama kurtuldum sonunda, insan büyüyor ve olgunlaşıyormuş, eskiden gittiğinde çok dil dökmüştüm gitmesin diye ama şimdi kendim gittim. Güçlü olmak böyle bir şey sanırım
Evet yakın zamanda kurdum bu cümleyi.
İnsanların yanıltıcı olduklarını unutarak büyük anlamlar yüklediğim oluyor bazen.
Hayır, yaşamadım. Kimseye hak ettiğinden fazla anlam yüklemiyorum. Herkes kendi değerini kendi belirliyor.
Bu durum özellikle birine kör kütük aşık olduğumda oluyor, onun her kusuru bana başta güzel gelirken sonra bir hareketi perdenin kalkmasını sağlıyor ve bütün büyüsü gidiyor ben gerçekten buna mı aşık oldum diye utanmışlığım bile var
Eskiden daha çok oluyordu şimdi daha dikkatliyim bu konuda. Bazen insan birilerini kendi nasıl görmek istiyorsa öyle görüyor. Halbuki bırak o kişi kendi değerini kendi göstersin. Öbür türlüsü hayal kırıklığı genelde çünkü.
Merhabalar.. Gereksiz anlam yüklemişim dediğim insanlar elbette oldu. En son anlam yüklediğim insandan sonra artık yükleme yapmayı bıraktım. Yüklemeyeceksin öyle anlamlar falan sonra anlamsız oluyor anlatabildim heralde 🎈
Bu durumu hiç yaşamadım. Tek nedeni kendime her zaman saygısı olan insanım. Gereksiz anlamlar yüklemem. Eğer yüklediysem zaten bir anlamı olmuştur ama anlamını yitirmiştir belki.
"sen sandığım şey belki benim yüreğimdi" diyor ya, aslında "sana anlam yükledim ama bir numaran yoktu benim sevgimle öyle güzel göründün"
O farklı, o öyle biri değil, o özel dediğim insanlarda sıradan çıkıyor sürekli. Bende bi bozukluk var sanırım
Elbette. Bir yanılgının peşinden gitmiş olmak ve karşıdakine sahip olmadığı karakteri oturtmaya çalışmak, evet yapılan en büyük hatalardan biri de bu.
Olmadi yalandan deger vermisim anlam yuklemisim gibi davrandiklarim oldu ama icten ice ne halt olduklarini biliyordum zaten.
Bazen bazı insanlar hatasız, yanlışsız, mükemmel görünür onlara fazla anlam yükleriz ben bunu bi kaç kez yaşadım.
Tabi sonrası tam bi fiyasko bekledigim gibi çıkılmaması hayalkırıklığı
Oldu birkac tane.. KS den bakip ta çok degerli zannedip, biraz sohbetten sonra beni hayal kırıklığına ugratanlar oldu.
Çok fazlaaaaa şimdi neredeler yoklar iyi ki gittiler.
Duygusal boşlukluğuma denk gelip anlam yüklediğim bazı insanlar oldu zararı yok çok uzun sürmedi..
Maalesef yaşadım. Keşke hiç hayatımda olmasalardı...
hayır..
ben hepsinden birşeyler öğrendiğimi düşünüyorum..
o yüzden hayır..
Bir kişi oldu ona da fazla değer verdiğim için öyle dedim
Evet oldu. İnsanların geneli tutarsız.
Hayatıma giren insanların yarısı öyle oldu
Evet çok ünlü bir marka 😃
Oldu, halaa oluyor ve muhtemelen olmayada devam edecek 😔
Deneyimlerimiz oldu birileri bizimi bizde birilerinin kabusu olmusuzdur
Yooo
Gereksiz anlam yüklemem ben djfkf
Evet oldu
Yaşadık tabi yasanmazmi
Tanıdığım tüm tc kadınları. Anam dahil.
Kimseye anlam falan yuklemem
Oldu elbetde en çokta dostlarımdan dedim😇
Tabikide oldu. Sonra kalktım 1 bardak su içtim😄
Kral dediğim adamlar soytarı çıktı
Oldu evet hangimizin başına gelmemiştir ki :))
Olmustu evet zamanın behrinde. Geçti gitti.
Evet, çok oldu. Hala da bu hissi durduramıyorum..
Olmuştu bikaç tane shjd
Evet zaman zaman böyle insanlarla karsilastim 😊
Çok.
Üff olmaz mı
Oldu
Herkeseee
Oldu tabi ki
Maalesef
Pek çok hem de.
Ooooc hemde çok
Yanii kısmen
İnsan da oldu konular da oldu
Evet hem de çok oldu
Hayatıma bunu cümleyi kuduracak biri girmedi.
aynen var ya
Imm evet oldu
Evet oldu
Oluyor.
Hem de çok oldu..
Ailem
Oldu
Oldu
Oldu tabisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?