Kardeşim ben mi yazdım manitana gecenin köründe bana niye kızıyosun allah allah hem yazan kuzeniymiş ne yazdığına bağlı kızıp kızmaman anlamıyorum fazla büyütmüşsün sanki
tek sorun o değilki hem gece 2 de kim niye yazar lan ne konuşacak saatin 2sinde sabah yazsın ya da daha erken yazsın başka zaman saat 22 de yatmasını biliyor ama xd
Kanka belki. önemli bişey olmuştur sen bize ne yazdığını söylemiyon ki manitama kuze gece 2 de mesaj atmış diyosun içeriği söyle bizde ona göre dedikodu yapalım veri eksikliği var gani anlatabildim mi
işte bende bilmiyorum ki ne yazdı sorsam da söylemez çokda inatçı biri şimdi inada başlasak 1 hafta sürer öylesine bişi konuşsa bile bana söylemiyor neden böyle bilmiyorum
Hmm knk onu öğrenmen lazım ben merak ettim şimdi gecenin köründe niye yazıyo ki akşam üstü yazsın madem hadi diyelim anlık gelişen. bi durumdu sabahı bekleyi versin dimi şimdi
Bence sor bakalım ne konuşmuşlar ama şey gibisinden sor "hayırdır kötü bişey mi olmuş gecenin köründe yazdığına göre önemli bişey" filan sen bunu kendi dilince çevirirsin işte
En İyi Cevaplar