Genelde canım sıkkın olduğu zaman yansıtmam.. Üzüntüm de varsa kendi kendimle kalmak isterim böyle zamanlarda.. Kendimi motive edecek bir konu mutlaka bulurum.. Bazen dostlarımla da iletişimde olmak iyi gelir o ayrı ama yalnız kalmayı daha çok seviyorum, özellikle üzgünken.. Keyifli geceler..
Çünkü yeri geldiğinde insanlar bunun zaafından yararlanmasın diye. Bunu saklama gereği duyarım. Yeri gelir yalnız başıma bununla savaşmak isterim. Çünkü bir gün etrafımda kimse kalmaz birine muhtaclık hissi duymayım diye. Belki bu huyum bana geçmişte aldığım disiplinden kaynaklı olsa gerek. Kimseyi de üzüntüm ile de meşgul etmeyi de sevmiyorum zaten.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Saklamaya çalışırım. O an belli etmek istemem kimseye. İçimde yaşamaya çalışırım. Çoğu kezde başarırım bunu. Anlamaz kimse üzgün olduğumu. Ama beni gerçekten iyi tanıyanlardan saklayamam. Onlar mutlaka "neyin var" diye sorarlar.
"Ustalaştık artık. Dışa vursam da görmezler ki. Herkes kendi derdinde. Sen onların cnsı yansa, küçücük bir sıkıntısı olsa yanlarına koşarsın ama sıra sana geldiğinde kılını kıpırdatmaz hiçbiri. O yüzden saklarız üzüntümüzü, yanımızda kimse olmadığı için, belki de. "
Tabii ki saklarım çünkü kime ne bundan? İnsanlar yaranızı gördüğünde sarmak yerine tuz basmak isterler bilirsiniz o yüzden üzüntüm de sevincim de gizli oluyor.
Saklarım, alışkanlık sanırım. Kimseye belli etmem. Annem anlar genelde, ama artık o bile anlamıyor Prof olduk. Doğru değil, ancak yinede saklıyoruz işte. Belkide paylaşamadığımız için
Bazen başkalarına içimi döksem de hiçbir şey değişmeyeceği için veya insanlara güçsüz gözükmemek için saklarım. Bazen de hiç kimse umurumda olmaz ağlamak istersem ağlarım bağırmak istersem bağırırım vs. Bence olması gereken içinden geldiği gibi davranmak
Vallahi bazen saklamak gerekiyor bir kere okulda ağladım Sonra herkes merak etmişti bu kız niye ağlıyor falan diye millet yani olmadık şeyi söyler Arkandan o yüzden herkes içinde Üzüntünü çok da belli etmeyeceksin
Hep mutlu görünürüm onlar benim mutsuz oldumu bilmesinler mutlu olmasınlar.😅 ama icimde fırtınalar kopoyur. derdimi hep içime atarım bi insana anlatmam.