Selamlar.. Bu sene eminim bir çok şey vardır kafaya taktığın ve seni üzen.. Evet peki ama bitmek üzere olan sene içerisinde neleri umursamamaya ve kasmamaya başlayıp, koyverdin gitti? Keyifli akşamlar.. 😎🐣🥂
Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
Herşeyi. Benim çabam ile gidecek ve bana fayda sağlamayacak çokça şeyi koyverdim. Benden kıymetli değil yani. Hayat çok kısa. Can sıkıntıları ve kalp kırıklıkları ile uğraşmak için. Biraz daha tasasız yaşamak istiyorum artık. Saldım ne olursa olsun Sevdim bu yaşam tarzını ben.
Mesela aile kurmak konusunda artık biraz umursamaz oldum sanırım veya öyle olmaya çalışıyorum. Öteki türlü çok zorluyor insanı, sürekli düşünmek, zamanın geçiyor olması vs. Yani gelişine bırakmak daha kolay geliyor sanırım artık. Aman olmayınca olmuyor deyip geçiyor insan işte...
herşeyden aslında eskiden kafa taktıklarımı artık takmıyorum bile fazla düşünümüyorum. Çünkü sadece bana zarar gelir kimseye değil :) hayatı bazen akışa bırakmak gerekir :)
Artık insanların benim hakkımdaki düşüncelerini umursamamaya başladım. Kimseye açıklama yapmak zorunda olmadığımı farkettim. Canım istedi yaptım. 🤪 Tabi ki kimseye zararım dokunmadan. 😇
Eski ilişkimi koyverdim gitti baktım hiç umursanmıyorum önemsenmiyorum adam hayatını yaşıyor sevgili yapmış Ben de salladım artık Gencim güzelim benim neyim eksik Bana da değer veren birisi çıkar Onunla mutlu olurum dedim
Bu dalkavuk ülkede hayatı umursayan, sefil ve zibil hayatlarımıza neşe, mutluluk katan ufak tefek zevklerimiz dışında tad alıyorum diyen net, kallavi kekodur..
Öyle, öyle hiç itiraz etmeyin.. Sen, ne kaldı elenizde diye sor sayın soran!!!