Ben seviyorum valla kedi gibi hissediyorum kendimi uyku konusunda. Asla uykusuz olmamalıyım arada sırada kaldığım oluyor ve halim berbat durumda oluyor. Uyku beni baştan yaratıyor diyebilirim resetleniyorum komple uyandıktan sonra daha enerjik, daha detaycı daha fazla verimli oluyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Uykuyu çok seviyorum da moralim bozuk olunca benden ilk kaçan şey o. Sanırım o beni sevmiyor. Kafamdaki düşünceler beni uyutmuyor. Normal şartlarda uyurken zaman durmuş gibi geliyor. Hayatın stresinden sıkıntısından kaçmak için en ideal şey uyku gibi. Bir de Rüya görüyorsan mis, bazen öyle güzel Rüya görüyoruz ki uyanmak istemiyoruz, ben şahsen tekrar tekrar uyumaya çalışıyorum :D o rüyanın devamını görmek için, her zaman olmasada, başardığım zamanlar olmuştu. Tabii uyanınca devam..
beyin stokçudurda ondan. beyin diyor ki bak kıt kaynakları minimal harca. ya kaynak bulamazsak. enerji kalsın sen dinlen çünkü en az böyle enerji harcıyorsun. enerjiyi biriktirir yağa dönüştürüp stoklar ve sana hep dinlenmeni telkin eder. hem yeni enerjiyi harcamaman hemde stoğu tüketmemen ve üzerine yeni stok ekleyebilmek için...
1 gün boyunca hiç uyanmadan uyuyabilirim. Uyuyunca bütün sinirim, stresim, endişem hepsi gidiyor. Kendimi rahatlamış hissediyorum. Bu yüzden uykuyu seviyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Uyurken ses yok, gürültü yok. Dert yok, tasa yok. Dünyaya kapalı oluyorsun. Sorumluluk yok, görev yok. Dinleniyor beyin ve vücut. Bence bundan daha güzel bir şey yok. Canım uykum, canım yatağım ve canım yastığım. Ben ve uykunun arasındaki aşkı kimse bozamaz.
Ben küçüklükten beri sevmiyorum uyumayı. Beşikte açarsın gözlerini seni uyutana kadar canımız çıkardı diyorlar annemler. Şimdi de öyle, azıcık uyku yetiyor, hemen kalkıyorum, günüm bitecek gibi geliyor, mesela ben yanımda uyuyan insanı da sevmem, kaldırırım, yani beni biraz askeriyedeki komutanlar gibi düşünebilirsiniz.
Üniversitenin yarı zamanını da çalışarak okudum ve 4 yıldır çalışma ve askerlikten ötürü sabah erken kalkarım. Alışkanlık oldu ki zaten uykuyu da fazla sevmedim. 6 maksimum 7 saat yeterli.