+1 yılAbiciğim onların yaptığüı zaten ahlaksızlık , eğer amaçları oysa. Ama sende bakma olur biter. Sende illahi mileltin orasına burasına bakıyorsan sende ahlaksızlık yapıyorsundur. Hem her şeyide kendi lehinize çevirmeyin. Kendinizi çok önemli görmeyin. Kendilerine yakıştırmışlardır. ya da bir kaç abaza görsünde iştahları kabarsın kendilerinin de egoları kabarsın diye giymişlerdir.
05 Yorumla
Soran+1 yılYok ben evliyim zaten ablacimda ahiretini dusunmiyomu bunlar hic on anlamiyorum nadil hesap vercekler bunlar
- +1 yıl
onların kendilerine günah geliyor abicim , boş ver sen kendi karınla ailenle ilgilen. diğerlerini düşünme
Soran+1 yılGaliba haklisin ama sadce kendini dusunmek olmuyo ne bilim ya tuhaf geliyo insana
- +1 yıl
Boşver, salla
Soran+1 yılSalladim gitti kafani ey sna gelmesin:)
En İyi Cevaplar
hm evli bir beyefendi anlıyorum merak meselesi cevap yazanlara küfür etmek üstelik sanalda olsa bile bayana küfür etmek bunuda anlıyorum kişilik sorunları neyse kızlar neden iç çamaşırını belli eden şeyler giyiyor belki böyle giyinmeyi sever belkide bir kasardır bilemezsin fakat bu şekilde giyinmek gerçektende ahlaksızca olabiliyor bazen
21 Yorumla
Soran+1 yılAnlayisin icin tsk
+1 yılbazı kızlar diyelim şunlara :)
bence ilgi çekiçi olmak için yapıyorlardır.. onlara bakılmasından hoşlanıyorlardır ondandır her halde
(bazıları için geçerli dir bu sözüm)06 Yorumla
Soran+1 yılKanka herkes icin demiyorum ki zaten bunu yapan kizlar icin diyorum yanlis anlasilmasin da kanka ilgiyi daha farklida ceker diye dusunutorum hanineden sadce o yontemi kullaniyolar
- +1 yıl
onlarda biliyorki çogunlugumuzun aklı fikri hep o işte onlarda bu yönteme baş vuruyorlar işte,, suç bizde biz belli edersek o kadar kendimizi onlarda böyle tozuturlar :D
Soran+1 yılSuc yani bizim yine dimi kiclarini kaldiriyoruz bakarak onlarda bisey var sanip daha cok ilgi cekmek istiyolar kanka
- +1 yıl
aynen biz deger vermesek onlar böyle yaparmı? yapmazlar tabiki.. bizim eksigimiz yok fazlamız var ve bizim tek zayıp noktamın o oldugun için onu kullanıyorlar.. kadınlar zekidir işte ;)
Soran+1 yılKanka kadin zeki haklisin tebrikler sonra kadin erkek esit diyolar ne esit kadin daha zeki baksana:)
- +1 yıl
he he bizde biliyoruz ama neyse benn bu durumda külahımı getiriyorum külahıma istedikleri kadar anlatıyorlar :D
+1 yılEvet amaçları seks olabilmek gözükmek fakat çok cirkin iç çamaşırı giyiyorlar sanki paçalı don giyer gibi biraz daha dar kesim giyseler daha yakışıcak.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılemin ol teşhircilik için değilde giyinirken iç çamaşırının belli olcağını düşünüp kafasına takmadığı için. kadınları özgür bırakın. bu kadar yargılamaya hakkınız yok. bende mesela bazen belli eden giymişliğim oluyomuş yakınım söylemese haberim olmaz yani giyinirken erkeklerimi düşünecem.. bu hastalıklı zihniniz yüzünden erkeklerden nefret ediyorum
41 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerde sana bayiliyo zaten ablacim yaaa sacmaladin ama simdi giyinirken hic aynaya bakmiyomusun nasil olmus kiyafet diye dikkatini cekmiyomu gozukmesi sacmaladin bencce azcik
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende öyle giyiniyorum gerekirse bitarafım gözüksün bananee siz şu geri kafalı erkekler yüzünden tesettüre mi maruz kalıcaz haa haa tabii yaaa mk nasil bir zihniyetiniz var belki öyle rahat ediyoruz belki öyle giyinmek zorundayız ne biliyosunda konuşuyosun sende madem istemiyosun bakmayacaksın hem laf edip hem bakacaksan buyur annenden başla...
34 Yorumla
Soran+1 yıll*n agzini bozma canimi sikma sanal alem kasari seni adam gbi konus ciktigin yere sokarim seni kasar yuru basimi belaya sokma kasar seni
Cevap sahibi+1 yılbak olum bana laf yapma hayatini skerim benim namusuma laf etmek sanami kaldi ln sen bir gelsene bir bulusalim senle bak naptiriyom ben sana
Soran+1 yılCok korktum bak simdi dovdirme beni nolursun yalvaritom sana :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa siz saniyo musunuz ki su dunya kadinlar her seyi sizi tahrik etmek icin yapiyo. Kendinizi fazla onemli goruyosunuz. Yemin ediyorum erkek irkindan soguttunuz
26 Yorumla
Soran+1 yılAbla erkek irki diye bisey yok yaa indan insan kadin erkek farki yok bizce ama kadinlar bsk hepsini kastim yok yanlis anlama ama insaniz hepimiz ablacim ama o kizlarin amaci ne bize yaomiyolarsa kime yaoiyolar
Cevap sahibi+1 yılFeministce cevaplar vericegim icin susma hakkimi kullaniyorum...
Soran+1 yılGokdem26 anlamadim ne demek istedin
Soran+1 yılEyv kanka o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yıloyle rahat elbette. bende oyle gezmek istiyorum artik. her seyi kafama takmamak istiyorum. ama yapamiyorum.
34 Yorumla
Soran+1 yılBole de canimi yee rahat etmek farkli bastan cikarmak farkli ablacim helal sana bole rahat ol canimi ye
Soran+1 yılKanka demek ki zevk isi bu gozukunce rahat oluyomus beyaz pantolun altini siyah camasir giyince rahat oluyomus yaz kanka bu unutma
Cevap sahibi+1 yılya oyle degil. takmiyolar kafaya o gorundu bu gorundu diye. ben mesela yazin ince bisey giyince altina mutlaka atlet giyerim. sicaktan bunalirim sonra. ama bazi kizlar hic takmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı insanlar işin dozunu gerçekten kaçırıyorlar ama yazın atlet tarzı şeyler giyinilmediğinden ve genelde açık renkli giyinildiğinden sütyen falan görünebiliyor biraz bunda sıkıntı olmamalı
02 Yorumla
Soran+1 yılKaciranlar obur dunyayi dusunmuyomu hic napcaklar merak ediyorum vala onda gectim millet neler diyo aklin almaz bir kisi muslumanliktan bahsetmemis
Cevap sahibi+1 yılHerkesin inancı Allahla kendi arasındadır ve hiç kimse hesabını bir başkasıyla vermeyecek herkes tek olacak. Öyleyse başkasının ne yaptığını yargılamak niye? Sen doğru bulmayabilirsin ama o kişi kendine bunu uygun görüyor, başını çevirirsin ve görmezsin ortada hiç bir sıkıntı kalmaz
+1 yılMq profilinde evli beyefendi yazıyor gelmissin burada onun bunun iç çamaşırını soruyosun çık şurdan da eşinle ilgilen siz evliler bari takılmasın sosyal sitelere.
00 Yorumla
+1 yılERKEK İNSANLARI TACİZ ETMEK VE BU HUYLARINDAN KIZLAR BÜYÜK ZEVK ALIYORLAR
00 Yorumla
+1 yıltasası sana mı düştü lan. evlisin işte hala gözün başka kızlarda mı
10 Yorumla
+1 yılVe yine kızlara sorulan ama erkeklerin daha çok cevap verdiği bir soruda birlikteyiz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKanka sende katil da insanlarin ne kadar bos oldgunu gor bir kisi dogru cevap verdi iman eksikligi dedi diyerlerine bak bos laf
- +1 yıl
:) gösteririm ama elletmem diyorlar ama z namusluyuz diyorlar
Özgürlük var bu ülkede kin ne isterse nasıl isterse giyinebilir ister çarşaf ister bikini. Yeter artık düşün bu miletin yakasından güzelim ülkenin ağzına sıctnz
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGenellemelerinize tüküreyim sizin.
516 Yorumla- +1 yıl
hahaaha güzeldi bu :D @sizofrenkarinca
Soran+1 yılYaranmi var bacim niye tukuruyosun ilgilenmiyosan az otede oyna sekerim onurum gururum sende canim az otede oynayin
- +1 yıl
Yaramın olmasını gerektiren bir durum yok. Sanki her kız aynıymış gibi saçma sapan sorular soruyorsunuz. Kızlar yüzünüze gülse anında iş olacaksınız :D
Soran+1 yılAblacim herkesi kastmiz yok sadce ole yapan kizlar diyorum anlamadin galiba soruyu ve bilakis hic isim olmax ilgi cekmek icin orasini burasini gosteren kadindan erkek olsan evledgin kadnin orasi burasi gozukse yani senden once herkes gorse orasini burasni sen alirmisin o kadini ablacim
- +1 yıl
:Ddd
- +1 yıl
Her boka atlıyorsun sonra vay şöyle böyle. ustune alınma o zaman. iyi demişler sana
- +1 yıl
Kızlar dediğin zaman bu geneli kapsar.. Bazı kızlar diye belirtmişsen bu genellemeden çıkar öyle yapan kesim anlamına gelir. Ayrıca @kryats gayette dışarda yaşıyorum ve hergün zilyon tane insan görüyorum. Ama hiç te çamaşırını belli eden şeyler giyen kızlar görmüyorum sağda solda. Genellemelerinize bu yüzden tekrar tüküreyim sizin.
- +1 yıl
@paraleldüşler şuanda bu boka atlayan sensin sanırım?
- +1 yıl
Bende sizin bütün erkekler aynıdır genellemenize tüküreyim önce kendinize bakın siz hemşo
- +1 yıl
@yer6dünyası yorumlarımı görseydin erkeklere genelleme yapan kızlara da aynı tepkiyi veriyorum ben. Tüm genellemelere benim tepkim kapiş?
Soran+1 yılAblacim sen gexiyosun eyvallah ama gozunu acda gez etrafa hic bakmiyosun galiba neyse ablacim sen haklisin ole hic kiz yok ama taksim ostiklakde bir dolas derim
- +1 yıl
@kryats ben de İstanbul'da yaşıyorum ve gayette etrafa iyi bakıyorum. He tabi sizin gibi milletin kıçınagözümü dikmediğim için çamaşır izini aramadığım için sizin kadar gözüme çarpmıyordur belki haklısınız tabi. Gerçi genelleme yapmanıza laf etmeme rağmen neden bu kadar zorunuza gidiyor o da ayrı mevzu ya neyse.
Soran+1 yılKanka bu ablada sikinti var nerde yasiyosa artik istiklale hic cikmamis bosver sen tanidgin saglam gozlukcu varsa ablama soylede daha fazla dolasmasin bole
- +1 yıl
@soran kardeş sen söylediğimi algılayamıyorsun sanırım. Öylesi hiç yok demiyorum ben. Yalnız 10 tane öyle gördün diye bütün kızları bu şekilde genellemen çok salakça. Ki istiklale gidenlerin çoğunun zaten ne amaçla gittiği belli. Amaçları belli olanların kıçını açmasını yadırgaman da saçma.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhoşuna gidiyor, moda olduğundan birazda teşhircilik. giymeyin artık mk batının en güzel işlerinden birisini aldınız sizlere altın takmak lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçık giyinmem giyenide neden yapar bilmem kendi hayatı
00 YorumlaSonra Coşkunlar çoğaldı diyolar sizce suç erkeklerin mi
00 Yorumla
+1 yılDaha edepli giyinmek lazim muhakkak
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlisin ama başka kadınların ne giydiğini inceliyorsun. Baya genişsiniz bu daha ilginç..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu sorular sıktı abi sizene isteyen istediğini giyer sana mi kaldı
00 YorumlaSence belli değil mi amaçları teşhircilik.
03 Yorumla
Soran+1 yılKanka teshir de zevkmi aliyolar bundan
Soran+1 yılKanka farkli seylede dikat cekemezlermi erkekler mesala kizlarin dikatini cekmek icin boxserni belli etse herkes guler dmi kizlara bakiyo ama herkes kadin bile bakiyo yaa kadin dusunsene
+1 yılKaşar kızlar neden giyer olucaktı soru.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kanka ole demeye anlayan anladi biz seviyeyi bozmayalim ama haklisin bir yonden
Gizli Üye(36-45)+1 yılamkkkk çarşafa girecem yaa :d
01 Yorumla
Soran+1 yılCarsafa girmekle olmuyo sanda carsafa gir diyen yok ablacim sadce amac obur dunyalarini disinmuyomu bunlar
sanane istedigimi giyerim
01 Yorumla
Soran+1 yılTm ablacim giy istedgini giyemezsin diye bisey demedi ozgir insansin ciplak gez istersen
+1 yılbilmem. giyen giyiyo yapcak bişey yok
00 YorumlaDERDİNİZ NE SİZİN :S MÜSLÜMANLIĞI UNUTMUŞSUNUZ
02 Yorumla
Soran+1 yılBun anlamiyolar iste kanka muslumanlik denen kavram vurda gosteriyolar obur dunyada napcaklar cok merak exiyorum
- +1 yıl
Erkekler ve kızlar. Erkek de iman zayıfla açığınada bakar zaten hadisde geçer azma amaçlı bakıyorsan duvara bile bakmak günahtır. Erkekler bakıyor ve üstüne kızlara küfür ediyor ayıp günah.. Kızlara gelince zaten bu şekil olan bir kız.. deyimdeki gibi söylersek. KLAVUZU KARGA OLANIN BURNU BOKDAN KURTULMAZMIŞ misali. tencere yuvarlanır kapağını bulur. ölünce kabire girdimide iş işten geçer gerçi zaten yarım yamaalk inanıyolar bişi demiyorum :)
- Ev & Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılAmac yok kanka sen fesatsin
14 Yorumla
Soran+1 yılKanka fesatlikla alakasi yok yaa disari bir baksana sasirmislarbunlar
- +1 yıl
Ben bakmyorum mesela rahatım
Soran+1 yılKanka en guzelini yapiyosun ama bakiyorum da yasli amca bile arkasini donup bskiyo yaninda haci nine var bu adamin sucu ne
- +1 yıl
Cok gülüyorum o amcalara ya neden bakiyolar acaba gel beraber olalim dese kiz nabicak :)
kadınları anlamak zor...
02 Yorumla
Soran+1 yılKanka kadinlari anlasam zaten bu soruyu sormazdim anlayan birisi varsa dunya tarihne gecer emin ol sorsan erkek bakiyo acmada bakmasin o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılTarik etmek erkekleri pesinde kosturmak icin :D
04 Yorumla
Soran+1 yılKanka ya erkekleri pesinden kosturmak icinde sen ole bir kizi alirmisin evlenirmisin yani senden once herkes gormus orasini burasni kabullenirmisin bole biseyi
Cevap sahibi+1 yılHayır onlar eğlenmek için :)
Soran+1 yılKanka eglenmeye devam o zaman kizlar acmsa erkek bakarmi yok sorun kimde simdi erkektemi kizdami
Cevap sahibi+1 yılErkek bakar kız açmışsa tabi sorun kız da
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir * git ya mk kasarı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbizede birşey gabarır belki diye
01 Yorumla
Soran+1 yılKanka orayi karistirma:)
+1 yılseksi olmak için ne uzatmışınız konuyu bu kdar
00 YorumlaBilmiyorum ben de
00 Yorumla
+1 yılo* olmus millet
03 Yorumla
Soran+1 yılOle deme bosver saygiyi koruyalim
- +1 yıl
Oyle ahlaksiz ve edepsiz insanlara saygim yoktur benim olamazda :)
Soran+1 yılO zaman saliver gitsin tutmayin kucuk ensteyi:)
+1 yılTahrik etmek için
02 Yorumla
Soran+1 yılKanka yaa tahrik etmek icin eyvallah ama ne bilim yaaa sonunu dusunmuyomu
- +1 yıl
Sonunu düşünen kahraman olamaz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit anana bacina sorsana bunu
00 Yorumla
+1 yılİtlik olsun diye:)
04 Yorumla
Soran+1 yılSadce gulerm b cvba:)
- +1 yıl
Gül diye dedim zaten amac bu
Soran+1 yılSaol ya ins sende gulersin hep
- +1 yıl
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn