Hazine kendi kendine mi doğuruyor o parayı yoksa hazine ticaret mi yapıyor da kendisi karşılayacak. Şimdi diyeceksin ki merkez bankası para basar öder dersin ben burada gülmekten çatlarım bence sen biraz ekonomi kitaplarına göz at az bucuk
O kadar basit düşüneceğim kendi öngörün. Senin mantık, yönetenler yanlış yaptı bizde yanlış yapalım. Peki yanlışı nasıl tespit ettin? Sosyal medyanın mahalle karılarından. Tebrikler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu.
.
😀😀
Maalesef...
Alistim
...
görsel yok ama mutsuz işte
Sıkıntı büyük akşam adam akıllı soydular milleti
O millet dediğin döviz alırken devleti soyuyordu. Sesin çıktı mı?
Devletin dolar kuru ile verdiği tahutlere sesin cıktı mi senin o yol ve köprülere en basit?
Ödemeyi hazine yapacak, döviz toplayanlar değil.
Hazine kendi kendine mi doğuruyor o parayı yoksa hazine ticaret mi yapıyor da kendisi karşılayacak. Şimdi diyeceksin ki merkez bankası para basar öder dersin ben burada gülmekten çatlarım bence sen biraz ekonomi kitaplarına göz at az bucuk
O kadar basit düşüneceğim kendi öngörün. Senin mantık, yönetenler yanlış yaptı bizde yanlış yapalım. Peki yanlışı nasıl tespit ettin? Sosyal medyanın mahalle karılarından. Tebrikler.
Diyelim ki 100 binin var mevduat hesabında tl de adam 50 milyon koydu mevduata kur farkında verin dedi kimden çıkacak bu para?
Ben zaten kendimi bildim bileli ekonomik krizdeyim
Beni etkilemedi
Hala istersem alıyorum
Hala ne istersem alıyorum
Aynen