Kişilik & Karakter Şu anki modunuzu hangi emojiyle ifade edebilirsiniz? Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Şu anki modunu emojiyle ifade edin bana bakalım? Şu anki modunuzu hangi emojiyle ifade edebilirsiniz? Cevapla 16 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
06romeo Takip Et Master Yaş: 57 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Borsa -%4,5 düştü önce üzüldük😱, az önce topladı biraz düzeldi şimdi -%1,71 e kadar topladı sevindik🤓. Karamsarlık var, yarın cuma yarın ne olacak bilmiyoruz. Kalkın vaziyetteyim. 🧐😳 1 2 Yorumla Tubaacelyaaa 1 yıl Ben hiç iyi değilim Yorumla 06romeo 1 yıl Neden? Yapabileceğim bir şey var mı? Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 86,8b cevap paylaştı. kırık kalp emojisi 1 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 928 cevap paylaştı. 😏😏😑😑😌 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. 😌 huzurlu 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. 🍕 Bu 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. 🏃🚶👍😋🤗 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. 😴😴😴 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Borsa -%4,5 düştü önce üzüldük😱, az önce topladı biraz düzeldi şimdi -%1,71 e kadar topladı sevindik🤓. Karamsarlık var, yarın cuma yarın ne olacak bilmiyoruz. Kalkın vaziyetteyim. 🧐😳
Ben hiç iyi değilim
Neden? Yapabileceğim bir şey var mı?
kırık kalp emojisi
🕵️ iz peşindeyim
Şu anki modum son derecede mutlu.:)
😏😏😑😑😌
😇😇😇
😢😢😢😒😒😒
😌 huzurlu
🍕 Bu
Bu 🚀
🤨🤨🤨