Ben 20 yaşındayım. İş yerinde benden 10-20 yaş büyüklere abla, abi diyorum.
Kendini benden üstün gördüklerini söylediler 😂 Bir kadına ablacım diyip güler yüzlü olduğum için "Sen insan değilsin" diye hakaret etmeye başladı.
Artık abla yerine hanım/bey dicem. Araya mesafe koyucam herkese karşı. İşe gireli 1 ay oldu.
Kendini benden üstün gördüklerini söylediler 😂 Bir kadına ablacım diyip güler yüzlü olduğum için "Sen insan değilsin" diye hakaret etmeye başladı.
Artık abla yerine hanım/bey dicem. Araya mesafe koyucam herkese karşı. İşe gireli 1 ay oldu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Beyefendi hanım efendi :) kendi aramızda abi abla :D
Bunlara kendi aramızda da söylemeye gelmiyor sonuçta aileden biri değil. Tanımam etmem artık
işte o mesafeyi iyi ayarlamak gerekli
Zamanla bey, hanım diye hitap etmen gerektiğini öğretiyorlar maalesef
Aynen öyle mesafe olsun ki herkes yerini bilsin. Gidip müdüre şikayet ettiğim zaman "bu kız ablacım abicim diyordu nasıl şikayet etti beni" diye şaşırmasınlar
Herkes haddini bilmiş olur bey hanımdan devam et sen başın ağrımamış olur
Ben sadece kısa ve net bir şekilde siz diye hitap ederim aradaki mesafeyi de ona göre ayarlarım..
samimiyetin yoksa bey hanım de
Samimiyetim vardı şakalaşırdık meğer kadın gerçek yüzünü sonradan gösterdi. Kimseyle samimiyete gelmiyor iş yerinde en fazla 1-2 kişiyle samimi olurum digerleriyle konuşmam
Aslında resmi olmalısın ilk başta
Olamadık diye böyle oldu. Saf enayi sanıyorlar şimdi maalesef neyse artık hanımlı beyli devam edince alışırlar zaten daha 1 ay oldu
Kuraldır iş yerinde insanları tanıyıp alışıncaya kadar bey hanım zamanla ancak oturur ilişkiler
Benim iş yerimde samimiyetten çok yılışıklık var zaten. Herkes herkesi kullanma peşinde bu yüzden gerek yok samimiyete
Bugün abi dersin yarın kucağa almaya kalkar mesafeli ol
Aynen abi dediğim kişi şimdi dibimden ayrılmıyor. Abi dedim diye kendini üstün görüyormuş. Bey dersem de daha çok yüz bulacakmış 🤦🏻♀️
Ne alaka ya bey diyince bey olmuyorlar her zaman arada mesafe olsun birde hemcinslerine dikkat et lütfen en büyük tehlike onlar dost tavsiyesi
Yok ona abi demek işine gelmedi farklı gözle baktigi için inadına öyle söyledi zaten. Ben hemcinslerimle kolay gelsinden başka bişe konuşmuyorum zaten. Konuştuk gördük köpek yerine koydular
Aynen yaşın küçük insanları tanıman için zaman lazım
İki senedir çok vahşi insanlarla karsilastim zaten hep böyle insanlarla karsilasirsam duygusuz umursamaz insana dönüşürüm sayelerinde 🤔
Saygıdan benden büyükse ederim
Bende saygı duyduğum için 35 yaşındaki kadına diyordum. Köpek yerine koymaya başladı kimseye saygı göstermiceksin 👍
Var öyle insanlar
ne iş yapıyosun iş yerinde
özel güvenlik
silahlımı silahsızmı
Silahsiz
nerde
bir avmde
hangi avm
Söyleyemem adı kötüye çıkar boş ver
ne alakası var ya ahaha :D
Biri sonradan bu soruyu aratsa görse aa bu avm öylemiymiş derler 😂
özelden yaz valla merak ettim sdfgsdf
Evet, hiç profesyonelce değil abla abi demek
Daha işe gireli 1 ay olmadı. Sence bundan sonra tavrımı hanım bey olarak degistirsem etkisi olur mu
Evet, etkisi olur.